Zappter Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Czerwona balowa suknia z czerwonymi szpilkami i do tego czerwone korale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 Chciałabym tylko napisać że Rain jest DJką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Trochę czasu minęło. Oto wstępny projekt/szkic. Co dodać, zmienić? Czekamy na wasze pomysły! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Może jakieś rajstopy i pasemko na włosach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 siateczka na przednim kopycie, tym bez bransolety, najlepiej czarna albo ciemno-bordowa, a la rękawiczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Walnęłabym jej w uszach takie różowe słuchawki kanalikowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Może jakieś kolczyki, lub takie różowo-fioletowe skarpetki? I jakieś fajne buty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Dałabym jej kabaretki. I jazzówki. <propozycja fanki tego połączenia , przeglądaj dalej> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 (edytowany) Ja bym bransoletki i wewnętrzną stronę spódniczki zrobiła rażąco (tak jak neony) zielone Czy następna w kolejce może być moja OC Little Light? http://fotowrzut.pl/JO3QXSFE6O Edytowano Czerwiec 20, 2014 przez Little Light Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Nie ma problemu, aby i wasze OC znalazły się w kolejce.Gdy tylko zakończy się praca nad aktualnym kucykiem, przejdziemy kolejno do następnej postaci.1. Nessie:http://i.imgur.com/tOfsMNy.png2. Little Light:http://s1.fotowrzut.pl/JO3QXSFE6O/1.jpg3. Seluna:http://i.imgur.com/e7zcSh4.jpgProszę uzbroić się w cierpliwość. Zajmiemy się każdą postacią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 (edytowany) Jeszcze bym jej wszystkie włosy przełożyła na jeden bok, a w uszach dała słuchawki. Ale nie takie zwykłe słuchawki bo były już. Proponuje takie douszne budsy. Edytowano Czerwiec 24, 2014 przez Zappter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 Mając wreszcie więcej czasu, zwektorowałem wcześniejszy obrazek. Dalsze pytanie już znacie. Co dodać, zmienić lub usunąć? Czekamy na wasze pomysły! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 Nie zielony! Nie zielony! Kto wymyślił zielony?! Malinowy, karmazynowy - tak, nie zielony! Poza tym na kopytkach dałabym takie buty: http://img.szafa.pl/ubrania/0/011680232/1346592112/buty-z-cwiekami.jpg Czy cokolwiek z ćwiekami na kopytkach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 Dobrze gada polać jej. Ja uważam, że powinna mieć coś we włosach. Nie nie wiadomo jaką spinkę. Opaskę, kremową na przykład. Dobrze gada polać jej. Ja uważam, że powinna mieć coś we włosach. Nie nie wiadomo jaką spinkę. Opaskę, kremową na przykład. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 A mi się ten zielony podoba Ale ja również uważam, że powinna mieć coś we włosach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 Jak już każdy chce opaskę to fajnie by wyglądała taka z kokardką. Zielony mi nie przeszkadza, szkoda tylko, że to dwu kolorowe skrzydło wszystko psuje :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 Mi również nie pasuje ten zielony... zmieniłabym na malinowy... bądź łososiowy ;-; Grzywę upiełabym w kok... ewentualnie wplotłabym w nią jakie perełki czy coś ;-; Usunęłabym też takie "opaski" na tylnych kopytkach czy co to tam jest, a dodała czarne siatki lub jakieś baletki ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 Sukienka i krawat malinowe, do tego krawat powinien być cieńszy, taki śledzik. Zdjąć z jej nóg te dziwne skarpetki i założyć jakieś buty proponowałabym glany albo czarne kowbojki i mocniejszy makijaż oczu byłby ok. I raczej opaskę bym sobie darowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Oto kolejne zmiany. Wszystko według waszych sugestii. Co zmienić, poprawić lub usunąć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Co to za klamoty na tylnych kopytach!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 usunęłabym te "czubki" od butów i zostawiła same takie siatki. Poza tym perfect Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 Chociaż ten temat nie będzie kontynuowany (chyba że jakimś cudem trafi się grafik, który chciałby się nim zająć), to jednak należy mu się poczesne miejsce w dziale, a nie w archiwum. Dlatego wyciągam go z kosza dla potomności i zamykam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts