Rebon Alchemist Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Ok dzięki za pomoc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 A, mam jeszcze jedno pytanie. Czy ktoś z was dzwonił lub chciał mnie dodać na skype? Jeśli tak to niech te osoby napiszą jaki mają nick na skype bo nie ogarniam kiedy ktoś do mnie dzwoni a ja nie wiem kto, więc na przyszłość jeśli dzwonicie do mnie to napiszcie swój nick z forum, będę wdzięczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 z tego wynika....że Rebon nic nie wie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Nie wiem, bo się tyle dzieję, że nie ogarniam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Ej to gdzie ja, tzn Rebon i moja, tzn jego drużyna (o ile takowa jest) się znajduję? Chcę napisać coś wreszcie bo mam czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 (edytowany) W tym samym miejscu co ostatnio czyli na dworcu. edit Tymczasem wewnątrz dworca do Rebona i innych docierali co raz to nowi posłańcy, meldując o rozpoczęciu ataku na bramę i spodziewanym rychłym zwycięstwie w tamtym miejscu. Był też pierwszy raport o stratach. Z wstępnych szacunków lekarzy do szpitali dostało się do tej pory 200 rannych z miasta i 30 z koszar, kolejne 150 kucy nie żyje, a przypuszczalnie jeszcze kolejne tyle lżej rannych dalej uczestniczy w bojach. Za to przyłączyło się do rebelii znaczna część kucy z dolnego miasta, którzy dostali wyposażenie bojowe, ale nie stanowią przeszkolonej siły zbrojne Edytowano Wrzesień 24, 2014 przez Wiecznie WnerwionyAtlantis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Jaenr Linnre (mam nadzieję bez błędu) miałbym do ciebie małą prośbę: pisząc jako narrator używaj automatycznego, mówię tak bo automatyczny miej kontrastuje z czarnym i jest widoczny na białym, a biały z białego trudno odczytać :/ można sobie z tym poradzić, ale nie ukrywajmy jeden ruch myszki to dla mnie za dużo o 7. Jeśli to nie problem mógłbyś tak zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 A dalej trwa bitka na dworcu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Ogólnie rzecz biorąc to wybierając kolory na początku sesji wybrałem biały-narracja czerwony-mowa czarny-myśli, a o białym jedynie zapominałem bo w mojej stronie każdy tekst jest biały... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 A dalej trwa bitka na dworcu? Skończyła się śpiochu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Uff to git bo nie wiedziałem co robić... Tak wiem trochę nie ogarniam ale man sporo ba głowie ostatnio jednak teraz się lekko uspokoiło więc jutro coś napiszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 jakoś tak tu cicho ostatnio :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 Pewnie to kwestia końca semestru w szkołach. Dużo sprawdzianów = mało czasu Mam nadzieję, że w święta trochę się to ruszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Cześć Wam będę pierwszy i przywitam się z Wami w 2015 roku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 No hej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Kolejny farciarz na feriach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Taa ale zaraz koniec bo mam ostatni tydzień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Ja jeszcze przed feriami :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 Ludzie, odpisujcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 Jutro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Mam wrażenie, że moja postać jest przyblokowana :/ . Ciekawe co ja mam powiedzieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 Jakim prawem tu piszesz zdrajco, jesteś przyblokowany Sorry nie mogłem się powstrzymać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Odpowiedział bym jakim prawem, ale po zarwanej nocy nie chce mi się szukać odpowiednich zapisów w konstytucji Po za tym ponoć przyblokowana jest postać Seluny mimo tego że nie zdradziła. Rzecz w tym że no muszę opisywać różnice między naszymi blokadami? PS. Nie ja zdradziłem tylko kierowana przezemnie postać. Swoją drogą wybierając ten sposób popełniłem ten sam błąd co rebelia, ale nie będę tu tego wyjaśniał, może w sesji ale jak znam ludzi nie uwierzą mi. Łatwiej jest kupiś przyjemne kłamstewko niż surową prawdę. I spokojnie nie gniewam się. PS2. W zasadzie Nick nie jest zdrajcą tylko dwulicowym szpiegiem i oszustem. Obiektywnie ten podmieniec nigdy nie zdradził bo tak naprawdę nigdy nie wspierał rebelii a podmieniec jedynej zdrady jakiej może się dopuścić to zdrada królowej i kraju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 Zgadzam się, a Selune już odblokowałem jakoś wczoraj czy przedwczoraj Ech Ty właścicielu dwulicowego szpiega, który nie zdradził Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Hej ja tu tylko drugoplanowym narratorem jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts