Giercownik13 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Uwaga , będą gazować xD :/ :( :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Takie pytanko Do PlaugePony.... czy Visionary chce Wiktora..... kusić do pewnego czynu? -_- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Czy to takie trudne powiedzieć , ba ! Napisać słowo seks ?! SEKS - prosze skopiuj sobie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Marzec 12, 2014 Autor Share Napisano Marzec 12, 2014 (edytowany) Tak, ale nie należy go pisać sobie tak bez powodu, jeśli nie ma potrzeby. Poza tym, czy to co napisał Guardian nie jest czytelne? Każdy wie o co chodzi ,a On ujął to w ładniejsze słowa. Niestety w języku polskim brak nieskrajnienuakowych lub nieskrajniewulgarnych określeń na stosunek płciowy itp. zatem musimy posiłkować się metaforami i skojarzeniami. Edytowano Marzec 12, 2014 przez kapi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Tak, ale nie należy go pisać sobie tak bez powodu, jeśli nie ma potrzeby. Poza tym, czy to co napisał Guardian nie jest czytelne? Każdy wie o co chodzi ,a On ujął to w ładniejsze słowa. Niestety w języku polskim brak nieskrajnienuakowych lub nieskrajniewulgarnych określeń na stosunek płciowy itp. zatem musimy posiłkować się metaforami i skojarzeniami. Aha Przepraszam... A określenia ,,bawią się " też nie wolno pisać ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 (edytowany) Giercownik, możesz pisać, jak chcesz póki zieloni nie widzą . I każdy może pisać jak woli. I każdy z tego korzysta. Ty byś napisał tak, a ktoś inny inaczej. Edytowano Marzec 12, 2014 przez PiekielneCiastko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 "Przyzwoite przeniesienie komórek półciowych organizmu A do organów półciowych osbnika B w celu rozwoju gatunku" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Zakończcie tę dyskusję zanim przyczepi się ktoś (kolorowy) nieodpowiedni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Oki () mnie rozśmieszył xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 gadałem z Dolarem.... jak sesja jest 18+ to spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Ale chyba nie jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 No właśnie nie jest... Pomińcie scenę, a wszyscy będą wiedzieć co się stało... to nam starczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Ale można chyba przymknąć oko na to wstawiając w spoilerze. Jak nie to na PW da się szczegóły, a na ogólnym zakończenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 POST CAŁKOWICIE NICZEGO NIE WNOSZĄCY DO TEGO OFFTOPU Popieram Jaenra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Offtop w offtopie: Jak zobaczę choć jedną scenę poza spoilerem, to będę niepocieszony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 A ja nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 (edytowany) Upraszam o nie wrzucanie takowych treści do sesji a zostawienie tego w waszym PW gdyż w sesji mogłyby to czytać osoby do tego nieupoważnione wiekowo jak i emocjonalnie... A jak już musicie, to zaproście kilka osób do tego PW żeby i oni mogli poczytać, byle osoby "+18"... (Giercownik, odpadasz) Bowiem za takie treści nie tylko my, bądź wy a nawet Kapi może mieć drobne problemy na forum, lub choćby warny... Dziękuję za zapoznanie się z moim zdaniem. Czytał: Jaenr Linnre, gwardzista... Edytowano Marzec 12, 2014 przez Jaenr Linnre 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 To podaj osoby, które mają 18+ to dodam ich na PW, aby mogli poczytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Ja mam +18, wolę jednak nie czytać. Dziękuję za zrozumienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Już nie trzeba dostałem listę osób z odpowiednim wiekiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Jaern rozwaliło mnie to " Giercownik odpadasz" xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 (edytowany) No to mi rok brakuje więc sobie nie poczytam heheh... W sumie to może bym nie chciał. Chyba odrzuca mnie od tego fakt, że w rzeczywistości jesteście facetami a ja do tolerancyjnych nie należę (jestem kulturalnym rasistą bo nie rzucam mięchem jak coś takiego ma miejsce) Edytowano Marzec 13, 2014 przez Rebon Alchemist Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 i szlak trafił mój plan o odpoczynku po gimbazie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 (Chętnie bym poczytał :( Szkoda) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 A ja nie, jakoś tak zmieniłem nastawienie do clopów... Sam nie wiem czemu, po prostu. Za to na podmieńcze wnętrzości popatrzę przychylniejszym okiem P.S. Żeby nie robić OT w sesji - Magic jest już gotowy i czeka na zbiórkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts