Wizio Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Ziemny bo tylko ciężka praca i wieź z naturą dają spełnienie. Link do komentarza
Sk4 Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Pegaz, zdecydowanie w moim typie (uprawiam różne sporty). Link do komentarza
Gość Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Ja bym chciał być Jednorożcem ! Mogłbym czarować i byłbym pro ! Link do komentarza
Igirisu_chan Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Ja bym wybrała jednorożca, bo mogą czarować i mają to coś ^^ Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Ja tam bym chciał być jednorożcem... Jak mi się znudzi, to wymyślę jakieś zaklęcie i sobie poalicornuję Link do komentarza
Piter2224 Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Gdy bym nie był skromny to bym wybrał alicorna chcąc dorównywać kucom z wyższych sfer ale, bez tego wybiorę rogacza z potencjałem magii Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Jeżeli już kuc, to na pewno ziemny. W życiu do wszystkiego należy dochodzić uczciwą i ciężką pracą. Przyjemnie mieszkałoby mi się w chatce z niewielkim poletkiem na obrzeżach wioski. A to czego nie dostanę zawsze będę mógł wywalczyć w jakiś sposób. Link do komentarza
Turoń Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Mój rodzaj "kucyka" to na pewno będzie Turoń! najbardziej przypominałby jednorożca tyle ,że miałby podwójne rogi (a i bródkę do tego!) i mógłby wyglądać np tak: http://fc07.deviantart.net/fs70/i/2013/049/7/f/my_little_turon_by_turonie-d5ve30c.png Link do komentarza
Anathiela Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Alicornem, miałabym talent jak magia i umiała latać. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Nieśmiertelność? To mogłoby być bardzo przykre... Nie, nie chciałabym być alicornem. Najprawdopodobniej byłabym pegazem. Link do komentarza
Green Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Po dłuższym zastanowieniu... nie wiem, co do mnie pasuje. Nie przepadam za magią, sportowcem nie jestem, a i lęk wysokości mam... Jestem niemal pewna, że kuc ziemny albo pegaz. Musiałabym się jednak stać kucykiem, by uzyskać pewność. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Po dłuższym zastanowieniu... nie wiem, co do mnie pasuje. Nie przepadam za magią, sportowcem nie jestem, a i lęk wysokości mam... Jestem niemal pewna, że kuc ziemny albo pegaz. Musiałabym się jednak stać kucykiem, by uzyskać pewność. Dawaj ziemnego, możemy mieszkać koło siebie. Link do komentarza
Green Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Dawaj ziemnego, możemy mieszkać koło siebie. U, w sumie niezły pomysł. Z resztą, i tak najpewniej byłam ziemnym. xD Sądząc po lęku wysokości i niechęci do magii, to raczej jest oczywiste. Chociaż pegaz to też kusząca opcja, lecz... nie ważne. Gdybym była kucykiem to bym wiedziała(w sumie to w snach nie jeden raz byłam kucykiem, ziemnym). Ech, gdyby tu się pojawił jakiś eliksir ponifikacyjny... ale ok, nie będę już off-top'ować. Ani pisać ściany tekstu. xD Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 U, w sumie niezły pomysł. Z resztą, i tak najpewniej byłam ziemnym. xD Sądząc po lęku wysokości i niechęci do magii, to raczej jest oczywiste. Chociaż pegaz to też kusząca opcja, lecz... nie ważne. Gdybym była kucykiem to bym wiedziała(w sumie to w snach nie jeden raz byłam kucykiem, ziemnym). Ech, gdyby tu się pojawił jakiś eliksir ponifikacyjny... ale ok, nie będę już off-top'ować. Ani pisać ściany tekstu. xD A ja jeszcze na ostatni offtop sobie pozwolę. Czy ja dobrze słyszę? PONIFIKACJA?! To zdrada! Link do komentarza
Green Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 A ja jeszcze na ostatni offtop sobie pozwolę. Czy ja dobrze słyszę? PONIFIKACJA?! To zdrada! Cóż, bo ja wiem? I tak pewnie ponifikacja jest niemożliwa. Szkoda. Przynajmniej we śnie mogę być kucykiem. ^^ Dobra, to na tyle off-top'owania, przepraszam. ^^" Link do komentarza
rajder300 Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Ja jestem typem ziemnego kucyka lubię magię ale róg do mnie nie pasuje wolę rozwiązywać sprawy na własną rękę,wolę,słuchać muzyki przeze mnie miksowanej wkrótce zaprezentuję siebie jako kuca i wtedy dokładniej porozmawiamy kim chciałbym się stać Link do komentarza
Anathiela Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Nieśmiertelność? To mogłoby być bardzo przykre... Nie, nie chciałabym być alicornem. Najprawdopodobniej byłabym pegazem. Nieśmiertelność, :crazy:to faktycznie też nie dla mnie. Lubię latać więc byłabym różowym pegazem. Dlaczego różowym? Uwielbiam ten kolor. A właśnie jak myślicie, kucyki mają własne niebo? Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Sądzę, że tak. Bo czemu nie? Głupi argument ale zastanówcie się. To bajkowy świat pełen szczęścia i innych pierdół. Dobrze założyć, że potem może być tylko lepiej. Link do komentarza
Szafira Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Pegaz, bo lubię prędkość oraz możliwość wylegiwania się na chmurce przez pół dnia ;] Link do komentarza
Aretra Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Pegaz! Ta prędkość! Ten wiatr w grzywie! Te spanie na chmurkach^^ Link do komentarza
Nosacz Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Jednorożec ! Mógłbym czarować yaay Link do komentarza
Losse Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Chciałabym być pegazem lub jednorożcem. Link do komentarza
Dragyen Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Pegaz, bo od zawsze mam fazę na latanie Link do komentarza
Derpy Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Ziemski. Tylko ziemski, ewentualnie pegaz. Jednorożce to SZATANY!!!! Link do komentarza
Recommended Posts