Zappter Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Po co kolczyk. Ble. Jak lubi muzykę to taki strój galowy jak w orkiestrach lecz nieco unowocześniony i klarnet w ustach i koło nutki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 (edytowany) Strasznie mało propozycji. Może zrobimy z niej gwiazdę estrady? Obecnie podsyłam projekt szkicu (chwilowo bez skrzydeł). Czekam na wasze sugestię. Edytowano Maj 11, 2014 przez Cartoon Tiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Może na szyje krawat w czaro-białe kwadraty, na przednich kopytach mankiety od eleganckiej koszuli z czarnymi guzikami. Sam mankiety, tak jak u tej pani i elegancki, czarny kapelusz. Ew. można by dać jej krótką kamizelkę. Wtedy z przedniego kopyta usunąć bransoletki, zostawić na tylnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 (edytowany) Cartoon Tiger, nie chciałbym ci robić nazłość, lecz twój szkic lekko wygląda jak to, znaczy design tego kuca: Bransoletki bym usunął. Dodał na przednie kopyta mankiety jak to mówi Cuddly doggy, do tego krawacik jakiś i żeby było coś fajnego to te słuchawki podłączone do kasetofonu Heh. Co prawda mogło gdzieś to utknąć w pamięci, jednak cały projekt siedział mi w głowie od początku. Tylko szkoda, że tak mało odpowiedzi było. ~ Cartoon Tiger Edytowano Maj 11, 2014 przez Cartoon Tiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Wygląda to super ja bym nic nie zmieniała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Ok, mam tutaj małą przeróbkę. Co wymaga dalszych przeróbek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Zostaw, bo fajne. Nic już nie trzeba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 (edytowany) Mi sie bardziej podobała poprzednia wersja ( te skrzydła wyglądają jak by były doklejone) . Czy następnym kucykiem może być moja OC Rain Chaser? Edytowano Maj 18, 2014 przez Karcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 (edytowany) Poczekamy na wypowiedz reszty. Co prawda, moim zdaniem, aktualny OC jeszcze nie jest zakończony. Jeśli jednak uważacie, że jest ok. Nie stoi nic na przeszkodzie, aby następną postacią był twój OC Rain Chaser. Edytowano Maj 18, 2014 przez Cartoon Tiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Ekhem, uwaga natury technicznej. Ona jest niewidoma. Taki szczegół o którym często się zapomina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Według mnie już jest skończone i bardzo ładnie wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 (edytowany) Ok, to się poprawi. Co do następnych OC biorących udział w zabawach. Będę prosił o skrócony opis postaci, oraz większą aktywność jego twórcy.Ja nie gryzę, a wy możecie dużo pomóc sobie, mi i Rarity. Co za tym idzie: ładniejszy wygląd postaci, szybsze ukazywanie się szkiców i gotowych prac.Jednak wracajmy do tematu. Co dalej, prócz oczu zmieniamy coś jeszcze ? Edytowano Maj 18, 2014 przez Cartoon Tiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Wg mnie oprócz oczu wszystko jest bardzo dobrze, ale tam gdzie powinien być CM możnaby skrobnąć jakąś małą nutkę jako taki fragment, którego reszta jest zasłonięta skrzydłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Maj 19, 2014 Share Napisano Maj 19, 2014 Wg mnie oprócz oczu wszystko jest bardzo dobrze, ale tam gdzie powinien być CM możnaby skrobnąć jakąś małą nutkę jako taki fragment, którego reszta jest zasłonięta skrzydłem. No tak. Trochę CM by nie zaszkodziło chyba, bo teraz z tego co widzę to tak jakby go nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Her Blossomness Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 Wg mnie ten czerwony pasek na kapeluszu można by zmienić na kolor pasemka na ogonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 A może by troszkę nastroszyć włosy i dać jakiś kolczyk? Nie mówię o jakiejś emo-wersji, tak delikatnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Ok, mamy kolejne przeróbki. Jeśli sądzicie, że postać jest już gotowa, zaczniemy zabawę z kolejnym OC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Oczy straciły na wyglądzie według mnie a kolczyk nie pasuje. Reszta ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 mogę dostawić swoją OC'kę do kolejki? link do wyglądu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Oczy ... Nie pasuje mi ten kolor, a reszta jest okej ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Teraz wygląda świetnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 (edytowany) mogę dostawić swoją OC'kę do kolejki? Oczywiście! Dodam go do kolejki. OC i jego oczy. To prawda, trochę to inaczej wygląda niż wcześniej. Jednak tutaj główny udział bierze historia OC - gdyż jest niewidomy. Poczekamy na wypowiedz autora. Jeśli zatwierdzi przejdziemy do następnej postaci, jeśli nie będzie szybka poprawka. Edytowano Maj 25, 2014 przez Cartoon Tiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Jest świetnie, ale kolczyk odrobinę nie pasuje. Poza tym jest super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 (edytowany) Ok, oto ukończony OC. Kolejną postacią do przerobienia jest . . . OC Rain Chaser W czym najlepiej będzie wyglądać?PS. Proszę w skrócie o historię OC. Edytowano Maj 27, 2014 przez Cartoon Tiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Krótka, jaskrawo różowa, postrzępiona spódniczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts