dorga Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Co zrobić z tymi nieszczęsnymi nietoperzami w Sweet Apple Acres. Mam coś takiego: -126/2. I ta liczba rośnie bardzo szybko. Zupełnie nie wiem o co chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Co zrobić z tymi nieszczęsnymi nietoperzami w Sweet Apple Acres. Mam coś takiego: -126/2. I ta liczba rośnie bardzo szybko. Zupełnie nie wiem o co chodzi. Musisz na nie klikać, a wtedy gra zabiera ci klejnoty, a nietoperze znikają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 (edytowany) Mam coś takiego: -126/2. Z tego wynika że musi usunąć dwa stada nietoperzy, a gra mu zglichowała zadanie i pokazuje że zrobił minus 126. Jedyna rada to pominąć za gemy. Edytowano Maj 13, 2015 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorga Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Musisz na nie klikać, a wtedy gra zabiera ci klejnoty, a nietoperze znikają Nie mogę na nie klikać, bo ich po prostu nie ma. Nie pojawiają się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 (edytowany) Zrobili Cloud Save na iOS, niedługo* będzie na Androida. * Pojęcie względne Edytowano Maj 19, 2015 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Zwykle w evencie na czyszczenie nieba wystarczało 900 pkt by być na jakimś 4 miejscu. W tym tygodniu mam ponad 1000 i nie jestem nawet w pierwszej 30tce. Nie mam pojęcia jak nagle wszystkim zaczęło się tak udawać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 Pewnie znowu znaleźli się oszuści - parę patchów temu to się ciekawe rzeczy działy - godzina do końca, jesteś w pierwszej 30tce, a nagle pozycja 200 . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 Właśnie zaczęłam grać w MLP na androidzie i spośród wielu pytań to jest najważniejsze: jak wyjść bezpiecznie z gry? Slyszałam, że lepiej nie przez usuwanie jej z listy otwartych aplikacji, ale nie widzę tam zadnej opcji zamknięcia. Będę wdzięczna za pomoc, nie chciałabym stracić żadnych sejwow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 Trzeba wejść w ten "list" w prawym górnym rogu, wybrać "ustawienia/settings" i ikonkę wyjścia, która jest w prawym dolnym rogu ^^ Ja tak robię i nie mam żadnych problemów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 (edytowany) Właśnie zaczęłam grać w MLP na androidzie i spośród wielu pytań to jest najważniejsze: jak wyjść bezpiecznie z gry? Slyszałam, że lepiej nie przez usuwanie jej z listy otwartych aplikacji, ale nie widzę tam zadnej opcji zamknięcia. Będę wdzięczna za pomoc, nie chciałabym stracić żadnych sejwow Po prostu wciskasz cofnij na telefonie i masz w prawym dolnym rogu ikonę wyjścia. Edytowano Maj 26, 2015 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 Też gram w tę grę od jakiś 2 tygodni i mam pytanie - Jak się dostać do save'ów z gry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 Też gram w tę grę od jakiś 2 tygodni i mam pytanie - Jak się dostać do save'ów z gry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 Po prostu wciskasz cofnij na telefonie i masz w prawym dolnym rogu ikonę wyjścia. Hm, jestem przekonana, ze nic się nie dzieje, jak klikam wstecz, ale dzisiaj sprawdzę jeszcze raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 A da się jakoś po zrootowaniu przeglądać pliki systemowe podłączając smartfon pod pc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Maj 28, 2015 Share Napisano Maj 28, 2015 Sorry że tak jeden pod drugim, ale zachciało mi się edytować save'y i grę schrzaniłem :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Maj 28, 2015 Share Napisano Maj 28, 2015 Tutaj masz dobry edytor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Maj 28, 2015 Share Napisano Maj 28, 2015 Tutaj masz dobry edytor. Po tym jak załadowałem save, wybrałem legacy file i kliknąłem w go! wyskoczyło: --------------------------- Error --------------------------- Error -3 while decompressing data: incorrect header check --------------------------- OK --------------------------- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Maj 28, 2015 Share Napisano Maj 28, 2015 W katalogu gry w folderze database jest plik gameloft_sharing i jego też musisz załadować, mi bez niego też nie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Maj 28, 2015 Share Napisano Maj 28, 2015 (edytowany) W katalogu gry w folderze database jest plik gameloft_sharing i jego też musisz załadować, mi bez niego też nie działa. Tylko że jak przerobiłem tym mój stary save i go wgrałem z powrotem, to nie działa i mi od nowa update gry wgrywa oraz zaczynam grac od nowa :/ EDIT: a jak chce wczytać nowy save to: --------------------------- Error --------------------------- Unable to decompress data, truncated or corrupted file, or bad decryption key --------------------------- OK --------------------------- Edytowano Maj 28, 2015 przez ATIMKOS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Maj 28, 2015 Autor Share Napisano Maj 28, 2015 Ktoś się z was orientuje jak zapisać sobie gdzieś save-a po czym na tablecie zresetować grę od nowa? Przeszedłem wszystkie questy i mam prawie wszystko na full, więc nie mam co robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 Ktoś się z was orientuje jak zapisać sobie gdzieś save-a po czym na tablecie zresetować grę od nowa? Przeszedłem wszystkie questy i mam prawie wszystko na full, więc nie mam co robić. @ATIMKOS Sprawdziłem przed chwilą i wszystko działa, edytuje bez problemów, po wklejeniu do gry odczytuje bez problemów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Czerwiec 6, 2015 Share Napisano Czerwiec 6, 2015 Gra tu ktoś jeszcze w tą grę? Bo cóż, przydałyby mi się serducha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Czerwiec 6, 2015 Share Napisano Czerwiec 6, 2015 Ja gram, tylko nie wiem kogo szukać i gdzie (SzymonL na GL Live). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Czerwiec 6, 2015 Share Napisano Czerwiec 6, 2015 Ja gram, tylko nie wiem kogo szukać i gdzie Wszędzie można mnie spotkać pod nickiem Decaded (ewentualnie Vivendius) Wysłałbym Ci zaproszenie ale... Jestem ułomny i nie widzę takowej funkcji, przynajmniej w grze... :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Czerwiec 6, 2015 Share Napisano Czerwiec 6, 2015 GL Live - rozwijasz zwój w prawym górnym i dajesz GL LIVE! > Friends To ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się