Norbert99 Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Oczywiście że jednorożec Link do komentarza
aanuszek Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Widzę, kolega lubi czarować ludzi:D Link do komentarza
Tisosek Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Żeby nie było wątpliwości - PEGAZ! ^^ Link do komentarza
Arek_PL Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 no oczywiście że jednorożec bo wtedy nie muszę wszystkiego w pysku nosić oraz mogę się teleportować a jak bym dobrze się uczył magi to może jeszcze jakieś szkrzydła bym wyczarował (co prawda nie tak dobre jak pegaza czy alicorna ale i tak daje mi latanie i nadal mogę używać zaklęcia)a alicorn nie bo długo żyje (no weź znajdz przyjaciół z którymi możesz być od małego do starości jak się żyje kilka tysiącleci) Link do komentarza
Ecape Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Bycie OP jak alicorn mnie nie kusi - długowieczność kusząca ale sam nie wiem czy chciałbym tyle żyć ;p Pegaz - latanie supcio - zawsze chciałem doświadczyć tego ^^ Jednorożec - magia.. poczarować też bym chciał Ziemny - cóż... może nie ma takich możliwości jak pegaz czy jednorożec ale jeśliby założyć, że są silne (Big Mac ciągnący domek) i żyją dość długo (Granny Smith xD) to nie tak źle mają : ) Jednak wolałbym być jednorożcem - magia ftw + spore ułatwienie w życiu. Link do komentarza
Suchy2601 Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Pegaz Chciałbym tak naginać po niebie i spać na chmurach Link do komentarza
Flutteryay Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Pegaz! Kusi mnie magia, zawsze ją lubiłam, ale... ale nie wiem. Już wielokrotnie pisałam na czacie coś w stylu *wskakuje na chmurkę* albo *lata w kółko dla zabawy* Lubię mentalnie siedzieć na chmurkach. Link do komentarza
akolita30095 Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 jednorożcem Pony, please. Jednowyrazowe posty? Tak ciężko napisać przynajmniej jedno zdanie? ~Warmen Link do komentarza
wilczyca27 Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Nad latanie przekładam magie jednorożców.Jednak najlepszy jest alicorn oczywiście Link do komentarza
Fragin Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Możliwość wzbijania się w niebo, spędzanie dnia na chmurach to ciekawa możliwość, ale magia? Można to samo zrobić, a jednorożce świetnie wyglądają i... magia! Link do komentarza
Guzik Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Jednorożec czy pegaz..... Chyba jednak jednorożec bo mają magie i mogą sobie przemieszczać przedmioty jak chcą. A jakby mi magia nie szła poszedł bym do Twilight Link do komentarza
Gypsy Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 A wy myślicie że tylko magi trzeba się uczyć, latania też i nie wiem czy nie jest to nawet trudniejsze. Ja jakbym miał wybierać wybrał bym jednak pegaza, po prostu latanie to wspaniała rzecz. A jak już nie to ziemnym, magia mnie nigdy nie kręciła, a gdy popatrzysz jaki zarąbiste są zwykłe kuce, prawie każdy ma farmę, znają się na wielu rzeczach. Na dodatek popatrzcie na te kuce Pinkie, AppleJack, Carrot Top one są przesiąknięte a jakoś nie latają ani nie czarują. Są lepsze słowa na to określenie ; ) Link do komentarza
Wiercipięta Napisano Czerwiec 16, 2012 Share Napisano Czerwiec 16, 2012 Osobiście uważam to za bardzo niesprawiedliwe. Pegazy szybują po niebie, są w stanie kontrolować pogodę i siadać na chmurach. Jednorożce potrafią używać magii, pomagając sobie w każdej dziedzinie swojego życia. Twórcy starają się jak mogą, aby każdy miał po równo, ale to i tak na nic - my, ziemskie kucyki, mamy Pinkie Pie ^^ Link do komentarza
deadpon3 Napisano Czerwiec 16, 2012 Share Napisano Czerwiec 16, 2012 Pegaz oczywiście, najlepiej z tęczową grzywą Link do komentarza
Mati9319 Napisano Czerwiec 16, 2012 Share Napisano Czerwiec 16, 2012 Stwierdzam jednorożca, bo telekineza. W sumie to nie tylko telekineza, bo też od groma różnych innych zaklęć można się nauczyć, ale dzięki telekinezie w końcu ściągnę z fortecy (zamieszkałej przez harpie) ten wkurzający kamień ognisk... ups... nie ta bajka Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Czerwiec 16, 2012 Share Napisano Czerwiec 16, 2012 Alicorn! <3 Nie mogę się zdecydować czy lepsze jest latanie czy magia, a poza tym wszystkie alicorny są taaaakie słitaśne! Link do komentarza
Wiercipięta Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 Ja bym to raczej nazwał szansą - ciężko nauczyć się latać nie mając skrzydeł Predyspozycje nie mają tu nic do rzeczy Link do komentarza
Szczygiel Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 ja lubie szybkośc więc pegaz Link do komentarza
Ihnes Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Alicorny są fajne. Ale jeśli muszę wybrać jedno to jednorożec. Pegazy mogą szybko latać. A jednorożce mogą zaklęciem przenieść się w inne miejsce, wyczarować skrzydła i korzystać z innych zaklęć. Fakt wymaga to duzej koncentracji i ćwiczeń, ale ja bym wybrał właśnie jednorożca. Link do komentarza
Arjen Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Jednorożec bardziej rozwojowy ... ale pegazy mają ta szybkość i lekkość, i nie sądzę raczej żeby w ciągu najbliższych 800 lat jednorożce opanowały zaklęcia tworzącego skrzydła do tego stopnia by równać się z pegazami Link do komentarza
Tosti Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Jednorożcem! Byłabym pro-magikiem i przecież można sobie skrzydła wyczarować i już . No i dlatego byłabym jednorożcem, bo uwielbiam Twilight Link do komentarza
Ihnes Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Jednorożec bardziej rozwojowy ... ale pegazy mają ta szybkość i lekkość, i nie sądzę raczej żeby w ciągu najbliższych 800 lat jednorożce opanowały zaklęcia tworzącego skrzydła do tego stopnia by równać się z pegazami Pewnie masz rację. Ale mi akurat nie zależy aż tak bardzo na lataniu dlatego wolę jednorożce. Oczywiście pegazy też są mega. Link do komentarza
Tarreth Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Hm. Biorąc pod uwagę zwykłe kucyki, to albo jednorożec, albo ziemny. Lubię pegazy, ale są mainstreamowe xD No i Alicorn... Duh. Ale to by musiała być przy tym "ręka boska" Jednorożce też są mainstreamowe, jest m.w. 1:1 pegazów i jednorożców w temacie . Zostaje Ci chyba tylko ziemny albo łaska boska xD. Lemi Link do komentarza
Saper9 Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 Pegaz,tyle powiem. Link do komentarza
Recommended Posts