Churchille Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 -Spokojnie, naprawdę nic Ci nie zrobię. Chodzę tu od sześciu lat, pokazać Ci, gdzie co jest? I mam jedno, malutkie pytanie. Dlaczego tak się mnie boisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 -Nie chcę o tym mówić.- odrzekłem nadal przestraszony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Lucius idąc do szkoły zobaczył jakąś dziewczynę i przerażonego chłopaka, minął ich bez słowa będąc lekko rozbawionym tym że chłopak się boi. Założył słuchawki i puścił sobie jakiś utwór Slayera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 -No dobrze. Oprowadzić Cię po szkole?-Zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 -Tak, dziękuję.- powiedziałem cicho, później wyszeptałem do samego siebie:-Może nie wszyscy są tacy sami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Sandro poderwał się uderzając głową w półkę po tym jak jego znienawidzony budzik zadzwonił, największe dla niego tortury to jest ta okropna rzecz. - Znowu do tej budy... - Powiedział do siebie półprzytomny, ubrał się w swoje standardowe ubranie i wyszedł. Po dotarciu do szkoły skierował się na korytarz by odpocząć od zewnętrznego świata, z reguły rzadko kto tam był. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Lily zobaczyła jakieś młodsze "dzieci". Podbiegła cicho do nich. - Dobry. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 -No więc tak.-Powiedziała i weszła do szkoły.-Tam po prawej są klasy, a po lewej wszystkie inne. Wszystkie inne, to znaczy sala gimnastyczna, stołówka, pokój nauczycielski itp. A tam na wprost są szafki.-Pokazała i poszła w tamtym kierunku.-Każdy uczeń ma swoją.-Nagle zadzwonił dzwonek.-Jak widać musimy się tu pożegnać.-Wzięła plecak i poszła w kierunku sali klasy szóstej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 -Do-do widzenia.- powiedziałem i powoli udałem się do swojej sali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Lucius na dźwięk dzwonka ruszył do klasy, gdy wszedł do klasy zajął miejsce na końcu sali i zaczął przyglądać się reszcie przybyłych z nieukrywaną ciekawością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Sandro usłyszał dzwonek, lekko mu dzwoniło w uszach ale doszedł do swej klasy siadając pośrodku. Dziś nie jest jego dobry dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Lily usłyszała dzwonek i ruszyła w kierunku sali. - Lepiej by było bez dzwonków. Za głośne są... - powiedziała do siebie cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Jessy obudzila sie. -Pierwszy dzien szkoly i juz sie spoznie-powiedziala po czym błyskawicznie sie ubrala i wyszla z domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Cassie się obudziła i pobiegła do szkoły z myślą, że chyba zrobi sobie wagary Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Wszyscy nauczyciele poprowadzili uczniów na salę gimnastyczną, na apel. Na podest wyszła dyrektorka szkoły i zaczęła mówić.-Drodzy uczniowie! Na początku roku pragnę przedstawić wam reguły naszej szkoły. Wiem, że starsze klasy mogą je znać, ale kilka razy się zdarzyło, że ktoś ich zapomniał, więc powtarzamy to co roku. Zasada pierwsza: Uczniowie mogą spędzać przerwę na lewym i środkowym holu, a także przed szkołą. Zasada druga: Nie można nikomu szkodzić magią. Zasada trzecia: Każdy uczeń jest zobowiązany przestrzegać pełnego regulaminu, który znajduje się w każdym pomieszczeniu. Wszystko jasne?-Dzwonek zadzwonił i uczniowie wyszli na przerwę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Wyszedłem przed szkołę i usiadłem na trawniku. Chciałem pobyć chwilę w samotności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Do szkoly wbiegla Jessy. -No i sie spoznilam...-pomyslala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Harmony wyszła i usiadła niedaleko Enigmo nie odzywając się ani słowem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 (edytowany) Lily zobaczyła jakąś dziewczynę. Podeszła do niej. - Cześć. jestem Lily, a ty? - spytała. Edytowano Kwiecień 2, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Lucius wyszedł ze szkoły, oparł się o ścianę szkoły i zaczął przyglądać się wszystkim. - I jak ja teraz będę pić krew... - szepnąłem do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 -Jestem Jessy-powiedziala pewnie, chociaz nieufnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Przesunęła się trochę w stronę Enigmo i zapytała.-Czytałeś regulamin? Długi jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -T-tak czytałem. Długi, ale j-jakoś mi się udało.- powiedziałem cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Dziewczyna weszła na salę zaprowadzono przed dyrektorkę . - Hej wam - Powiedziała do Jessy i dziewczyny obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selejdii Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 ((A!!!Ale mam spóźnienie :( )) Rika po wejściu do szkoły, uświadomiła sobie, że nie zdążyła na apel. Po chwili zastanowienia podeszła do dziewczyny którą zauważyła. - Cześć. Jak się nazywasz? ((Tu chodzi o ciebie, Ferejli)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts