Cassidy Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Na pewno nie jesteś jednym z uczniów? Lyra była kierowana moim charakterem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 (edytowany) Aha, czyli masz manię na punkcie ludzi? Przeżyłem w Akademii Rozpaczy/Nadziei(jesli wiesz o co chodzi, jestes 20% fajniejszy) Edytowano Listopad 12, 2013 przez Gorgon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 12, 2013 Autor Share Napisano Listopad 12, 2013 TAKIE COŚ NIE ISTNIEJE, WRACAJ NA SWÓJ ODDZIAŁ. Uciekłem z Alcatraz, dwa razy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 (edytowany) Kruczku! Przyznaj się, co piłeś?! Całą noc rozmawiałam z czarnymi żelkami Haribo o zielonych jeżach wymiotujących tęczą. Edytowano Listopad 12, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 To niezły sen miałaś. Wczoraj spotkałam Lunę, nie miałam pojęcia o jej istnieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 I nadal niepowinnaś mieć. Bon bon upiekła mi ciastka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 (edytowany) - Halo? Czy dodzwoniłam się do ps..Szpitala Psychiatrycznego? - Tak, w czym mogę pomóc? - Ile można dostać za zbiega? Jestem hakjerem i znajdę wszystkie denerwujące dziewięciolatki z tego forum by związać je, zakneblować i wywieźć do lasu. Zostawię was na jakieś łące i z daleka będę obserwować jak dziki zjadają wasze mózgi (Ja lepiej pójdę spać...) Edytowano Listopad 13, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Po woli..zaczynam się ciebie bać! Skąd wiesz, że skurat dziewięciolatki nie szykują zemsty? Przeżyłam zemstę dziewięciolatków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 13, 2013 Autor Share Napisano Listopad 13, 2013 Dziewięciolatki nie były zainteresowane twoją osobą, nie stanowiłaś zagrożenia. Pokonałem szatana razem z Tenacious D potęgą naszej muzyki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 (edytowany) Za dużo filmów się na oglądałeś. Idąc na dworzu kropla deszczu ani razu nie spadła na moją czcigodną osobę. Edytowano Listopad 13, 2013 przez Anathiela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 To twój problem, że wyszłaś na dwór, w "bezdeszczową"(Z serii bawię się w słowotwórstwo)pogodę. Pokonałem, najwieksze zło tego świata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Ale ty nadal tu jesteś... Postanowiłam iść na najlepszą imprezę, na którą nie poszłam ponieważ jadłam kluski razem z Bon Bon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 (edytowany) Bon Bon cie nie lubi! Wypiłam pralkę. Edytowano Listopad 13, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 chyba to co w pralce pozostało, Bon Bon mnie lubi! ha! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Brałaś już dzisiaj swoje leki? Jestem posiadaczem anakondy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Która zjadła cię 22 sekundy po zakupie. jestem zaginioną siostrą Princess Luny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 13, 2013 Autor Share Napisano Listopad 13, 2013 To niemożliwe żeby twój ojciec aż tak bardzo zaszalał na imprezie. Przeżyłem koniec świata według Apokalipsy Świętego Jana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 (edytowany) NIe jest to takie trudne. Ja przeżyłem plan Balcerowicza, milenium, wojnę z terroryzmem, 2012, szermierkę słowną ze zdeklarowanym monarchistą oraz wasze towarzystwo. Co jeszcze może pójść źle? Potrafię zagrać na dudach jedną ręką na wdechu. Edytowano Listopad 13, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Radzę odstawić leki. Kiedy wy sadzacie siedzenia przed komputerem, ja jem piknik z Marią Antoniną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 13, 2013 Autor Share Napisano Listopad 13, 2013 Przykro mi stary, nadal tu jesteś. Widziałem wszystkich userów z tego forum w supermarkecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 taaa, a ja widziałem wszystkich na Marsie... równie prawdopodobne Potrafię zagrać na flecie Odę do Radości na wdechu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Szkoda, że nigdy nie słuchałeś Ody do radości. Leciałam dzisiaj do sklepu odrzutowcem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Zabawkowym to żaden wyczyn. Potrafię pstryknięciem palców złamać drzewo . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 Najpierw naucz się pstrykać, poza tym papier to nie do końca drzewo . Opalałam się dzisiaj w ogniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 A ty się dziwisz czemu jesteś spalona i czarna.. Na wakacjach spotkałam Applejack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts