Parabellum Edge Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 Tak - Sprzedają tam na KH, ale wiadomo po jakich cenach... -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 (edytowany) Buck... Takie info, jak ktoś chce kupić kulki a nie wie gdzie to najtaniej na: www.taiwangun.com http://www.taiwangun.com/kulki-0-20g-1000-szt-premium-p-j http://www.taiwangun.com/kulki-0-20g-2000-szt-premium-bio-p-j http://www.taiwangun.com/kulki-0-20g-4000-szt-premium-p-j http://www.taiwangun.com/kulki-0-20g-5000-szt-guarder 0.2g powinny styknąć na CQB. Edytowano Luty 10, 2014 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Luty 11, 2014 Autor Share Napisano Luty 11, 2014 Ważne ogłoszenie! Może brakować baterii do replik, zatem do wszystkich, którzy mają repliki: Proszę o naładowanie i zabranie dodatkowych baterii, gdyż może być problem z bateriami dla pożyczanych replik. Poszukiwane będą chyba dwie baterie 9.6 V oraz dwie 8.4 V. Dziękuję za współpracę i zrozumienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Proszę o wypisanie mnie z listy, bo mnie nie będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 Szkoda :/ Not nie mamy fotografa. Czy ktoś mógłby wziąć ze sobą aparat, aby udokumentować choć trochę to spotkanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Luty 16, 2014 Autor Share Napisano Luty 16, 2014 UWAGA! Niestety za wypożyczenie grilla życzą sobie dodatkowo 100 zł i do tego trzeba własny węgiel załatwić (-.-) Moja propozycja jest, że jednak nie skorzystamy z grilla i każdy zje coś sobie we własnym zakresie Dowiedziałem się dopiero dziś w odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 (edytowany) 100zł i bez węgla? ZUS nas mniej rucha Edytowano Luty 16, 2014 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thornix Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Ech...pojechałbym ale nie zobaczyłem wcześniej ;-; Będzie takie coś jeszcze kiedyś zorganizowane? Być może bym grupę namówił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Luty 16, 2014 Autor Share Napisano Luty 16, 2014 Zobaczymy jak minie to spotkanie, ale myślę, że następne spotkanie będzie w czerwcu/lipcu jak dobrze pójdzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Oj tam, kij z grillem, byleby było gdzie odsapnąć po tych 6 godzinach i się pointegrować Następne spotkanie? Bardzo chętnie, może ktoś znajdzie równie fajne miejsce Można robić i w kwietniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Luty 17, 2014 Autor Share Napisano Luty 17, 2014 (edytowany) Czekałem cierpliwie, ale niestety zapłaciło tylko 8 osób (licząc mnie też). Przelew został wykonany. Nieszczęśnicy, którzy się zgłosili, a nie zapłacili mogą zapłacić na miejscu za siebie, ale wiedzcie, że mój gniew za to... Jeszcze jedna wiadomość do osób bez replik - jeśli nie znajdą się dla was dodatkowe pary okularów ochronnych KH wypożycza parę za 5 zł. Jeśli nie będziemy zbyt wymęczeni może się gdzieś udamy coś zjeść, napić się i pogadać, bo opcja z grill'em jest warta 100 zł Administrację proszę o pozostawienie tematu jeszcze ze dwa tygodnie, aby do dnia meetu wszyscy mogli się dopytywać i załatwiać ostatnie sprawy, oraz abyśmy mogli porozmawiać po zakończeniu imprezy. To wszystko i do zobaczenia w niedzielę. Edytowano Luty 17, 2014 przez Parabellum Edge Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riconish Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Jeszcze dorzucę się Ja Arafatka+ Ess Ice czarne powinny wystarczyć jak mam nadzieje, iż z powodów biedy oraz wydatków na emkę jestem skłonny chodzić w biedzie (no dobra Camogrom) Dalej muszę wspomnieć o Pirotechnice, może ktoś jest skłonny porobić granaty na zabawę i je sprzedać na miejscu, po symbolicznej cenie 7-15 zł sztuka? Dalej ! Foley dawaj tą grafikę Flutterbat którą zamówiłeś... Dobra to dogadam prywatnie Osobiście stwierdzam, że przydało by się spotkać po strzelance w KFC czy też prywatnie zabrał by ktoś rozpałkę, żarełko i zabraliśmy by się na kabaty(to jest świetny teren na ognisko a jak banda Asgejów by pojechała tam to nic nie szkodzi )? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Foley ma fajne granaty do ASG (i w pełni bezpieczne!), ale obecnie tylko raptem kilka sztuk. Na gwałt staram się załatwić od znajomego, żeby do meeta zrobić jeszcze ze dwadzieścia sztuk. Nic nie obiecuję, ale może będą PS: Jakieś KFC czy McDonald czy Burdel King Burger King jest w pobliżu? PS2: Te linki co miałem, to Ci Rico wysłałem. Tylko nie mam pojęcia czemu nie działają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Foley, dworzec wileński ma dwa KFC, McDonalda i hot-dogi po 2zł (bardzo dobre zresztą). A jest kilka minut z buta od KH. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Dworzec wileński? W pobliżu KH znam tylko "Warszawa Wschodnia" Niemniej - znaczy to, że mamy w czym wybierać i się pointegrować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 (edytowany) Wybór jest, byle za dużo sebków nie było w okolicy, bo w końcu to nadal Praga. Edytowano Luty 17, 2014 przez Lord Komisarz Amolek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Luty 18, 2014 Autor Share Napisano Luty 18, 2014 Wybór jest, byle za dużo sebków nie było w okolicy, bo w końcu to nadal Praga. Myślisz, że podejdą do kupy luda w mundurach i z bronią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Myślisz, że podejdą do kupy luda w mundurach i z bronią Zdarzało się im pobić i prawdziwych żołnierzy zapewne, więc bym trochę uważał. Replika swoje jest warta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Nie straszcie, bo zacznę żałować, że nie wziąłem jeszcze jednego kolegi Nie wiem ile on tą swoją samoobronę trenował, ale jak zrobiliśmy test "Foley weź ten nóż i mnie zaatakuj" to w niewiadomy sposób wylądowałem na ziemi, a nóż znalazł się w jego łapce Wracając do tematu, przestrzelam dziś replikę (oby wszystko już było ok) i widzimy się w niedzielę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Nie straszcie, bo zacznę żałować, że nie wziąłem jeszcze jednego kolegi Nie wiem ile on tą swoją samoobronę trenował, ale jak zrobiliśmy test "Foley weź ten nóż i mnie zaatakuj" to w niewiadomy sposób wylądowałem na ziemi, a nóż znalazł się w jego łapce Krav maga Również wszystko przetestowane oraz spakowane, do zobaczenia w niedzielę ( REZERWACJE NA REPLIKI ODE MNIE ZOSTAŁY ZAMKNIĘTE ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 U mnie wszystko na tip-top oprócz jednego... repliki głównej Coś odmówiło posłuszeństwa i kulki buntują się po kilku przelecianych metrach. Albo sam coś wymyślę/zaczaruję, albo będę liczył na cud, że znajomy zrobi mi to w sobotę Albo będę używał samego pistoletu Moc Desert'a! EDIT: Okey, połowiczny sukces. Replika strzela jak powinna! Aczkolwiek... Znowu nie działa ogień pojedyńczy Szlag! Najwyżej będą serie po 3 kulki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thornix Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Foley Jak nie działa ogień pojedyńczy może bateria być za słaba, też tak mam I takie pytanko na przyszłość: Będą tam dozwolone granaty hukowe? O walkę wręcz nawet nie pytam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Będą tam dozwolone granaty hukowe? Jak odłamki są dozwolone to podejrzewam że hukowe też O walkę wręcz nawet nie pytam Oczywiście że dozwolona, myślisz że biorę m249 aby z niej strzelać? A tak na serio, klepnięcie + nie żyjesz równa się uśmiercenie wroga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thornix Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 (edytowany) Oczywiście że dozwolona, Ale podejrzewam że dźwignie, przerzuty itp nie będą ciepło przyjęte O żywej tarczy nie wspomnę...ok bo na wariata zaraz wyjdę , myślisz że biorę m249 aby z niej strzelać? Ja bym brał ją by kłaść zaporowy w razie potrzeby Edytowano Luty 18, 2014 przez thornix Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się