MacTavish Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Na początek zacznę od gifa Ta radość robienia śniadania XD Po raz pierwszy widzę,aż tak małą Lunę,jak ta tutaj po lewej: Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 @Up, MacTavish - no fakt, też nie widziałem takiej małej Ale tu słodko wyszła :3 Link do komentarza
MacTavish Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Teraz bardzo smutny gif :( I na koniec: - odsalutować,kapitanie MacTavish! -tak jest najznamienitsza Księżniczko Luno! Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Kurczę, ale mamy fantastyczną Galerię Luny, podziękowania dla wszystkich! Link do komentarza
Moonlight Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Celestia chyba nie przepada za takimi filmami biedny mały puszek The Equestria sisters Księżniczka na swoim moonmobilu ;P Link do komentarza
MacTavish Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 O dziwo dziś mam trochę weselsze foty I na koniec:The laugh has been double Link do komentarza
wiej007 Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Luna po części jako wąż? Mam nadzieje że to konkurs talentów Luna szybuje w nocy Tu aż widać dlaczego jest smutna Luna tak słodko śpi Link do komentarza
PhosiQ Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 http://cdn.derpiboo.ru/thumbs/1309/647/2012/09/04/10_00_44_808_89809__UNOPT__ Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Tamta puszysta Woona jest genialna xd Daaaw, dat Luna on the left :3 Link do komentarza
MacTavish Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Dzisiaj także mało zdjęć,ostatnio są słabe łowy bo za wcześnie muszę chodzić spać :( To zdjęcie albo było,albo widziałem coś podobnego: Link do komentarza
Plothorse Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 To - owoce 5 minut szukania w googlach oraz 10 minut sprawdzania, czy nie ma takowych powtórek w dziale: {No tak. Oczywiście z moimi linkami coś nie tak..} TO - owoce przetrząsania działu Luny, w celu sprawdzenia, czy aby na pewno mi się nie przywidziało i nie widziałem już gdzieś takiego, a nie innego artu. Zacząłem przed trzecią, skończyłem trochę przed szóstą. Że też mi się chciało... Moonlight: Powtórka tego artu ze strony 2 na stronie 24: Powtórka tego artu ze strony 10 na stronie 23: Powtórka tego artu ze strony 20 na stronie 22: Powtórka tego artu ze strony 4 na stronie 17: Kuoth: Powtórka tego artu ze strony 22 na stronie 23: PhosiQ: Powtórka tego artu ze strony 2 na stronie 16 (tak, ta sama powtórka, którą umieścił Arjen na stonie 5): FreeFraQ: Powtórka tego artu ze strony 6 na stronie 16: Major Kusanagi: Powtórka tego artu ze strony 13 na stronie 15: Arjen: Powtórka TEGO artu ze strony 1 na stronie 7: Powtórka tego artu ze strony 2 na stronie 5: (tak, ta sama powtórka, którą zamieścił PhosiQ na stronie 16) Black: Powtórka tego artu ze strony 1 na stronie 2: Cadenza: Powtórka tego artu ze strony 3 na stronie 6: Jestem też prawie pewien, że powtórzone były i te (ale już nie mam czasu ni siły szukać) oraz, że prawie na pewno coś pominąłem.. Osoby, które same z siebie wstawiły dwukrotnie te same arty zostały przeze mnie miłosiernie potraktowane prywatną wiadomością, aby mogły dyskretnie poprawić swe błędy.. Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 O, dziękuje za jakieś ogarnięcie tematu, pozgłaszam w wolnej chwili jeśli będzie tego za dużo, co do całościowego przeglądu u mnie jest to bardzo ciężka sprawa, ze względu na strasznie wolny sprzęt. Módl się, żeby ktoś na to zwrócił uwagę, ale jedno duże ale... Kuoth: Powtórka tego artu ze strony 22 na stronie 23: Jak ja mam to rozumieć, jak mam tu 13 stron? Daaaaw :3 Link do komentarza
MacTavish Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Plothorse,fajnie,że to zrobiłeś,ale ten art z,który ja powtórzyłem ze strony 2-giej nie jest prawdą Jak nie wierzysz,to porównaj oba arty.Co prawda,są te Luny podobne do siebie,ale nie takei same(pewno zmyliły cie takie same oczy u obydwóch).A tutaj coś, aby nie dać komenta nie związanego z tematem: I coś mogące służyć,jako gifowy avatar Link do komentarza
Plothorse Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Plothorse,fajnie,że to zrobiłeś,ale ten art z,który ja powtórzyłem ze strony 2-giej nie jest prawdą Tak. Wygląda na to, że po prostu wstawiłem Twój nick zamiast Blacka. Jako, że nie mogę teraz znaleźć Twych powtórzonych artów. Przepraszam za pomyłkę. Jak ja mam to rozumieć, jak mam tu 13 stron? Skoro ja mam tu 25, to znaczyłoby, że masz ustawioną dwukrotną ilość postów na jedną stronę tematu (20, u mnie 10 - sprawdź, przekonamy się, czy ma teoria jest słuszna) W takim wypadku powtórka na stronie 23 powinna być... na pierwszej połowie Twojej dwunastki. Edit: O. Bajer. Znalazłem jeszcze parę nowych... Arjen: Powtórka tego artu ze strony 12 na stronie 19: Moonlight: Powtórka tego artu ze strony 2 na stronie 18: Oraz tej animacji ze strony 11 na stronie 15 A i tak mam wrażenie, że to nie wszystko... Link do komentarza
MacTavish Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 To NMM,ale to także Luna Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Ależ mamy kolekcję Okazyjnie, polecam nową lunarną emotkę -> Dłuuuuugonooooga. Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Przypomina mi to czasy jak grało się w Tekkena, mogłem napieprzać super skomplikowane comba, a siostra nawalała w przyciski przypadkowo i mnie jechała.. Pięknie Half-Life'owo-hipsterka wersja Luny? Woona :3 Powstała nowa moda, widziałem coś podobnego w avku na forum, tylko kucyk był inny. Lubię styl autora, a że niektóre jego arty są kontrowersyjne, to nic nie zmienia Link do komentarza
MacTavish Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Po oryginalnym tytule obrazka,przypominają mi się słowa piosenki z Luną A na koniec takie porównanie znajomości kosmosu Dalsza część fotek Tego zdziwienia Luny z 2 odcinka nigdy nie zapomnę Luna strzeże Camterlotu Luna powninna mieć tej wielkości huga na forum Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Ze skarpetkami, uwaga Art z klasą Again jako gamer, tylko czemu kubek z Luna-Colą jest czerwony ;f Daaw :3 To też takie urocze, ten pyszczek A na koniec cudowna Luna po 4 kawach (tak myślę). Niby bardzo prosty rysunek, ale urzeka! Link do komentarza
MacTavish Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Cała paczka To jest świetne na pulpit Było takie zdjęcia,a gifa nie widziałem jeszcze. To się tyczy spamerów Link do komentarza
Moonlight Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Miejmy nadzieję , że znowu nie powtórzę według mnie jest świetne dosyć ciekawe i inne przedstawienie Luny następny plażowy art daaaw Link do komentarza
MacTavish Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Dzisiaj trochę mało Link do komentarza
Recommended Posts