Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Ładnie pachą, ale klują trochę jak róże. Co sądzisz o klaczach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Klacze to ładne konie Co sądzisz o hentaiach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Best anime, interesują mnie nawet. Co sądzisz o clopach i gore? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Fajne. Nawet czasem oglądam Co myślisz o współczesnej filmografii polskiej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Nie narzekam. Co sądzisz o bajkach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Są czasami lepsze fabularnie od filmów Co myśli o taboretach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Są nie wygodne Co sądzisz o rajstopach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Happy Pinkie Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Nie przepadam... Co myślisz o pieskach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 (edytowany) Są słodkie :3 Co myślisz o... TRAMWAJACH ? Edytowano Styczeń 30, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Ładne są Co myślisz o szynszylach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Ładne ale głupie Co myślisz o yuri? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 yuri jest w porządku to yaoi nie lubię co myślisz o Facebooku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 yuri jest w porządku to yaoi nie lubię Bo zazwyczaj jest tak, że dziewczyny wielbią yaoi, a chłopcy yuri.(zdarzają się wyjątki) Uważam, że to wylęgarnia spamu i statusów z samymi emotikonami.(np. :* ) Co sądzisz o statusach na tym forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Taka sama wylęgarnia spamu Co sądzisz o sportowych anime? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Żadnego nie oglądałam, więc nie mam wyrobionej opinii. Co sądzisz o horrorach anime? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Beznadziejne, spalić jak najszybciej Co sądzisz o romansach anime? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 (edytowany) Beznadziejne, spalić jak najszybciej Ale np. Another było nawet fajne... albo nie... wszystkie są do bani *przypomina sobie fazę na Higurashi*... Idę załatwić stos. Spalimy je razem. Uważam je za łamacze serc, dla kogoś tak samotnego jak ja. Co sądzisz o mangach shounen z większością fanek płci żeńskiej np. Pandora Hearts? Edytowano Styczeń 30, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Ale np. Another było nawet fajne Właśnie szczególnie mi chodzi o Another, jak na nie patrzę mam ochotę to zniszczyć własnymi rękoma Szczerze mówiąc nie rozróżniam ich ale myślę, że pewnie mają niezłych Bish`ów Co sądzisz o shonen-io? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 (edytowany) Właśnie szczególnie mi chodzi o Another, jak na nie patrzę mam ochotę to zniszczyć własnymi rękoma Po namyśle stwierdziłam, że jest do bani... więc shhh~ Wujek Google nic mi na ten temat nie pokazał. Co myślisz o tym utworze? Edytowano Styczeń 30, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Jest straszny. Co myślisz o samotności? Ładne ale głupie Sprzeciw. Sądzę, że potrzeba jednak trochę sprytu, żeby otworzyć sobie klatkę zamkniętą na kłódkę, zwłaszcza, że jest się w środku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Myślę, że każdy potrzebuje czasem chwili, by pobyć sam ze swoimi myślami Co myślisz o mleku w proszku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Jest dobre, zwłaszcza na sucho. Sprawia problemy, jak się wsadzi go trochę do małego, plastikowego woreczka. Znam z autopsji. Co myślisz o podróżowaniu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Sprzeciw. Sądzę, że potrzeba jednak trochę sprytu, żeby otworzyć sobie klatkę zamkniętą na kłódkę, zwłaszcza, że jest się w środku. Wystarczą mocne i ostre zęby Chociaż bazowałam na obserwacjach i opowieściach ich właścicieli [siedząc prawie co tydzień po kilka godzin w przychodni dla gryzoni można się dużo dowiedzieć], to stwierdziłam, ze nie są zbyt mądrymi zwierzakami. Oczywiście, zdarzają się wyjątki, więc może niektóre są nawet mądre. Sądzę, że są bardzo przydatne. Warto się uczyć o innych kulturach i zwiedzać świat. Co sądzisz o ptakach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 Nienawidze. Nie ważne ile razy próbowałam je złapać, to i tak sie nie udawało... Co myślisz o komixxach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 Kiedyś były bardziej śmieszne niż obecnie... Co myślisz o etui na telefon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się