Jump to content

Magiczne pudełko

Sajback Gray
 Share

Recommended Posts

Ja tam uważam, że odnawiają go, bo lokal Zecory okazał się za mały na imprezy.

A poważnie- nie wiem po co. Tam potrzeba ekipy budowlanej, a nie ścierania kurzy. A odcinki "z innej beczki" były 4. A to pudełko może zostać otwarte równie dobrze w sezonie 17. A w środku będzie... figurka modnej Pinkie Pie z rogiem świecącym na czerwono i skrzydłami z papieru. Jedyne 89.99$, do kupienia w dobrych sklepach z zabawkami...

• Upvote 1

Meghan napisała wcześniej w swoim live na twitterze, że w tym sezonie wdrążyli coś nowego, to jest pewnie to pudełko, ale czy słowo, że w tym sezonie oznacza, że to zabawa tylko na ten sezon? Nie wiadomo.

Ja mam kolejną ( na pewno bezsensowną) teorię XD

Może w skrzyneczce są wspomnienia Celestii i Luny? Może nie pamiętają wszystkiego?

Bo w końcu w odc3 sezonu 4 Twilight znalazła pamiętnik księżniczek o którym one same nie pamiętały...  :rapidash:

This is sooo strenge  :evilshy:

Ja mam kolejną ( na pewno bezsensowną) teorię XD

Może w skrzyneczce są wspomnienia Celestii i Luny? Może nie pamiętają wszystkiego?

Bo w końcu w odc3 sezonu 4 Twilight znalazła pamiętnik księżniczek o którym one same nie pamiętały... :rapidash:

This is sooo strenge :evilshy:

To w sumie ma sens :)

• Upvote 1

A ja bym powiedział , że nie jest. Czemu nie powiedział od razu o nasionach ?

Bo to jest Discord. Oczekiwać logicznego działania od ucieleśnienia Chaosu...

I to jest właśnie magia Discorda, nikt oprócz niego nie wie, co on zrobi w następnej chwili. Może i nie jest zresocjalizowany. A może jest. Drzwi są otwarte.

A może właśnie tylko Discord wie co jest w środku?

Może tam jest najpotężniejsza magia Chaosu?

O Celestio jestem podekscytowana! *^*

@edit

Przemyślałam trochę co nieco i myślę, że te pudełko ma w sobie jakieś wielkie szczęście, które mogłoby uszczęśliwić wiele kucyków, między innymi Scootaloo, która ma za małe skrzydła by latać. Zawartość pudełka może jej pomóc i np. gdy dorośnie będzie miała największe skrzydła w Equestrii =3

Czyli mamy kolejną teorię XD

Edited by Gosutokage

Znając twórców zaskoczą nas całkowicie inną rzeczą lub magią w pudełku niż nam się to wydaje, zaskoczą pozytywnie ale też mogą zaskoczyć negatywnie (THANKS MA LARSON!) Jest taak wiele spekulacji, że Bronies o tym zapomną i jak wiele postów powyżej twórcy przywrócą pamięć o pudełku pod koniec sezonu lub w nowym sezonie.