Shine Star Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 "Żartujesz sobie?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 Chciałbyś mieć taką dziewczyne co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 Mam miecz i nie zawaham się go użyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 Ty pewnie nie masz takich fajnych włosów z czarnym znaczkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 "Uśmiech.." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 Lubię Hentaje i hińskie bajki. (oraz :pauka: ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 (edytowany) [Jeśli mam być szczera to nie bardzo xd po prostu spodobał mi się ten obrazek ] Edytowano Listopad 22, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 "Shall we dance, Milady?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Jakiś spory pająk siedzi na mojej głowie ale to nic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Chcę więcej tego dżemu~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar_Isbre Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Kto przeczyta mi ten list, bo tak jakby niedowidzę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Ładna jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 "Co ja widzę...?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Nie pacz się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar_Isbre Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Masz coś do mnie? Jak tak, to spójrz na ten miecz i zastanów się jeszcze raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Dzisiaj związałam sobie włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 LOL. Czemu mam taką minę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Kąp się w mojej zajebistości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 "Co cię tak dziwi?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Jezu! Te avatary z anime najczęściej nic nie wyrażają. Szczególnie te, które posiada duża część userów w tym temacie. I co ja mam tu napisać? Anime? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Jezu! Te avatary z anime najczęściej nic nie wyrażają. Szczególnie te, które posiada duża część userów w tym temacie. I co ja mam tu napisać? Anime? Powtarzam: Nie przepadam za anime xd po prostu spodobał mi się ten obrazek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 I teraz kogo skomentować? Dam Talara, bo Shine Star już komentowałam. "Chodź dzieciaczku, dam Ci balonika, no przecież nic Ci nie zrobię~" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar_Isbre Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Talarze, mnie też jest czasem ciężko skomentować niektóre avatary, ale jedno słowo: Komentuję avek powyżej. "Taki się urodziłem, coś cię niby dziwi?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 ''No hej..'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Caela Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 "Bonny, ZJEEEDZMYYY COOOŚ!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się