White Moon Napisano Listopad 19, 2015 Share Napisano Listopad 19, 2015 Ołówek. Będę pisarzem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 19, 2015 Share Napisano Listopad 19, 2015 Głośnik. Znaczy, że będę głośny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pani Mączka Napisano Listopad 19, 2015 Share Napisano Listopad 19, 2015 Poduszka. Haha, czyli jednak moim przeznaczeniem jest łóżko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Chusteczka. Inni będą wycierać we mnie nos? OK. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tost Napisano Styczeń 22, 2016 Share Napisano Styczeń 22, 2016 Stół. Spec od stołów? Może być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ComingTrueMusic Napisano Styczeń 22, 2016 Share Napisano Styczeń 22, 2016 Heh... Tablet, albo Ipad, albo telefon, albo słuchawki, albo sąsiad po lewej. No sam nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Setco Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 Kot, siedzący na wieży stereo. Mam drzeć koty? Nie ma problemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khawker Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 po mojej lewej stronie jest już pustka, poza krawędzią biurka....to nie wróży mi najlepiej D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 29, 2016 Share Napisano Styczeń 29, 2016 Po mojej lewej jest pusty talerz po pizza. Będę dostawcą pizzy! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 29, 2016 Share Napisano Styczeń 29, 2016 Po lewej stronie mam pluszowego pingwina Fajny znaczek chociarz wolałbym lepszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 29, 2016 Share Napisano Styczeń 29, 2016 (edytowany) 5 minut temu Bertram Quist napisał: Po lewej stronie mam pluszowego pingwina Fajny znaczek chociarz wolałbym lepszy Zabawa polega na tym, że powiadamiasz co masz po swojej lewej stronie i następnie piszesz jakie budzą ci się skojarzenia z tym o przyszłym zawodzie, #Kuniec Offtopu Edytowano Styczeń 29, 2016 przez Lucas Wherever Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 29, 2016 Share Napisano Styczeń 29, 2016 5 minut temu Bertram Quist napisał: Po lewej stronie mam pluszowego pingwina [emoji3] Fajny znaczek chociarz wolałbym lepszy [emoji4] Zabawa polega na tym, że powiadamiasz co masz po swojej lewej stronie i następnie piszesz jakie budzą ci się skojarzenia z tym o przyszłym zawodzie, #Kuniec Offtopu To kim bym był :O ?! Pracownik zoo ? A może naukowiec na Antarktydzie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 @Up I oto chodzi! Po mojej lewej jest memowy kubek. Będę stwórcą memów z kucami! Spoiler I bądź, co bądź, ale jest to prawda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Po mojej lewej stronie stoi skarbonka ^^ Czyżbym miała zostać bankierem? 8)) Bardzo chętnie~ ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DemonRat Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Telewizor, w którym lecą kreskówki... będę robić kreskówki, yay! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Po mojej lewej leżą słuchawki. Będę męskim odpowiednikiem Vinyl Scratch!Chyba można tylko o tym śnić.. Ja lubię po prostu słuchać muzyki, a bycie jakimś wokalistą, to nie moja wena:v Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Po mojej lewej jest Radio będe nadawał w kucykowym radiu PonyvilleFM. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowNote Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Tytoń chesterfielda... Niebieski... Hmmm... Coś nie tak z moimi priorytetami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Po lewej mam laptop. Hmm czy będe informatykiem ? Tylko jest jeden problem kucyki nie mają komputerów XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 @Up Jesteś pewny kogo to wina? Spoiler Po mojej lewej mam Tymbarka "Działaj, nie czaruj!" Zostanę kolekcjonerem kapsli. Kto bogatemu zabroni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demotywatorking Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Ja mam po lewo puste butelki po piwie, to oznacza, że będę menelem ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Po mojej lewej jest lampka. Czy może będe elektrykiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowiek Maupa Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Po mojej lewej stronie wisi wiatrówka kim będę? myśliwym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Po mojej lewej stronie leży "Ludzkie działanie - traktat o ekonomii" Czy to znaczy, że będę orał keynesistów? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Po mojej lewej są słuchawki od telefonu. Będe muzykiem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się