Skysplit Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Sugestie co do forum. Nowe, czyste i mam nadzieję, że przejrzystsze(będą) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 31, 2012 Share Napisano Maj 31, 2012 Ponawiam moje dwie sugestie. 1. Zwiększenie limitu obrazków w sygnaturze (limit wielkości nadal obowiązuje). 2. Wyszukiwanie wiadomości zawierającej dane słowo na shoucie (np. napiszę Yay to wyskakują mi wszystkie możliwe wiadomości z tym słowem z historii czatu). Widziałam, że tylko Cahir mi odpowiedział na te sugestie, ale chyba ich nie zrozumiał ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Maj 31, 2012 Share Napisano Maj 31, 2012 Pierwsza jest raczej wykonalna... Co do shouta, to ciężko bedzie, jest on osobną wtyczką, która nie daje zbyt wiele możliwości przerobienia... Ewentualnie ctrl+f Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 1, 2012 Share Napisano Czerwiec 1, 2012 A czy moge na YouTube zrobić filmik polecające to forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Czerwiec 1, 2012 Share Napisano Czerwiec 1, 2012 A czy moge na YouTube zrobić filmik polecające to forum? Jak najbardziej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Oto filmik : http://www.youtube.com/watch?v=rubLjnjFjuo&list=UUNAh17aPamdj3xsO3WPTcFA&index=1&feature=plcp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 oferta forumowego banneru w gazetce nadal aktualna, komuś się chce go zrobić ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Mam tam jakiś koncept, ale raczej nie jest gotowy. Chyba, że ktoś chciałby odpicować to mogę wysłać PSD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Dobra, zauważyłem taki błąd w wyglądzie nocnym forum - gdy ktoś przesyła wiadomość to na belce napis "Masz jedną nieprzeczytaną prywatną wiadomość od" jest kompletnie niewidoczny. Poza tym znowu nie ma Derpy dostarczającej wiadomości PW. I just don't know what went wrong xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 @UP Od błędów masz ten temat: http://mlppolska.pl/Watek-B%C5%82%C4%99dy-na-forum Poprawię zaraz. // Edit Poprawiono Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Mam tam jakiś koncept, ale raczej nie jest gotowy. Chyba, że ktoś chciałby odpicować to mogę wysłać PSD związane z obróbką grafika chętnie pomogę :3 I chciałbym zaproponować żeby zrobić dział lub temat gdzie by można oferować sprzedasz/kupno/zamiana(lub jakieś ciekawe oferty sklepów, lub linki do aukcji) jakiś kucykowych gadżetów lub może jak ktoś by był na silach i był zaufany zorganizował zbiórkę funduszy i zrobił zamówienie oraz rozsyłał potem(nie ja się nie zgłaszam za dużo zabawy z tym ale chętnie pomogę bo już takie rzeczy organizowałem i wykonywałem). Na 1 ogień proponował bym smycze albo długopisy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 http://www.realitysoftware.ca/portfolio/websites/flashmp3player/ wchodząc dzisiaj na Radomską stronę fantastów zobaczyłem nową rzecz, ten oto odtwarzacz muzyki do zainstalowania na stronę. Może by tak przemyśleć ustawienie go i u nas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Nie. 1 Co stronę odtwarzało by sie od nowa. 2 Jak ktoś chce to sam sobie puści z kompa. 3 Taki temat był już kiedyś poruszany, a wynik negatywny, więc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Porter, jakiś ty stanowczy... <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Zadrościsz? xd Temat był poruszany, przez pewnego rudego, ba nawet wiem którego. Ale został negatywnie rozpatrzony. 1. Nie każdy lubi słuchać tego, co mu się narzuca 2. Większość i tak ma swoją własną playlistę w tle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 związane z obróbką grafika chętnie pomogę :3 I chciałbym zaproponować żeby zrobić dział lub temat gdzie by można oferować sprzedasz/kupno/zamiana(lub jakieś ciekawe oferty sklepów, lub linki do aukcji) jakiś kucykowych gadżetów lub może jak ktoś by był na silach i był zaufany zorganizował zbiórkę funduszy i zrobił zamówienie oraz rozsyłał potem(nie ja się nie zgłaszam za dużo zabawy z tym ale chętnie pomogę bo już takie rzeczy organizowałem i wykonywałem). Na 1 ogień proponował bym smycze albo długopisy :3 czyli mam rozumieć ze jednak nie :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Już wysyłam na PW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Właśnie Sylwek! Dobrze, że przypomniałeś! Czekałem, aż ktoś inny się wypowie, ale coś odzewu nie widać... ... Ja osobiście nawet byłbym za, choć dość chaotycznie to widzę i wolałbym to jeszcze przemyśleć, stąd jak wspomniałem czekam na opinie pozostałych... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Mam koncepta... Chodzi o to, aby mało znane postacie z background (takich jak Derpy, Lyra, Berry Punch, Whooves, Big Macintosh) miały także, swoich oficjalnych avatarów, i wtedy, jakby co to te osoby wypowiadają się w imieniu swoich kucy. Jasne że trochę roboty dla adminów, podczas dobierania osób, ale przynajmniej wybrane osoby poczują się docenione w jakiś sposób. Nie chodzi mi tutaj o nowe działy (można użyć starych tematów w dziale "inne postaci") a gdy zorganizuje się jakiś event, to można wtedy po prostu zrobić coś ciekawego... Tylko tutaj avatarzy muszą wczuć się w postać... No i mamy problem z wyborem właściwych osób... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Nie. Już kiedyś był taki koncept, ale wtedy za dużo osób byłoby avatarami, aka miało kolorki. (czy coś) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Ja też jestem na nie. Już za dużo osób pełni niektóre funkcje. Nie będę wskazywał palcem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 I ja jestem na nie. Fajny pomysł.. ale jest on zbyt chaotyczny. Za dużo kolorków jak już Yay wspomniała. Aż tylu ludzi nie trzeba w ekipie raczej: i tak jest nas sporo. Poza tym ciężko byłoby takowy dział raczej poprowadzić. W serialu backgroundowe postacie jednak mało się pojawiają a jeśli już to nie odgrywają one jakiejś specjalnej roli (tym bardziej, że to fandom buduje te postacie bardziej niż sam serial). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Już było to omawiane, także nie, dziękuję. Za dużo tego wszystkiego by było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 No dobra... W końcu to tylko sugestia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Taka mała prośba jest opcja zapisu stylu , latających kucy i innych ustawieň na komputerze/cookis a nie na serwerze bo ja na swoim telefonie nie moge urzywač SB na nowym stylu a na starym dziala reszty można siě domyślič. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts