SneakySanke Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 Po mojej lewej znajduje się szklany kubek ze słomką. W pierwszym odruchu chciałam napisać, że pewnie będę coś wsysać, ale po przemyśleniu chyba jest mi pisana profesja szklarza XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 Otacza mnie powietrze więc moim znaczkiem by było powietrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 U mnie granie na komputerze, czyżby komputer byłby moim znaczkiem?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sugar Sunset Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 Butelka wody będę pomagać dzieciom w afryce 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 13, 2018 Share Napisano Listopad 13, 2018 Subwoofer! Czyżbym minął się z powołaniem i miałem zostać DJ-em? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Listopad 14, 2018 Share Napisano Listopad 14, 2018 Po mojej lewej znajduje się tea_cup a to oznacza, że mam zadatki na wspaniałego sztukmistrza... ewentualnie świadczy o tym, że bardzo lubię herbatę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Grudzień 26, 2018 Share Napisano Grudzień 26, 2018 Cóż u mnie po lewej mam tablice korkową i co myślę to nie wymyśle do czego mam powołanie . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 1, 2019 Share Napisano Sierpień 1, 2019 Pasta do zębów, będę denstysą, wspaniale! Przyda mi się przy moich własnych zębach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 1, 2019 Share Napisano Sierpień 1, 2019 chlebek o niskim IG; będę piekarzo-dietetykiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 2, 2019 Share Napisano Sierpień 2, 2019 Dokumenty... czeka mnie urzędnicza przyszłość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 2, 2019 Share Napisano Sierpień 2, 2019 kubek z wodą... będę wodnikiem? Spoiler 9 godzin temu, MLPFan napisał: Lampa. Czyżbym miał zostać sprzedawcą lamp? a może dżinem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Sierpień 27, 2019 Share Napisano Sierpień 27, 2019 Model myśliwca TIE. Nie narzekam, pewnie imperialny pilot Ave Imperium! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Sierpień 27, 2019 Share Napisano Sierpień 27, 2019 Szafa... Duża taka. Chyba pisane mi jest zostać przewodnikiem do Narnii, albo coś. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Sierpień 27, 2019 Share Napisano Sierpień 27, 2019 Ściana. Murarz albo naprawdę kiepski psychoanalityk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Wrzesień 18, 2019 Share Napisano Wrzesień 18, 2019 Kazoo, jest po mej lewicy. Zostanę mistrzem Kazoo i będę denerwował ludzi na meetach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Czerwiec 24, 2020 Share Napisano Czerwiec 24, 2020 wtf poduszka xdd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 2, 2020 Share Napisano Lipiec 2, 2020 Kubek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Lipiec 5, 2020 Share Napisano Lipiec 5, 2020 Wino... nie wróży mi to dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Styczeń 2, 2022 Share Napisano Styczeń 2, 2022 Trochę tego jest Pierwsze to 20 letni komputer- średnie na cutie mark drugie to karton- w sumie nawet pasuje bo robię w spedycji a trzecie to lampki solarne z Biedronki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacet Umbra Napisano Styczeń 3, 2022 Share Napisano Styczeń 3, 2022 Po mojej lewej znajduje się opakowanie chusteczek higienicznych Velvet. Będę posiadał fabrykę chusteczek higienicznych albo będę je nadmiernie zużywał w dziwaczny sposób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się