Socks Chaser Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 To jest grzech że nie poprosiłam o dopisanie mnie wcześniej!Proszę o wpisanie :3! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Śliwa Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Jak mogłem przeoczyć ten temat?!?! Oczywiście, że dopiszcie i mnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Może i bym się dopisał, ale jestem na liście u Fluttershy i Lyry. Gdybym dorzucił Vinyl i Octavię to była by to lekka przesada. Poza tym w pierwszym poście jest taki "fajny" dopisek: "ten post był ostatnio modyfikowany: 15-01-2013 17:50 " Myślę, że dopóki sytuacja w dziale się nie poprawi nie ma sensu prosić o dopisywanie. ~~ Różnie w życiu bywa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrsVinyl Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Gdyby było można mnie Też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyethe Othello Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Proszę o dopisanie mnie Mój ulubiony kucyk zaraz po Shining Armorze i Celestii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Dopisz mnie ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolritto Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Klacz z charakterem, tworzy super muzę i do tego myje zęby w najbardziej PRO sposób w całej Equestrii https://www.youtube.com/watch?v=bI5R1gzs25w&feature=c4-overview-vl&list=PLfcecXrdZQuiKDqnCaPIDX1VJZ7f2ipZE Dopisz mnie! Za niebycie jej fanem powinni palić na stosach! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Hej zapomnieliście mnie dopisać do listy, co to ma być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisterGonzo Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Proszę mnie dopisać, dzięki niej mam słabość do muzyki elektronicznej, mimo iż jestem zatwardziałym metalowcem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amortiis Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 JA JA JA JA JA JA JA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Dopisz mnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 (edytowany) Uwielbiam Vinyl Scratch!!! proszę o wpisanie mnie na tą listę! Edytowano Lipiec 1, 2013 przez sajback Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Random Hunter Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 (edytowany) dodajcie mie do listy :3 <- Jaby co to mam dubstepowego kota Edytowano Lipiec 1, 2013 przez Random Hunter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Proszę o dopisanie Wub,Wub,Wub... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Proszę o dopisanie do tej listy. http://www.youtube.com/watch?v=uU-aWyeoj6U Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 dopisz dopisz dopisz dopisz dopisz dopisz dopisz dopisz dopisz dopisz dopisz, PLOSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ushold Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Możecie mnie dopisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Czemu mnie tu nie ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diamond Dash Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Mnie też proszę dopisać. Tzn. jeśli można c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Lista fanów najlepszej DJki została uaktualniona!No naaareszcie. Może lista moich fanów dobije do 100? To znaczy na tym forum, bo w Equestrii też jest ich sto. Tysięcy. Hehe. Oczywiście Vinyl, oczywiście.Zawsze możesz ich policzyć 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProXer14 Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 (edytowany) Proszę o dopisanie Zrobione Edytowano Sierpień 2, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 (edytowany) Mnie też dopiszcie. System GlaDOS uznał, że jesteś godzien wpisania na listę. Ciekawostka. Obiekt testowy wypisujący z listy dołącza do programu testowego dla basenów wypełnionych kwasem. Edytowano Sierpień 2, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Mnie też dopiszcie, proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 ja też poprosiłbym o dopisanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Mnie! :______: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts