Gość Zniszczyciel Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 Pegazem, z tego tytułu, że już teraz wielbię wysokości i w wolnym czasie wspinam się na różne drzewa/budynki/ inne rzeczy wystające z ziemi :> Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 Pegaz bo chciałabym latać... szybko latać. Link do komentarza
Trum Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 Jednorożcem : ) bo jak udowodniła Twilight można wyczarować sobie skrzydła. A jak taka możliwość jest chociaż wątpie to allicorn : D Link do komentarza
Elizabetta Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 Jedno słowo: Pegaz. Link do komentarza
Fallenleaf Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Pobawię się w antagonistę i powiem: ziemski kucyk. Chyba dlatego, że posiadając skrzydła lub róg stanowiłbym za duże zagrożenie dla społeczeństwa... Link do komentarza
Thunder Nova Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Alicorn Chciał bym mieć skrzydła gdyż... lubie za*********ć A magia to coś co jest takie wyjątkowe , wiele rzeczy można dzięki niej osiągnąć. W takim razie dlaczego nie jednorożec? Niby można się nim nauczyć latać . A to dlatego że taka umiejętność zużywała by duuużo enegii , dlatego Alicorn jest w sam raz Wtedy można robić wielkie rzeczy... Link do komentarza
Lisica Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 pegazem-czarodzejką ja moja Exprorer: uczennica magii. Jak nie to Alikornem. Link do komentarza
Kobayashi Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 Mam tylko jedno do powiedzenia: pegaz (jeśli była by możliwość, to z mocą Krzyku ) Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 Osobiście jak skrzydła to pegaz, przecież było pokazane, jak Rarcia spadła, bo te skrzydła są takie delikatne. Jak już pisałam, zdecydowanie Alicorn. Ale podobają mi się wszystkie kuce, nawet zwykłe są takie supersłitaśne ^^ Link do komentarza
EquestriaBoy Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 Jednorożec!Wszyscy piszą,że pegaz bo chce latać!A alicorny nawet nie były na początku podane więc-unicorn.Dlaczego bo można czarować I WYCZAROWAć SOBIE SKRZYDłA!!! Link do komentarza
Lisica Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 Jednorożec!Wszyscy piszą,że pegaz bo chce latać!A alicorny nawet nie były na początku podane więc-unicorn.Dlaczego bo można czarować I WYCZAROWAć SOBIE SKRZYDłA!!! Eeeeeeeee... Ale te skrzydła mogą być losowo więc... Link do komentarza
Doctor Whooves Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 Osobiście? Pegazem bo chciałbym latać i spać na chmurach. Ale Doktor który lata to trochę dziwne. Link do komentarza
Rainbow :3 Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 Ja? Oczywiście, że alicorn. Ewentualnie pegaz lub jednorożec (można zawsze wyczarować sobie skrzydła, jak u pegaza). Link do komentarza
OjtamOjtam Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 Jak większość - pegaz, bo latanie Jeśli nie - ziemny, bo Octavia :heart: Link do komentarza
Gubryś Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 Alicorny są tylko dla szlachty Link do komentarza
Ihnes Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 Może ustalmy (żeby uniknąć niepotrzebnych wypowiedzi), że wybieramy tylko spośród kucyków ziemnych, pegazów i jednorożców. Chyba oczywistym jest, iż prawie każdy chciałby być alicorn'em, więc po co o tym pisać? Link do komentarza
Cygnus Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 Alicorn albo zwykły kucyk. Link do komentarza
OjtamOjtam Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 Ja nie chciałbym być alicornem. Jakoś wziąłem sobie do serca słowa, że wielka siła i moc wiążą się z wielką odpowiedzialnością. Aż mnie skręca na samą myśl. Zawsze postrzegałem alicorny jako coś w rodzaju bogiń Equestrii. Link do komentarza
Taivaan Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 Pegaz - bo latanie, niebo, chmury, wiatr w grzywie (), wolność i szybkość. Poza tym od zawsze podobały mi się pegazy, są po prostu piękne. :heart: Link do komentarza
Ihnes Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 Ja nie chciałbym być alicornem. Jakoś wziąłem sobie do serca słowa, że wielka siła i moc wiążą się z wielką odpowiedzialnością. Aż mnie skręca na samą myśl. Zawsze postrzegałem alicorny jako coś w rodzaju bogiń Equestrii. Ja też nie chciałbym być alicorn'em. Wolę jednorożce. Link do komentarza
Cloud Kicker Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 W sumie to jednorożec by mógł sobie wyczarować skrzydła -.^ .. Alee.. i tak wole Pegaza ! Link do komentarza
Viking Pie Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 Hmm... na latanie i magię jestem zbyt leniwy, więc na pewno byłbym ziemnym kucem, który wesoło sobie skacze popijając cydr. Link do komentarza
Cloud Kicker Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 Hmm... na latanie i magię jestem zbyt leniwy, więc na pewno byłbym ziemnym kucem, który wesoło sobie skacze popijając cydr. Mocna dawka Cydru i pędzisz jak pegaz , a fazę masz jak byś czarował ,co nie? ^^ Link do komentarza
andy Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 Nie jestem tak inteligentna i pracowita jak Twillight, więc jednorożec odpada. Pegazy są nawet spoko, ale chyba byłabym ziemniakiem, który skacze bez sensu po całej Equestrii i śpiewa. To do mnie pasuje. xD Link do komentarza
Ihnes Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 Nie jestem tak inteligentna i pracowita jak Twillight, więc jednorożec odpada. Pegazy są nawet spoko, ale chyba byłabym ziemniakiem, który skacze bez sensu po całej Equestrii i śpiewa. To do mnie pasuje. xD Nie każdy jednorożec musi być tak inteligentny jak Twilight. Taka Vinyl Scratch jest DJ'ką i raczej nie przywiązuje specjalnego zamiłowania do nauki. Bardziej do muzyki. xD Link do komentarza
Recommended Posts