Shantee Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Ja jednorożec. Mimo, iż pegazy są najszybsze, jednorożce są najsilniejsze i zawsze były szlachtami! Link do komentarza
Darwin II Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Gdyby to zależało ode mnie to wybrał bym jednorożca. Są mądre, mają moc i to one głównie stoją za zapleczem technologicznym Equestrii. Link do komentarza
Dżuma Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Proszę was jednorożce nie muszą być kujonami i czytać książki. Tak samo pegazy nie muszą latać i co 2 być Wonderboltem. Ja bym była pegazem ale nie latającym, który ma skrzydła do ozdoby . Jeśli to się nie liczy to ziemny kucyk bo nikt ich nie docenia . Wszyscy muszą być najlepsi, najszybsi i najbardziej osom ( jak ja nienawidzę tej nazwy brrr ) Link do komentarza
Niemampojęcia Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 A ja tak się wahałam między pegazem, a jednorożcem (z szalą przechyloną trochę na korzyść pegaza), aż zdecydowałam, że gdzie dwóch się biję tam trzeci korzysta i byłabym...kucem ziemskim Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Ja by była latającym pegazem. Choć raz chciałabym przespać się na chmurce. Link do komentarza
WilczeK Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Ja oczywiście ze pegazem ze względu że lubię lotnictwo Link do komentarza
Jake Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Zmieniłem zdanie wolę być alicornem z powodu że jestem Śmiercią (Żniwiarzem) Link do komentarza
Gość Anekito Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Odpowiedź jest tylko jedna: Jednorożcem! Wolę mieć magię, niż skrzydła. Zresztą, za pomocą magii nauczyłem się teleportowac i tworzyć sobie skrzydła na jakiś czas, a ogólnie z pomocą magii więcej zrobisz, więc wolę być jednorożcem. Link do komentarza
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Ja chyba jako jedyna chciałabym być Podmieńcem... Link do komentarza
Green Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Ja wolałabym być pegazem. ^^ Lubię latać, zawsze marzyłam o tym by latać. Nawet jeśli nie byłabym jakaś superszybka, to i tak nie sądzę, że mój wybór by się zmienił. Chociaż kuc ziemny bądź jednorożec też mógłby być. Link do komentarza
MasterOFPonies Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Ja także raczej pegaz, latanie - to jest to! Link do komentarza
Iosovoi Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Byłam zdecydowanie za pegazem, ale doszłam do wniosku, że jednak wolałabym być jednorożcem. Mało kto może się nauczyć wyczarować skrzydła bez ciągłej nauki, ale umiejętność teleportacji i telekinezy (+ pewnie kilka dodatkowych, prostych czarów) jak dla mnie jest bardziej pożądana niż skrzydła. Link do komentarza
Korssarz Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Pegaz, latanie mnie bardziej kręci niż magia Link do komentarza
DAVV3 Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Ja chciałbym być pegazem. Skrzydła i można latać gdziekolwiek się chce. Poza tym moje dwa ulubione kuce są pegazami. Link do komentarza
Ravin Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Trudny wybór, ale chyba chciałbym być pegazem. Może i czarowanie jest fajne, więc na jednorożca bym się nie obraził, ale zawsze chciałem polatać i poczuć tę wolność jaką dają skrzydła... Link do komentarza
Ukeź Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 A ja powiem kucyka morskiego! Powinny takie być! ;_; Ale jeśli wybierać z tylko pegazów, ziemskich i jednorożców, to właściwie nie wiem. Myślę, że ziemski, ewentualnie pegaz~ Link do komentarza
Shantee Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Skrzydła i można latać gdziekolwiek się chce. Jednorożce mogą wyczarować skrzydła i robić to samo. Link do komentarza
Green Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Jednorożce mogą wyczarować skrzydła i robić to samo. Zależy jak dobre są w magii. Ja wolę skrzydła od magii. Link do komentarza
Shantee Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Zależy jak dobre są w magii. Ja wolę skrzydła od magii. Może dlatego będziemy widzieć Twilicorna? Link do komentarza
Jake Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Może dlatego będziemy widzieć Twilicorna? To nie jest do tematu. Jak chcecie rozmawiać o odcinkach to to idźcie do Off - Topu Link do komentarza
Shade Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Gdybym miał wybierać, to pegaz (aczkolwiek przyznam się że nie liczę się do szczególnie odważnych, ale latanie bywa przydatne) lub alicornem(mam lekko mówiąc fioła na punkcie magii) Link do komentarza
Cozy Glass Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Pegaz, to chyba oczywiste. Link do komentarza
M.E.D.I.C. Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Definitywnie byłbym jednorozcem, ponieważ kojarzy mi się to nie tylko z magia, ale także nauka, wynalazkami itp.. Czyli mój żywioł. Ewentualnie alicorn, ale szczerze lewitacja by mi wystarczyła, lol. Link do komentarza
BlackHayate Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Ja również wybrałabym jednorożca . Magia ma wiele różnych zastosowań i moim zdaniem jest lepsza niż inne zdolności kucyków x3 Link do komentarza
Annie Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Jednorożec, bo magia jest najlepsza! Link do komentarza
Recommended Posts