Elizabeth Eden Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 (edytowany) W takim, skromnym razie Tric jako specjalny przypadek został wywalony, bo Tiara nie potrafiła go przydzielić xD A teeeraz... Littlepip! Przydzieleni: Gryffindor: -RedBalance12 -Tarreth -Insomnia -Camed Hufflepuff: -Celly. -Harmony -Skoda Octavia De Lya -Ukeś - Szeregowa Rainboww Dash Ravenclaw: -KreeoLe -Khornel -Parabellum Edge -Burning Question -Maisha737 Slytherin: -Elizabeth Eden -Trivus -Hidoi -Arjen Edytowano Marzec 6, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Ravenclaw bo się bardzo dużo udziela w quizach więc jest mądry, heh XD Ps.: Puchoni to z założenia ludzie mili, niewychylający się, uczciwi i przyjacielscy. Nie wiem, jak czytałam książkę to właśnie takie miałam o nich wrażenie. W filmie w ogóle nie nadano im charakteru co jest bardzo przykre. Tak moich Puchonów pominąć :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 RawenclawJa też jeśli można poproszę. PS. Biedni Puchoni, biedny Hufflepuff. Tak niedocieniani. ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Mi jakoś pasuje do Hufflepuff. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Też za Hufflepuffem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Jestem Ślizgonem aww awww Malfoye ok... No niech będzie Puchonem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Kwiecień 14, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2014 (edytowany) Little Puchonkiem. Teraz.... Lisica-chan! Przydzieleni: Gryffindor: -RedBalance12 -Tarreth -Insomnia -Camed Hufflepuff: -Celly. -Harmony -Skoda Octavia De Lya -Ukeś -Szeregowa Rainboww Dash -Littlepip Ravenclaw: -KreeoLe -Khornel -Parabellum Edge -Burning Question -Maisha737 Slytherin: -Elizabeth Eden -Trivus -Hidoi -Arjen Edytowano Kwiecień 14, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 (edytowany) Gryffindor Edytowano Kwiecień 18, 2014 przez Littlepip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Slytherin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Do Lisicy to mi pasuje Griffindor ^^ Ja lubię puchonów za te cechy, które wymieniła Uszatka i dodatkowo nigdy nie lubiłam czarnych charakterów, takich jak Malfoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Hufflepuff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 (edytowany) Lisica Gryfonem . Teraz tak randomowo przydzielamy... Sajback Aliquam Gray VFV! Przydzieleni: Gryffindor: -RedBalance12 -Tarreth -Insomnia -Camed -Lisica-chan Hufflepuff: -Celly. -Harmony -Skoda Octavia De Lya -Ukeś -Szeregowa Rainboww Dash -Littlepip Ravenclaw: -KreeoLe -Khornel -Parabellum Edge -Burning Question -Maisha737 Slytherin: -Elizabeth Eden -Trivus -Hidoi -Arjen Edytowano Maj 12, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Ja Gryfonem. Woo-hoo. Sajback? Slytherin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 (edytowany) No cóż. Sajback, witamy w Slytherinie . Teraz... gdzie trafi... Cava.? Przydzieleni: Gryffindor: -RedBalance12 -Tarreth -Insomnia -Camed -Lisica-chan Hufflepuff: -Celly. -Harmony -Skoda Octavia De Lya -Ukeś -Szeregowa Rainboww Dash -Littlepip Ravenclaw: -KreeoLe -Khornel -Parabellum Edge -Burning Question -Maisha737 Slytherin: -Elizabeth Eden -Trivus -Hidoi -Arjen -Sajback Aliquam Grey VFV Edytowano Czerwiec 14, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Ravenclaw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Ravenclaw, mhm. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Ravenclaw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 (edytowany) Ravenclaw Edytowano Sierpień 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 Cavę powitajmy wśród Kruczków. Teraz przydzielmy Magusa! Przydzieleni: Gryffindor: -RedBalance12 -Tarreth -Insomnia -Camed -Lisica-chan Hufflepuff: -Celly. -Harmony -Skoda Octavia De Lya -Ukeś -Szeregowa Rainboww Dash -Littlepip Ravenclaw: -KreeoLe -Khornel -Parabellum Edge -Burning Question -Maisha737 -Cava. Slytherin: -Elizabeth Eden -Trivus -Hidoi -Arjen -Sajback Aliquam Grey VFV ____ Twórzmy swój forumowy Hogwart! Zapraszam do zgłaszania się z prośbą o przydział! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 Eee... kogo...?A dobra~ Hufflepuff!! I mam nadzieję, że teraz przydział przypadnie wcześniej niż po dwóch miesiącach .__. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Hufflepuff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 HufflePuff. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Wrzesień 11, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Magus jest w Huffie . A może przydzielimy... hmm.... Gandzię! Przydzieleni: Gryffindor: -RedBalance12 -Tarreth -Insomnia -Camed -Lisica-chan Hufflepuff: -Celly. -Harmony -Skoda Octavia De Lya -Ukeś -Szeregowa Rainboww Dash -Littlepip -Magus Ravenclaw: -KreeoLe -Khornel -Parabellum Edge -Burning Question -Maisha737 -Cava. Slytherin: -Elizabeth Eden -Trivus -Hidoi -Arjen -Sajback Aliquam Grey VFV ____ Twórzmy swój forumowy Hogwart! Zapraszam do zgłaszania się z prośbą o przydział! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Slytherin mi się z nim kojarzy. Wysłane za pomocą mojego magicznego telefonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 (edytowany) Jak Slytherin, to Slytherin. Szkoda że mnie nie będzie Jam Mugol jest Edytowano Wrzesień 13, 2014 przez Stworek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się