Spoiler Cat Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Jak wszyscy wiemy Pinkie jest strasznie porywcza, ma wiele dziwnych pomysłów, które niejednokrotnie wykonuje. Tu pojawia się nasz problem. Ostatnio ma więcej tych pomysłów, a ja już sam nie radzę sobie z odciąganiem jej od tych koncepcji. Ostatnio na przykład chciała skoczyć z mojego bloku do kadzi z kwasem... Trudno było, ale jakoś dałem radę... Teraz wpadła na jeszcze lepszy pomysł, chce wejść do jaskini wielkiego, ziejącego ogniem, smoka i go obudzić. Pomożecie?! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Smok cie zje Pinkusiu jeszcze może ci zrobić różne rzeczy za jakie ja dostane Warna/Bana więc nie idź tam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Pinkie, ale jaki to ma sens? Poza tym, ty uszczęśliwiasz, a wybudzony smok będzie raczej osmutniały. Nie myśl tak tylko o sobie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skipper Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Oj Pinkie, Pinkie... a jak smok Ci przysmarzy Twój ogonek, który tak radośnie podskakuje do góry wraz z Tobą? Stracisz swój urok! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Oj Pinkie, są lepsze zabawy niż budzenie smoka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Słyszałem, że smoki reagują na róż jak byki na czerwień ... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Pinkie,Pinkie,Pinkie... Nie właź tam Chcesz być Marmoladą z Sosem w kanapce z jajkiem!? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Pinkie, Pinkie, smok nie lubi kiedy ktoś go budzi. Tylko się wkurzy i ci przysmaży twoje włosy w najlepszym przypadku. Już lepiej postaw koło jego jakiś balonik czy coś xD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Czerwiec 4, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Smok cie zje Pinkusiu jeszcze może ci zrobić różne rzeczy za jakie ja dostane Warna/Bana więc nie idź tam Będę wtedy zjedzona! Zawsze chciałam być zjedzona! A Ty? A co to są te warny i bany? I niegdy nie mów na mnie "Pinkuś"! Pinkie, ale jaki to ma sens? Poza tym, ty uszczęśliwiasz, a wybudzony smok będzie raczej osmutniały. Nie myśl tak tylko o sobie. I właśnie dlatego chcę do niego wejść, żeby go rozweselić, gdy będzie zły! Roooaaar! Logika? Jestem Pinkie, po co mi logika? Oj Pinkie, Pinkie... a jak smok Ci przysmarzy Twój ogonek, który tak radośnie podskakuje do góry wraz z Tobą? Stracisz swój urok! I tak planuje go troszkę skrócić, a jeżeli ma mi w tym pomóc smok... Super! Oj Pinkie, są lepsze zabawy niż budzenie smoka Być może, ale zawsze chciałam się pobawić w budzenie smoka Słyszałem, że smoki reagują na róż jak byki na czerwień ... Głuptasku! Byki reagują tak samo na czerwień, jak i na kolor zielony, czyli jest im to obojętne czy ściana jest niebieska czy jednak czerwona. One reagują na ruch... A smoki? Phi! Pinkie,Pinkie,Pinkie... Nie właź tam Chcesz być Marmoladą z Sosem w kanapce z jajkiem!? Zawsze o tym marzyłam! Idę tam! Pinkie, Pinkie, smok nie lubi kiedy ktoś go budzi. Tylko się wkurzy i ci przysmaży twoje włosy w najlepszym przypadku. Już lepiej postaw koło jego jakiś balonik czy coś xD Balony dla smoka? Dobry pomysł! Muszę mu je dać osobiście! Zatem ustalone w czwartek idę do pana smoka! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Pinkie, jak pójdziesz do smoka to Cię nie będę już lubił : Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Smoki często są po przebudzeniu tak złe i smutne że nawet ty nie dasz rady ich uszczęśliwić.(Uwierz mi znam się na smokach.Jestem byłym smokologiem.) Chcesz żeby smok był smutny? Nie wiedziałem że lubisz smutne smoki : Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Do smoka? Pffff, nie wiedziałem że jesteś taka słaba. Wchodzenie do smoczych jaskiń już dawno jest passé. Ale spokojnie, znam coś lepszego niż taka smocza jaskinia, a tą rzeczą jest...KARUZELA!! