Skocz do zawartości

W poszukiwaniu Harmonii [temat do offtopu]

kapi

Recommended Posts

Tak, ale nie należy go pisać sobie tak bez powodu, jeśli nie ma potrzeby. Poza tym, czy to co napisał Guardian nie jest czytelne? Każdy wie o co chodzi ,a On ujął to w ładniejsze słowa. Niestety w języku polskim brak nieskrajnienuakowych lub nieskrajniewulgarnych określeń na stosunek płciowy itp. zatem musimy posiłkować się metaforami i skojarzeniami.

Edytowano przez kapi

Dnia 12.03.2014 o 20:43, kapi napisał:

Tak, ale nie należy go pisać sobie tak bez powodu, jeśli nie ma potrzeby. Poza tym, czy to co napisał Guardian nie jest czytelne? Każdy wie o co chodzi ,a On ujął to w ładniejsze słowa. Niestety w języku polskim brak nieskrajnienuakowych lub nieskrajniewulgarnych określeń na stosunek płciowy itp. zatem musimy posiłkować się metaforami i skojarzeniami.

Aha :) Przepraszam... A określenia ,,bawią się " też nie wolno pisać ?

Upraszam o nie wrzucanie takowych treści do sesji a zostawienie tego w waszym PW gdyż w sesji mogłyby to czytać osoby do tego nieupoważnione wiekowo jak i emocjonalnie... A jak już musicie, to zaproście kilka osób do tego PW żeby i oni mogli poczytać, byle osoby "+18"... (Giercownik, odpadasz) Bowiem za takie treści nie tylko my, bądź wy a nawet Kapi może mieć drobne problemy na forum, lub choćby warny...

Dziękuję za zapoznanie się z moim zdaniem. Czytał: Jaenr Linnre, gwardzista...

Edytowano przez Jaenr Linnre
  • +1 1

No to mi rok brakuje więc sobie nie poczytam heheh... W sumie to może bym nie chciał. Chyba odrzuca mnie od tego fakt, że w rzeczywistości jesteście facetami a ja do tolerancyjnych nie należę (jestem kulturalnym rasistą bo nie rzucam mięchem jak coś takiego ma miejsce)

Edytowano przez Rebon Alchemist

• Utwórz nowe...