Lemuur Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Pinkie... Uważam, że jakiś tam skok z kolejki górskiej jest zdecydowanie za mało szalony, jak na Ciebie! Nie lepiej skoczyć na bungee z najwyższego szczytu w Equestrii? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Czerwiec 26, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Co ja mam powiedzieć, sam bym z nią wyskoczył... Pinkie, jeśli wyskoczysz, możesz zrobić sobie krzywdę. Chyba, że masz spadochrony dla nas, wtedy skaczemy :3 Komu potrzebne spadochrony? Przecież na dole jest stóg siana Pinkie, jeśli chcesz poskakać to może lepiej chodźmy na bungee ? Bo jak zeskoczysz ze szczytu kolejki górskiej, to zostanie z ciebie urocza różowa miazga, i nie wyprawisz już nigdy żadnego przyjęcia. Wyobrażasz sobie dalsze życie w Ponyville bez ciebie i twoich cool imprez ? Skoczę! Nie kuś. Zawsze chciałam sprawdzić jak się czuje taka plamka! Pinkie! Nie skacz, bo jeszcze polecisz do góry w kosmos i nie zobaczymy cię nigdy! O tym nie pomyślałam... *bierze ciężką torbę, którą wiesza dobie na grzbiecie* Teraz chyba nie polecę Kto to będzie sprzątał, powiesz mi ? Jak to kto? Przecież wstanę! Pinkie! Choć do skakalni! Tam poskaczesz wyżej! Chyba nie... skakalnia jest teraz zajęta Spinwide pójdziemy razem na skakalnie? Pinkie! nie chcesz się dołączyć.... Dobrej zabawy na skakalni! Tylko nie zagniećcie źrebaków (do Derpa i Spinwide) Czekajcie idę z wami. Pinkie idziesz z nami? Po skakalni stawiam watę cukrową!! Wata cukrowa? Mam swój ogon! Nie idę z wami Nie skacz! Krzywdę sobie zrobisz! Z resztą to jest NIEZGODNE z regulaminem! Zamiast się świetnie bawić trafisz do szpitala I bolesne leczenie bądź nawet się zabijesz! I pewnie jeszcze będzie, że my Ciebie zepchnęliśmy! I póldziemy na to do WIĘZIENIA. Dobrze, dobrze... Tylko nie krzycz. Nie lubię kiedy ktoś na mnie krzyczy *schodzi z kolejki górskiej Pinkie... Uważam, że jakiś tam skok z kolejki górskiej jest zdecydowanie za mało szalony, jak na Ciebie! Nie lepiej skoczyć na bungee z najwyższego szczytu w Equestrii? Skoro tak stawiasz sprawę... *łapie Lisicę, Aresa i Lemuura, biegnie z nimi na najwyższy czyt Equestrii* Przywiązywać się! zaraz skaczemy Tym razem Pinkie wpadła na genialny pomysł sprowadzenia mantykory do miasta... Nie wiem jak ją zniechęcić Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Pinkie chcesz wywołać panikę w mieście? To może źle się skończyć. Poza tym skąd weźmiesz mantykorę? Lepiej przyprowadzić do miasta króliczki którymi opiekuję się Fluttershy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Wiej - Ja bym się nie martwił skąd Pinkie wytrzaśnie mantykorę... Ona jest do wszystkiego zdolna... Pinkie - A co jeśli mantykora spustoszy miasto? Co jeśli przez twój pomysł stanie się krzywda jakiemuś mieszkańcowi, albo jedna z Twoich przyjaciółek ucierpi w całym zajściu? Chyba nie chciała byś żyć w przekonaniu że przez Twój niezbyt mądry pomysł zrobiłaś krzywdę jakiemuś kucykowi? Gdyby sprawy potoczyły się nie po Twej myśli poradziła byś sobie z wynikłymi konsekwencjami, jak i dręczącą świadomością że jest to tylko i wyłącznie Twoja wina? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Pinkie, lepiej wróćmy na karuzelę. Tam też jest mantykora... Nawet będziesz mogła ją ujeżdżać, a ona ci nic nie zrobi. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derpa Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Pinkie.. Powariowałaś to za słabe.. Lepiej przyprowadź Smoka xD. I tak twilight "najlepsza specjalistka" od czarów weźmie sprawę w swoje ręce. I będzie super pokaz magii x] Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Mantykora... Pinkie! Przecież ona pozabija kucyki! Lub zniszczy Ponyville! I co wtedy? Z kim i gdzie będziesz imprezować, co z wszystkimi przyjaciółmi, których tu masz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Pinkie! Mantykora jest niebezbieczna! Nie chcesz powodować paniki w mieście? Gdyby nie Fluttershy już dawno byłabyś smacznym kąskiem. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skylar Napisano Lipiec 4, 2012 Share Napisano Lipiec 4, 2012 Nie rób tego! Jedna będzie czuła się samotna, musisz przyprowadzić jej drugą do zabawy! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 4, 2012 Share Napisano Lipiec 4, 2012 Hm... Mantikory z pewnością nie lubią przyjęć. Więc po co to komu w Ponyville? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzwaGier Napisano Lipiec 4, 2012 Share Napisano Lipiec 4, 2012 Pinkie , zaprowadź Mantikore do wesołego miasteczka i tam się z nią pobaw : D Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skylar Napisano Lipiec 4, 2012 Share Napisano Lipiec 4, 2012 Słyszałam, że mantikory uwielbiają głośne imprezy! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohNc0ToN Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Wez mantikore na impreze bedzie fajnie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 HAAAhahahaha, Mantykore? A nie lepiej sprowadzić do Ponyville całą armię słodziachnych króliczków? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow :3 Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Mantykora? Idź z nią na imprę i daj jej frugo. Pomaga. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Mantykorę? Phi! Daj spokój, mantykory są nudne i mainstreamowe! Każdy juz taka kiedyś widział i wszyscy zgodnie twierdza ze są nudne! Znajdź sobie coś z czego można sie śmiać! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Pinkie ! Jak tam wejdziesz to się zachleję różową Grappą ! Werbel proszę .. ! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 14, 2012 Share Napisano Lipiec 14, 2012 Na bungee? A nie lepiej polatać na paralotni? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Lipiec 14, 2012 Share Napisano Lipiec 14, 2012 Tylko uważaj. ściany w Canterlocie są twarde, a po za tym, Gwardia królewska ci nie pozwoliii Albo guma pęknie(clopperzy bez skojarzeń prosze) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoniaczNaleśnikowiec Napisano Lipiec 14, 2012 Share Napisano Lipiec 14, 2012 Bungee? He he he, dobre sobie. Gwardia królewska akurat ci pozwoli. Poza tym próbowałem coś podobnego do bungee. Nie mogłem się ruszać przez minutę. Myślałaś o tym? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 Pinkie! Nie skacz! Jeszcze sobie coś zrobisz! Jeżeli już to tylko z pasamy, bo runiesz w glebę i będzie do szpitala! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 W zasadzie jeżeli zadbasz o wszelkie BHP to nie powinnaś sobie nic zrobic... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 Nie wolno Pinkie! W innym wypadku zatrudnimy super-nianię ze śliskim kocykiem z karnym jeżykiem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Pinkieeeeeeeeeeeeeee!!! To już przesada! Tym bardziej, że wiesz jak to nie fajnie! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Pinkie to spowoduję wielkie zamieszanie. A jeśli komuś stanie się krzywda bo zmniejszy się tak jak Applejack i ktoś na niego nadepnie. To nie będzie nic śmiesznego. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts