Magus Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Jednym słowem tragedia Co myślisz o literaturze fantasy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Wielbię, co jest równoznaczne z tym, że czytam. Co sądzisz o filmach animowanych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Uważam, że nie które filmy animowane są o wiele więcej warte niż normalne filmy. Co sądzisz o gatunku ludzkim? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 gatunkiem ze skłonnościami do destrukcji jesteśmy i niezaspokojonym pociągiem do władzy. Co sądzisz o e-readerach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Nie mam nic przeciwko. Co sądzisz o filmie Burleska ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Nie oglądałam i wątpię bym kiedykolwiek obejrzała. Co sądzisz o bajkach dla dzieci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Cóż, w końcu mlp to "bajka dla dzieci", więc można powiedzieć, że są fajne. ;p Co myślisz o myśleniu o niczym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Żeby myśleć pozytywnie zanim się coś zrobi, czekaj, to nawet nie jest o niczym. No dobra pogubiłam się. Co myślisz o mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 ....Bierze wszystko na serio Co myślisz o mojej sygnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Już się o niej kilka razy wyrażałam. To na szyi to krew czy tylko sznurki? Co myślisz o śpiewaniu pod prysznicem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Nigdy tego nie robiłam xD. Co myślisz o masochistach? To na szyi to krew czy tylko sznurki? ...I to i to? http://fc03.deviantart.net/fs71/i/2012/087/a/9/flippy_render_by_misakiamour-d4u7mup.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Jak lubią... Niech sobie robią krzywdę. Co sądzisz o sadystach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Są nienormalni i powinni być leczeni, tak jak masochiści i inni dewianci. Co myślisz o prostocie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Czasem dobrze sobie nie komplikować życia i korzystać z prostych rozwiązać. Co myślisz o poprawności politycznej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Nie obchodzi mnie zbytnio. Co myślisz o naturalnych normach zachowania wśród ludzi ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Nic. Co myślisz o religii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 O jakiej religii? O chrześcijaństwie? Religia, jak religia. Wyznaję. Co sądzisz o muzyce kllasycznej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Myśle, że nie słucham xd. Co myślisz o pomarańczach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Sądzę że są smaczne, aczkolwiek wolę mandarynki. A pomarańcza powstała z kazirodczego związku mandarynki z grejpfrutem. I wszystko jasne! Co myślisz o wpływie elfów na współczesne rolnictwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Sądzę, że mogłyby byś bardziej wpływowe. Co myślisz o aferze korupcyjnej Swiętego Mikołaja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 (edytowany) Nigdzie nie słyszał, a w mediach nic niema. Internet też nie pomaga w uzupełnieniu mojej wiedzy. Ale widząc samą nazwę jest to jakaś głupota. Co myślisz o współczesnych czasach? Edytowano Styczeń 4, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Zdecydowanie wolałbym urodzić się sto czy sto kilka lat temu, nawet, jeżeli już gryzłbym ziemię i nie spamował tutaj. Te czasy są po prostu nie dla mnie, nie pasuję do nich. Co myślisz o znachorach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Na pewno się u nich nie będę leczył, ale jeśli naradę mają jakąś wiedzę to niech sobie leczą, byle by nie szkodzili. Co myślisz o tabletkach na kaszel? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Myślę że syrop będzie lepszy od tabletek Co myślisz o współczesnej młodzieży? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 21, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2014 Niewykształceni chuligani, bez przyszłości. Co myślisz o tym forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się