Amolek Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Życie DJ-ki to nie tylko imprezy. Czasem także Vinyl chce sobie odpocząć, ale pomyślałem, że możecie jej trochę poprzeszkadzać Po prostu, zżera was ciekawość -> pytajcie się. Link do komentarza
Grillo Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Ile trwa względnie impreza którą prowadzisz? (wynik podaj w equestiańskich godzinach ) Link do komentarza
wiej007 Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Co sądzisz o Octavi? Link do komentarza
cichy Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Co myślisz o połączeniu dwóch stylów muzycznych: Twojego i Octavi w jednym utworze? Link do komentarza
Bluedraft Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Jakim odłamem a raczej rodzajem muzyki elektronicznej się zajmujesz ? W czym bardziej gustujesz w muzie Trance a może coś a może klimaty typu Hard ,czy wolisz nowości takie jak Dubstep czy Drum & Bass ? W jakiej technologii nagłośnienia gustujesz wolisz technologię Lamp czy może Tranzystorową co sądzisz o nagłośnieniu Hi-end a Hi-fi który typ uważasz za lepszy ja osobiście obstaje za starym dobrym HI-Fi zwłaszcza gdy w grę wchodzi moc w granicach 100/500 watt Link do komentarza
WROB3L_PL Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 SIEEEEEMANO VINYL jak tam ci się w życiu powodzi?? Ile imprez zaliczyłaś?? I co myślisz o Electro Jazz`ie?? Link do komentarza
Ares Prime Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Brałaś może już udział w bitwie raperów ? Czemu masz czerwone oczy ? To twój naturalny kolor, czy może pochodzący z przepicia, niewyspania, przedawkowania zioła ? A tak pozatym to sądzę że tworzysz naprawdę czadowe kawałki muzyczne. Link do komentarza
Ihnes Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Vinyl, powiedz mi jak dogadujesz się z Pinkie Pie? W końcu obie lubicie imprezy. Link do komentarza
Zaraza Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Kiedy premiera twojej płyty w Polsce? Link do komentarza
Wladimir Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Czy jesteś spokrewniona z Shining Armorem? Link do komentarza
deadpon3 Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Papier toaletowy masz odwrócony do ściany czy na zewnątrz ? Czytałaś mojego clopa z tobą ? Link do komentarza
DJ_$P33DX Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 co by się stało gdybyś miała zagrać na wiolonczeli a Octavia na twoim sprzęcie muzycznym Link do komentarza
Tisosek Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Czy kolory Twojej grzywy są naturalne? Od kiedy zaczęłaś się interesować tworzeniem muzyki na poważnie? Link do komentarza
Syskiev Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 1.Wolisz "niemieckie" techno typu "Eins zwei polizei", dubstep (Skrillexę itp.), czy może bardziej klimaty house (Daft Punk)? A może coś całkiem innego? 2.Lubisz Trixie? 3.Skąd masz okularki i jakim cudem ci nie spadają? Link do komentarza
Silver Shield Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Używałaś kiedyś tony b machine? Link do komentarza
DJ.crazy Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 dwa pytanka:jakom muzyke najczenśćej słuchasz 2:ile razy wypadłaś przez okno podczas imprez (sorka za błendy) Link do komentarza
Cloud Kicker Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Siema Mam tutaj dla ciebie zbiór najważniejszych dla mnie pytań . Odpowiedz na które będziesz chcieć : 1. Czy mix z skrzypcami Octavii był by na miejscu ? Według mnie tak, a co ty o tym sądzisz ? 2. Jak zaczęła się twoja DJ-owska kariera ? 3. Za ile masz okulary ? 4. Coś o rodzinie ? Przeszłość i tak dalej ? 5. Jakie buły proponujesz ? 5. I ostatnie ,chodziarz wypytać bym chciał więcej - Kiedy impreza u mnie w piwnicy A potem na Pentagon ! Dzięki za odpowiedź i Pozdrawiam ! \m/ Link do komentarza
cichy Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Wiatj Vinyl. Tu jeszcze raz ja. Tym razem mam inne pytanie, a konkretniej chodzi o wykonanie. Aby nie zrobilo sie tloczno podam same linki. Tak wiec... Ktory remix bardziej Ci odpowiada? °1 - °2 - °3 - °4 - (jesli jakies wykonanie Ci sie niespodobalo prosilbym o uzasadnienie) Czy jednak oryginalna wersja? Link do komentarza
arameje Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Vinly jak długo ci zajmuje zrobienie jednej piosenki?? Link do komentarza
ThatIsSoSad Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Choć nie jesteś fanką tego rodzaju, jakie albumy uważasz za kluczowe w historii ludzkiej muzyki popularnej? Link do komentarza
Haifisch7734 Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Co sądzisz o Industrial Metalu? W końcu jest tam wiele elektronicznych elementów, powinno ci się podobać Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Umiesz scratch'ować? Mam nadzieję, że wyznajesz zasadę, że winyl jest święty a CD to tylko substytut, marna mniejsza podróbka Link do komentarza
AlexTJ55 Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 Jakiej muzy słuchasz? Ja słucham Polskiego Hip-Hopu i Szwedzkiego Rocka(Zespół Sabaton). Link do komentarza
bartek3691 Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 Jaki wolisz sprzęt? Vinyl czy cd? jeżeli cd jakiej marki uzywasz Pionnier czy Technics lub inny, a i bym zapomniał szukamy dj na derpycon 2013. Może wpadniesz? Link do komentarza
Tarreth Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 Wstąpiłabyś do Gwardii Królewskiej, gdybyś dostała propozycję? Link do komentarza
Recommended Posts