Xyz Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Zapewne wiecie co tutaj napiszę? Jeśli nie to zobaczcie: Dlaczego chat nie działa?! Weźcie to naprawcie. Proszę. Przecież działa ;o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Xyziu i inni czerwoni: czy poprawicie wygląd priv shoutów na trybie dziennym? Obecnie jest to czarna czcionka na ciemnym, pomarańczowym tle. Trochę to mało czytelne przez to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Lipiec 1, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2012 Zaraz poprawię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Przecież działa ;o Nie działa tak jak kiedyś :( Wejdź to zobaczysz jak Cię rozłącza i połącza cały czas, to się nie nazywa naprawione ani działające bo na tym się pisać nie da... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Małe pytanko: Co to jest? undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined Mam to cały czas na końcu sb i nie znika :( A to jest przeszkadzające, bo rozciąga sb jak i stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Nie działa tak jak kiedyś :( Wejdź to zobaczysz jak Cię rozłącza i połącza cały czas, to się nie nazywa naprawione ani działające bo na tym się pisać nie da... Naprawione. Ponownie zapraszam wszystkich na czat Małe pytanko: Co to jest? Mam to cały czas na końcu sb i nie znika :( A to jest przeszkadzające, bo rozciąga sb jak i stronę. Wiem, też to mam. Zerknę o co chodzi. Edit: Jak na razie działa, zobaczymy jak będzie za jakiś czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Lipiec 2, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2012 Powodem tego "undefined" było cache'owanie Cloudflare, już naprawione Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trouble is Friend Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Ponieważ posty w dziale offtopic (Wymiar Discorda) nie są naliczane aha, teraz już rozumiem, dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Lipiec 3, 2012 Share Napisano Lipiec 3, 2012 Może szczegół, ale: (Chrome) http://puu.sh/FD92 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trouble is Friend Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Niedawno miałam napisane, że mam 7 postów, dzisiaj wchodzę na forum, patrze, a tu 0 postów. Czemu wyzerowało mi posty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Mam tak samo. Liczba postów mi maleje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Niedawno miałam napisane, że mam 7 postów, dzisiaj wchodzę na forum, patrze, a tu 0 postów. Czemu wyzerowało mi posty? Możliwe, że w niektórych działach w których miałaś posty zostało wyłączone ich naliczanie, dlatego wszystkim trochę postów z liczników zostało zabranych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trouble is Friend Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Możliwe, że w niektórych działach w których miałaś posty zostało wyłączone ich naliczanie, dlatego wszystkim trochę postów z liczników zostało zabranych. aha, szkoda :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 aha, szkoda :( A jednak był to błąd. Po przeliczeniu wszystkie posty wróciły C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Czytajcie: coś popsuliśmy jak zwykle, ale nie chcemy się przyznać, to powiemy, że to był jakiś nieustalony błąd Ale moich postów NIE oddał :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Moje posty wędrują po innych wymiarach. Jeśli jest 800+, to wróciły, niosąc krwawą ofiarę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Moje też nie wróciły Na pewno miałam ponad 1 666 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Co tam wracanie... ja nic nie pisałem z godzinę i mi skoczyło +14 jakieś 2 dni temu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Dział "Pytania użytkowników" nie działa, a dostałam pytania. Ten dział jest usunięty :>//Skysplit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Bo cały dział "pytania użytkowników" poszedł do archiwum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 U mnie tak samo, na moim profilu mam nowe posty w moim wątku z pytaniami, choć ten wątek już nie istnieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Czasami tylko tutaj włącza mi się Cloudflare (nawet nie wiem co to jest). Na owej stronie pisze: ''this website is offline try with live version of this site" czy coś takiego. Używam Google Chrome. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Mnie też to się czasem pojawia i z tego co się domyślam są to jakieś problemy na serwerze, lub inna herezja w serwerowni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 CloudFlare to usługa działająca podobnie jak Google Cache. Umożliwia obejrzenie kopii strony, która z przyczyn technicznych jest offline. Nie ma znaczenia, z czego się łączysz - jeśli forum w danym momencie nie działa, zobaczysz albo wspomnianą stronę CloudFlare, albo komunikat o tym, że upłynął czas oczekiwania (Connection timeout). Odświeżać co jakiś czas aż do skutku (choć będzie z tego mały DDoS-ik, jeśli jednocześnie zrobi tak wielu zniecierpliwionych użytkowników ;D ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Cloudflare się pojawia, gdy serwer wyłącza forum z powodu np. przeciążenia. Wystarczy trochę odczekać i odświeżyć stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts