Jump to content

Gra My Little Pony Android

Kamiiru
 Share

Recommended Posts

moze ktos ma jeszcze jakis pomysl?, w google przez komputer widze ze jest ta gra zainstalowana itp, nawet odinstalowywalam ja juz 3 razy i od nowa, nawet z konta google stratujac i nic. ale na google przez telefony to juz tej aplikacji nie widac, to jakas czarna magia chyba, ze taki pech mnie spotyka. Na straym telefoonie tez nie mam polacz/connect...

29 minut temu Justyna Nowak napisał:

co to jest root i jak skad to sie bierze ? dzieki :D

Root to ogólnie uniksowe konto mające władzę nad całym systemem. Mam tu na myśli coś w stylu administratora. Takie konto jest używane na systemach Unix, Linux, Mac OS.

Fallout152 miał po prostu na myśli konto administratora w systemach Linux, choć mógł tej nazwy użyć w stosunku do administratora na Windowsie. Oczywiście jeśli dobrze zrozumiałam.

Więc w skrócie - jeśli masz konto roota, to jest konto administratora (Każdy powinien mieć, ja tam siedzę na administratorze zawsze, wirusy itp. na Linuxie nic nie mogą zrobić, a jeśli już, to zrobią nieważne czy jesteś na adminie czy innym użytkowniku), to już powinnaś mieć pierwszy krok. Najlepiej napisz prywatną wiadomość do Fallout152, lub poczekaj aż odpisze tutaj. :P

Oczywiście jeśli się mylę to zwróćcie mi uwagę, zawsze jest to coś na przyszłość. :P

Gryyyyyyy..... Miałam event solo z ojcem do zdobycia, miał trwać do dziś, a właściwie do jutra,bo do 1w nocy. Skończył się wczoraj z wybiciem północy, a dziś zaczęłam od nowa z zerowym dorobkiem. Straciłam wszystkie punkty zdobyte w piątek i sobotę, a wydałam na nie trochę kryształów. W jeden dzień nie da się zrobić 250000 w kopalni. Jestem wściekła. Czy wam też skasowali punkty?

26 minut temu eni napisał:

Gryyyyyyy..... Miałam event solo z ojcem do zdobycia, miał trwać do dziś, a właściwie do jutra,bo do 1w nocy. Skończył się wczoraj z wybiciem północy, a dziś zaczęłam od nowa z zerowym dorobkiem. Straciłam wszystkie punkty zdobyte w piątek i sobotę, a wydałam na nie trochę kryształów. W jeden dzień nie da się zrobić 250000 w kopalni. Jestem wściekła. Czy wam też skasowali punkty?

Nie, ale coraz częściej mi się zdarzają takie błędy. Mnie często resetuje po aktualizacji, gdy coś zbieram. Możesz z błąd u Gameloft

Mi się już 2x tak zdarzyło. Na FB napisałem mój problem i dostałem kilka laików, więc pewnie nie tylko my mamy ten problem. 

Tutaj też o tym piszą https://www.reddit.com/r/MLPIOS/comments/609p3e/challenge_progress_constantly_resetting/

Edited by Chief

godzinę temu eni napisał:

Czy wam też skasowali punkty?

Tak też tak miałem a brakowało mi tylko 60 tys. Niestety to nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz kiedy tak się dzieje. Na marne pocieszenie dostane główną nagrodę za mini-gre EQ bo to przynajmniej działa poprawnie.

41 minut temu Chief napisał:

Na FB napisałem mój problem i dostałem kilka laików

Jak napisałeś ten komentarz to zrobili coś z tym lub przynajmniej odpisali? Pytam się bo nie wiem czy opłaca się pisać do supportu.

Edited by Dismas

14 godziny temu eni napisał:

Ja zrobilam ten event na 7 wozkow :D

13 godziny temu Dismas napisał:

Tak też tak miałem a brakowało mi tylko 60 tys. Niestety to nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz kiedy tak się dzieje. Na marne pocieszenie dostane główną nagrodę za mini-gre EQ bo to przynajmniej działa poprawnie.

Jak napisałeś ten komentarz to zrobili coś z tym lub przynajmniej odpisali? Pytam się bo nie wiem czy opłaca się pisać do supportu.

Ja pisalam kiedys, bo mi hirek zniknal zanim go zabilam i napisali , ze przy nastepnej aktualizacji bedzie. Fakt, ze do nastepnej aktualizacji  ze3 miechy czekalam, bo zazwyczaj sa szybciej, ale sie pojawil....

16.03.2017 at 19:39 Justyna Nowak napisał:

wlasnie tego nie mam :(

Może masz za mało lat?

Ja wgrałam córce grę i napisałam jej prawdziwy wiek i też tego nie mamy ale zgrywałam jej przez helium na komputer tam nie koniecznie trzeba mieć rota. A pisałam do Gameloftu już kilka razy i nic chciałam zmienić datę na swoją:)

37 minut temu Guśka napisał:

Może masz za mało lat?

Ja wgrałam córce grę i napisałam jej prawdziwy wiek i też tego nie mamy ale zgrywałam jej przez helium na komputer tam nie koniecznie trzeba mieć rota. A pisałam do Gameloftu już kilka razy i chciałam zmienić datę na swoją:)

moze, ja pisalam chyba 4 lata, bo corce to wgrywalam :D, zmienili ci date?

35 minut temu Justyna Nowak napisał:
godzinę temu Guśka napisał:

Może masz za mało lat?

Ja wgrałam córce grę i napisałam jej prawdziwy wiek i też tego nie mamy ale zgrywałam jej przez helium na komputer tam nie koniecznie trzeba mieć rota. A pisałam do Gameloftu już kilka razy i nic chciałam zmienić datę na swoją:)

Chief ostatnio tutarial przechodzilam juz chyba z 10 razy, juz mam dosc, ale faktycznie dalam wiek 40, a nie 4  i pojawilo mi sie connect, niestety nadal nie sciaga mi ze starego telefonu :(

Ta gra wogole jest jakby mocniej rozwinieta dla doroslych :D:D:D

teraz trzeba to jakos polaczyc :P

Edited by Justyna Nowak

@Justyna Nowak jedynie co, to czy to jest to same konto Google i czy w staryf włączoną była  synchronizacja danych. Sprawdź czy aplikacje ze starego widnieją  jako zainstalowane

A tak w ogóle  jeżeli w tym starym nie synchronizowałaś,  bo nie bylo tej opcji,  to nie zaciągnięcia save bo go nie masz...

2 godziny temu Chief napisał:

@Justyna Nowak jedynie co, to czy to jest to same konto Google i czy w staryf włączoną była  synchronizacja danych. Sprawdź czy aplikacje ze starego widnieją  jako zainstalowane

A tak w ogóle  jeżeli w tym starym nie synchronizowałaś,  bo nie bylo tej opcji,  to nie zaciągnięcia save bo go nie masz...

mam wciaz to samo konto google i save sie zaciaga, bo mi wrzuca na jakis stary lg aktualizacje, no i sciagnelo mi tez na samsung s7 wczesniej, teraz samsung s7 mam wymieniony na nowy, bo stary mi sie potlukl, ale miedzy starym, potuczonym s7 , a lg mi aktualizuje poziom itp, ale na nowy mi nie chce zaciagnac, mimo, ze robilam kopie danych jak zwykle switch, wszedzie dziala, tylko nie tam gdzie chce, przeciez nie bede biegac z dwoma telefonami z czego jeden potluczony, a drugi do dzwonienia :( . dziwna sytuacja, ktora mnie juz wkurza...

7 godzin temu Guśka napisał:

zgrywałam jej przez helium na komputer tam nie koniecznie trzeba mieć rota.

Tak, Helium to dobra alternatywa dla sprzętu bez roota, chwalili tą apkę na reddicie. Niestety nie mam z nią doświadczenia. Może opisz krok po kroku jak za pomocą niej przeniosłeś postęp między urządzeniami. To może pomóc niektórym userom tutaj.

21 godzin temu eni napisał:

Jeden z powodów dla których warto mieć wersję na emulatorze. Co jakiś czas robisz sobie kopię absolutnie całego dysku wirtualnego (działa lepiej niż przy backupujących apkach) i nie musisz się martwić o zresetowanie stanu.

7 godzin temu Justyna Nowak napisał:

Ufaj tylko hackom zamieszczonym na reddicie (na chwilę obecną nie ma żadnego, podwieszony temat jest nieaktualny). Tam możesz przeczytać opinię innych osób i być może nawet pogadać osobiście z jakimś hakerem.

https://www.reddit.com/r/MLPIOS/

godzinę temu fallout152 napisał:

Tak, Helium to dobra alternatywa dla sprzętu bez roota, chwalili tą apkę na reddicie. Niestety nie mam z nią doświadczenia. Może opisz krok po kroku jak za pomocą niej przeniosłeś postęp między urządzeniami. To może pomóc niektórym userom tutaj.

Jeden z powodów dla których warto mieć wersję na emulatorze. Co jakiś czas robisz sobie kopię absolutnie całego dysku wirtualnego (działa lepiej niż przy backupujących apkach) i nie musisz się martwić o zresetowanie stanu.

Ufaj tylko hackom zamieszczonym na reddicie (na chwilę obecną nie ma żadnego, podwieszony temat jest nieaktualny). Tam możesz przeczytać opinię innych osób i być może nawet pogadać osobiście z jakimś hakerem.

https://www.reddit.com/r/MLPIOS/

co do helium, to jesli ktos opisze to chetnie:), Jesli chodzi o hakowanie , to nie chce, pomyslalam, ze na nowym telefonie przeleze szybko :D:D:D  ale to raczej nieaktualne, wole moje sciagnac jakos :D dzieki