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Pinkie. Nie pamiętasz jak próbowałaś powygłupiać się ze smokiem który spał na górze niedaleko Ponyville? Tamten akurat był trochę milszy i potraktował cię ulgowo. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiercipięta Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 To co? Ja go gryzę w ogon, a Ty bijesz go patelnią po głowie, czy na odwrót? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Pinki Bo zawołam Celestie a zresztą jak tam wejdziesz będzie PO TOBIE! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Czerwiec 5, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Pinkie, jak pójdziesz do smoka to Cię nie będę już lubił :< Jak to nie będziesz mnie lubił? No dobrze... raczej nie pójdę... ale dalej mam jeden powód dlaczego mam iść Smoki często są po przebudzeniu tak złe i smutne że nawet ty nie dasz rady ich uszczęśliwić.(Uwierz mi znam się na smokach.Jestem byłym smokologiem.) Chcesz żeby smok był smutny? Nie wiedziałem że lubisz smutne smoki :< Zobaczymy czy nie dam rady go rozweselić. Nie znasz mnie! Do smoka? Pffff, nie wiedziałem że jesteś taka słaba. Wchodzenie do smoczych jaskiń już dawno jest passé. Ale spokojnie, znam coś lepszego niż taka smocza jaskinia, a tą rzeczą jest...KARUZELA!! Masz moją watę cukrową, idę z tobą na karuzelę! Oczywiście biorę tez Warmena Pinkie. Nie pamiętasz jak próbowałaś powygłupiać się ze smokiem który spał na górze niedaleko Ponyville? Tamten akurat był trochę milszy i potraktował cię ulgowo. Wszystkie smoki są takie same, z wyjątkiem Spike'a. Po za tym już wiem, że smoki nie lubią losowych strojów. Pinki Bo zawołam Celestie a zresztą jak tam wejdziesz będzie PO TOBIE! Wołaj ją i idziemy na karuzelę! Pinkie z Celestią, Warmenem, Lisicą i Pawelx'em poszli na karuzelę. Niestety to nie koniec. Tym razem wpadła na pomysł, żeby wyskoczyć na szczycie kolejki górskiej... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiercipięta Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 phi, a gdzie jest odpowiedź na mojego posta? Ojtam ojtam... a warna za offtop chcesz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Co ja mam powiedzieć, sam bym z nią wyskoczył... Pinkie, jeśli wyskoczysz, możesz zrobić sobie krzywdę. Chyba, że masz spadochrony dla nas, wtedy skaczemy :3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Pinkie, jeśli chcesz poskakać to może lepiej chodźmy na bungee ? Bo jak zeskoczysz ze szczytu kolejki górskiej, to zostanie z ciebie urocza różowa miazga, i nie wyprawisz już nigdy żadnego przyjęcia. Wyobrażasz sobie dalsze życie w Ponyville bez ciebie i twoich cool imprez ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Pinkie! Nie skacz, bo jeszcze polecisz do góry w kosmos i nie zobaczymy cię nigdy! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Kto to będzie sprzątał, powiesz mi ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Pinkie! Choć do skakalni! Tam poskaczesz wyżej! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derpa Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Spinwide pójdziemy razem na skakalnie? Pinkie! nie chcesz się dołączyć.... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 (do Derpa i Spinwide) Czekajcie idę z wami. Pinkie idziesz z nami? Po skakalni stawiam watę cukrową!! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Nie skacz! Krzywdę sobie zrobisz! Z resztą to jest NIEZGODNE z regulaminem! Zamiast się świetnie bawić trafisz do szpitala I bolesne leczenie bądź nawet się zabijesz! I pewnie jeszcze będzie, że my Ciebie zepchnęliśmy! I póldziemy na to do WIĘZIENIA. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts