osa21c Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 Słońce zaczyna wschodzić.... Wygrywam z pelotkami myśliwcem z ECM, Skan wiązką i Sterowana P-Z Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 20, 2013 Autor Share Napisano Listopad 20, 2013 Nie stary, ty przegrywasz. Wczoraj zburzyłem Babilon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 Nie dziwię się, był z waty cukrowej. Wieki temu, przywiązałam jeden koniec nitki do mojego palca, a drugi do księżyca, tak, że jestem teraz jego siłą dośrodkową. To ode mnie zależy, kiedy odfrunie w nikłą przestrzeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 Masz talent do wymyślania absurdalnych bajeczek. To kiedy odfruwasz? Potrafię czerpać mistyczną moc z żarówek firmy osram Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 A Stoperan chcesz? Umiem naprawiać rzeczy samym dotykiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 Raczej psuć. Skończyłam 1 rozdział fanficka.(czemu ja piszę prawdę?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Wiesz, że to w żaden sposób nie wpłynie na życie kogokolwiek? Rozwiązałem problem głodu na świecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Bo dałeś się zjeść. Uratowałam świat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Powodując jego zniszczenie. Narysowałam ołówkiem ruszający się obrazek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Czyżby fatamorgana? Namalowałam zieloną farbą fioletowa kreskę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Sugeruję udać się do psychologa i okulisty (kolejność nieprzypadkowa) Przeszedłem całego CS-a! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 Nie przeszedłeś. Utknąłeś na pierwszym etapie. (Nie mam pojęcia co to jest to CS-a:)) Pomimo mojego wieku, w 100% napisałam maturę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 Nie przeszedłeś. Utknąłeś na pierwszym etapie. (Nie mam pojęcia co to jest to CS-a:)) Pomimo mojego wieku, w 100% napisałam maturę. w 100%.... - 99% Trafiłem headshota z jedno końca mapy na drugi! (CS - Counter Strike ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 24, 2013 Autor Share Napisano Listopad 24, 2013 Nawet jeśli, to dostałeś bana za aima i WH. Oglądałem już cały sezon 4 MLP, 5 również. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Ta? O czym był? Mam kalkurator-przypinkę-magnes.(poważnie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Magnes jest rozmagnesowany, przypinka zrobiła dziurę w 10 koszulach, a kalkulator rozładowuje się po 20 minutach. Zniszczyłem czołg granatnikiem m320 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Nie, to on zniszczył Ciebie. Znam osobiście Seiyuu Prus. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Za to ciebie wcale nie chce znać. Dałem amunicję sabot do usasa, przez co zrobiłem strzelbo-snajperkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Wyłącz komputer no-lifie. Znam Sombrę osobiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Ciekawy pseudonim ma twój znajomy. Gram w Crysis 3 na Ubuntu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 (edytowany) Aha, coś jeszcze? To tylko próba. Mam GTA 5 na PC. Edytowano Grudzień 1, 2013 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Ilość fps: Min: 0; Max: 0; Śr: 0 Mój netbook ma 8-wątkowego xeona oraz gtx TITAN w SLI. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koschei O'Clock Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 A oto, moi drodzy, przykład na to, jak bardzo kolorowy wydaje się świat po pewnych... "cukiereczkach"... Ja za to niedawno kupiłam sobie dworek w stylu wiktoriańskim i mam własną prywatną armię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Wyłącz ten komputer! Widać że masz halucynacje. Mam super-mega-wypasionego jednorożca z tęczową grzywą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Przestań oglądać Adventure Time, bo zachowujesz się jak Jake. Mam karę na komputer, podskoczycie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts