timber Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Hedziuś, popieram. Podmieniec też, Podmieniec też! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 Żyje tu ktoś w ogóle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 Hedziuś nie ma co dyskutować skoro 3 razy ta sama ^^' Co wy na to by następną osobą była Oksymoron Greyjoy. Wybierzcie jej coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyxgrim Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 Okuś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 Oksóś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 Lukrowana Tyka (przepraszam!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 Wielki Przepotężny Oksymoron, Utopiona Pani Tragedii i Palników, Katastrofa Naturalna, Następstwo Bomby Nuklearnej, Twórczyni Bałaganu i Pierdół. Mnie by taka ksywka klasowa pasowała, jest korzystna. Ludzie zastanawialiby się dwa razy, zanim zdecydowaliby się zawrócić mi siedzenie, a i zanim wypowiedzieliby to wszystko, sprawa uległaby przedawnieniu. Kto jest za tym? Wszyscy? Zaskakujecie mnie. No dobrze, zgoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 Wielka i Wszechpotężna Katja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 1, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2014 Dobrze. Oksymoron wybrała ostatnią ksywkę. czyli : Wielka i Wszechpotężna Katja (w końcu ) Teraz czas by ksywkę dostał. wasz ulubiony Arłok Airlick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 Pauka :^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 Arłuk Pauka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Mikołaj. Kiedyś na lekcji coś tam źle powiedziałam a pani nazwała mnie Mikołaj XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 (edytowany) Arłok dostał tylko trzy ksywy. *zdziwienie* Ale w tym dwie takie same, a jedna mówi nam o jakimś Mikołaju... Tak więc od dziś jesteś ,,Arłuk Pauka" przypominam , że jeśli ktoś chce ksywkę to niech pisze na pw bo nie wiem za bardzo kogo wybierać Co powiecie by teraz ksywkę dostała Burning Question? wymyślcie coś tak pytającego jak jej nazwa. Edytowano Sierpień 21, 2014 przez Night Fury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 eee... Płonące Pytanie ? Pozdro z tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 "Palące Pytanie" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Zabawa żyje ? Tapatapatapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 29, 2014 Share Napisano Wrzesień 29, 2014 "Gorące Pytanie..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 30, 2014 Share Napisano Wrzesień 30, 2014 "Palący problem" XD Wysłano z Księżyca przy użyciu Tapatalk Space Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 (edytowany) Ok, wygrywa sloyth 06.0 Kolejną osobą jest Eternal, ciekawe co wymyślicie dla niego? Edytowano Październik 12, 2014 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Hmm, dla Etera nic nie ma? Zatem co wymyślicie dla Myhella? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 Miśka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Myhell to on ;P Hym, hym. Moje piekło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 No to Misiek xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Misiek xP nie no, może być. Cicho. Dajcie mu ksywę Assasyn. Będzie fajnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 (edytowany) Hmm, pojawiło się kilka propozycji To jaką ksywkę wymyślicie dla Zegarmistrza? Edytowano Listopad 11, 2014 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts