Elizabeth Eden Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 (edytowany) Ja... nie wiem czy można dawać takie tematy i czy coś takiego było. Jeśli któreś z powyższych się zalicza, to przepraszam Inkwizycję za zawracanie gitary. No nic. Dla tych co jeszcze nie widzieli chcę pokazać programik na Deviant Arcie, dający losowe imię i przeznaczenie kuca/broniacza/tysiąca innych stworzeń. Autorem cuda jest użytkownik DA TechnoColt http://technocolt.deviantart.com/art/My-Little-Destiny-Friendship-Is-Random-338116117 Zapraszam do pisania własnych wyników. (piszemy jeden wynik, a nie spamimy) No więc. Wchodzę teraz i wychodzi... ta... pozdrawiam Diamond Dash piękny magik, którego przeznaczeniem jest śpiewanie kamieniom.... Edytowano Lipiec 5, 2015 przez Elizabeth Eden 1 Link do komentarza
Cassidy Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 (edytowany) Diament Dash hojny smok jeść Canterlot Diament Dash, hojny smok jedzący canterlot. Edytowano Luty 22, 2014 przez Wilk Cassidy Link do komentarza
Artem Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Prince Pie, the Shy Fashionista destined to sing to gems. Książęce Ciasto, nieśmiały fashionista, którego przeznaczeniem jest śpiewanie do klejnotów 1 Link do komentarza
Ohmowe Ciastko Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 (edytowany) Rainbow Doodle, the Spicy Furry destined to scold the Wonderbolts Rainbow Doodle, drastycznie futrzany, którego przeznaczeniem jest besztać Wonderbolst. Edytowano Luty 22, 2014 przez PiekielneCiastko Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Prince Celestia striped alicorn pose for little girls. Prince Celestia, pasiasty alicorn pozuje dla małych dziewczynek. Link do komentarza
ATIMKOS Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Diamond Spoon the adorable farmer destined to sing to a tree Diamond Spoon urocza rolnik przeznaczone do śpiewania do drzewa Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Książę Sombra, głodny czarodziej którego przeznaczeniem jest piec Kryształowe Serce. Link do komentarza
Airlick Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 http://puu.sh/76AH2.jpgTo nawet ma sens. Link do komentarza
Talar Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Pomimo, iż robiłem to już ze 100 razy, wstawię mój najnowszy wynik. You are Twilight Shy the Shy Zebra destined to dance with the Princess Link do komentarza
Riddle Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 You are Fluffy Belle the pink dragon destined to pose for mares. Jesteś różowym smokiem Fluffy Belle, którego przeznaczeniem jest pozowanie do klaczy (wat?). Link do komentarza
ATIMKOS Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Wiem że nie miało być spamu ale to niezłe: You are queen Sombra the annoying donkey destined to eat the princess Link do komentarza
Sowenia Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 You are Queen Spoon the Fabulous Zebra destined to write a letter to Discord. No ciekawie, ciekawie. Link do komentarza
Magus Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 You are feather sparkle showy background pony lie to baloons. Całkiem śmieszne xD Link do komentarza
Spirlny byt Atlantis Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 You are Pinkie Pie the purple oc destined defeat stallions. Wow Link do komentarza
Khornel Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 Pinkie Luna, the hungry farmer destined to curse little girls Link do komentarza
Full Metal Dashie Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 Queen Luna the girly earth pony destined to sing to balloons. Dziewczęcy ziemnior spiewający dla balonów. No nawet nie mam takiej złej pracy, spodziewałem się czegoś w stylu szambonurka . Link do komentarza
asanik135 Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 1. Silver spoon the derpy magician destined to write a letter to the princess. -Srebrna łyżka Derpy magik przeznaczone napisać list do księżniczki. 2. Prince chaser the baby magician destined to overthrow potions. -Książę Chaser mag dziecko przeznaczone do obalenia mikstury. 3. Fluffy cadence the fabulous zebra destined to study the crystal heart. -Kadencja wspaniały puszysty Zebra przeznaczone do badania kryształowe serce \\ tłumaczone przez : google// Link do komentarza
Pan E Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Shining bloom, the fabulous manticore destined to love bunnies Shining bloom, wspaniała mantykora której przeznaczeniem jest kochanie króliczków (Wutt?!) Link do komentarza
Recommended Posts