Chief Napisano Listopad 6, 2017 Share Napisano Listopad 6, 2017 2 minuty temu, eni napisał: Jak przechodzę z jednego miasta do drugiego to na mapie przy każdej lokalizacji od kilku dni mam 3, tak jakbym miała jakieś 3 zadania do wykonania. Ale żadnych zadań nie ma. Wszystko mam już dawno zrobione. Ostatnio były zadania z Klugetown, ale te też już zrobiłam. Ktoś jeszcze tak ma? Co to może oznaczać? Mam tak samo, więc się nie martw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olciasek25 Napisano Listopad 8, 2017 Share Napisano Listopad 8, 2017 To jest błąd. Też tak miałam napisałam do nich i misje wróciły Dnia 6.11.2017 o 19:46, Chief napisał: Mam tak samo, więc się nie martw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justyna Nowak Napisano Listopad 8, 2017 Share Napisano Listopad 8, 2017 Dnia 6.11.2017 o 19:43, eni napisał: Jak przechodzę z jednego miasta do drugiego to na mapie przy każdej lokalizacji od kilku dni mam 3, tak jakbym miała jakieś 3 zadania do wykonania. Ale żadnych zadań nie ma. Wszystko mam już dawno zrobione. Ostatnio były zadania z Klugetown, ale te też już zrobiłam. Ktoś jeszcze tak ma? Co to może oznaczać? u mnie jest ok. nie wyswietla nic, same pieniazki..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eni Napisano Listopad 9, 2017 Share Napisano Listopad 9, 2017 Dnia 8.11.2017 o 08:56, olciasek25 napisał: To jest błąd. Też tak miałam napisałam do nich i misje wróciły Napisałabym, ale słabo znam angielski. Mogę poprosić o wzór? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 6, 2017 Share Napisano Grudzień 6, 2017 Trochę się nudziłem dlatego postanowiłem wrócić do gry. Ostatnio grałem w to w ubiegłym roku, nie pamiętam dokładnie. Nie wiem kiedy to się stało, ale na dzień dzisiejszy ta gra jest ledwie grywalna. A wszystko przez lawinę niesamowicie upierdliwych reklam. Jeśli Gameloft chce przebić EA pod względem wyciągania kasy od gracza, to jest na dobrej drodze. Poza tym, nowości cieszą (mogę się mylić, ale chyba poprawili trochę grafikę). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 6, 2017 Share Napisano Grudzień 6, 2017 Ja mam zainstalowanego adblock for samsung, który blokuje wyskakujące reklamy w aplikacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kredke Napisano Grudzień 7, 2017 Share Napisano Grudzień 7, 2017 Sporych rozmiarów aktualizacja. Min sklepiki bez kucyków i super szybkie expienie gwiazdek. Szczegóły: http://www.fge.com.pl/2017/12/gra-mlp-od-gameloftu-update-nr-31.html kod: WINDIGO Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 7, 2017 Share Napisano Grudzień 7, 2017 @Kredke Na razie to według google, moje urządzenie (samsung s7) nie obsługuje nowej aplikacji i nie mogę zaktualizować gry... Ciekawe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Grudzień 7, 2017 Share Napisano Grudzień 7, 2017 (edytowany) Celestia została upiększona. Jest mniej kanciata, ma fajniejszą grzywę i ogon, oraz przyjemniejszy ryj: Spoiler Chyba ją co jakiś czas poprawiają, w końcu stara jest i trzeba liftingu. Edytowano Grudzień 7, 2017 przez fallout152 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 29, 2017 Share Napisano Grudzień 29, 2017 Znacie jakiś sposób żeby móc w to grać na komputerze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Grudzień 29, 2017 Share Napisano Grudzień 29, 2017 Przed chwilą, Uszatka napisał: Znacie jakiś sposób żeby móc w to grać na komputerze? Emulator andrioda o nazwie Nox, albo Windows 10 i wersja pod windows 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 29, 2017 Share Napisano Grudzień 29, 2017 1 minutę temu, ATIMKOS napisał: albo Windows 10 i wersja pod windows Nawet nie wiedziałam, że udostępnili to dla komputerów Dzięki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Grudzień 29, 2017 Share Napisano Grudzień 29, 2017 Na PC jest w zasadzie demo tej tej gry, nieaktualizowane od kilku lat. Lepiej zostać przy NOXie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eni Napisano Styczeń 2, 2018 Share Napisano Styczeń 2, 2018 (edytowany) Gify code: SNOW 20 kryształów Edytowano Styczeń 2, 2018 przez eni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Styczeń 3, 2018 Share Napisano Styczeń 3, 2018 Miałem o to pytać dawno, ale spytam teraz, czy tylko ja od paru miesięcy nie mogę updatować gry? Nawet jak ja odinstaluję i od nowa pobiorę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 3, 2018 Share Napisano Styczeń 3, 2018 @ATIMKOS Pobierz plik apk ze sklepu play i zainstaluj ręcznie aktualizacje. Możliwe, że skończyło się wsparcie dla twojego telefonu. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftPOHM&hl=pl - tutaj powinno być napisane, czy gra wspiera twój telefon/tablet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Styczeń 3, 2018 Share Napisano Styczeń 3, 2018 5 minut temu, Chief napisał: @ATIMKOS Pobierz plik apk ze sklepu play i zainstaluj ręcznie aktualizacje. Możliwe, że skończyło się wsparcie dla twojego telefonu. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftPOHM&hl=pl - tutaj powinno być napisane, czy gra wspiera twój telefon/tablet Aplikacja jest zgodna ze wszystkimi Twoimi urządzeniami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kredke Napisano Luty 10, 2018 Share Napisano Luty 10, 2018 Aktualizacja numer 32 już do pobrania. Szczegóły jak zawsze na blogu:)http://www.fge.com.pl/2018/02/gra-my-little-pony-od-gameloftu.html Kod: HEARTS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Marzec 6, 2018 Share Napisano Marzec 6, 2018 Może mi ktoś powiedzieć jak zmienić swój nick? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 6, 2018 Share Napisano Marzec 6, 2018 Wydaje mi się że nie można. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 6, 2018 Share Napisano Marzec 6, 2018 Jeżeli połączysz z kontem google, to masz nazwe od google, jeżeli od FB to z FB. Nie wiem czy to działa bez konta premium w grze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Marzec 6, 2018 Share Napisano Marzec 6, 2018 Ech....chyba to nie podziała. Ma ktoś jakieś jeszcze pomysły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nalu Napisano Lipiec 28, 2018 Share Napisano Lipiec 28, 2018 Cześć, potrzebuję małej pomocy. Albowiem kiedyś już grałam w tą grę, byłam zalogowana przez facebooka. Ale niestety dwa miesiące temu musiałam grę odinstalować, bo telefon mi się zawieszał. Dziś chciałam sobie na nowo w nią pograć. Więc zainstalowałam ją, zalogowałam się znów na facebooka przez grę. I co? Mam 1 level! A już miałam naprawdę spory D: Czy da się to jakoś cofnąć, czy raczej już nie? Wszyscy znajomi co byli w grze to wrócili.. Ale reszta nie ;___; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 28, 2018 Share Napisano Lipiec 28, 2018 Spróbuj zalogować przez google, a nie przez facebooka. W razie konieczności zawsze możesz skontatkować z supportem, oni przywracają save Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nalu Napisano Lipiec 28, 2018 Share Napisano Lipiec 28, 2018 12 minut temu, Chief napisał: Spróbuj zalogować przez google, a nie przez facebooka. W razie konieczności zawsze możesz skontatkować z supportem, oni przywracają save Dobrze, spróbuje pierw przez google, a potem z supportem się skontaktuje, jakby się nie udało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się