Cassidy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 (edytowany) - Hej - odwróciła się - Ja jestem Cassidy, ale mów mi Cass - podała dłoń i uśmiechnęła się do nowo poznanej osoby. A ty ? Edytowano Kwiecień 3, 2014 przez Ferejli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selejdii Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Ja jestem Rika. Jakiej magii używasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 (edytowany) - ...Zwierzęcej, a raczej ziemskiej, ale najwięcej ma wspólnego z zwierzętami i roślinami. moja moc specjalna polega na zamienianiu się w daną postać - spojrzała podejrzanie - a ty? Edytowano Kwiecień 3, 2014 przez Ferejli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selejdii Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Światła... Widzę, że moimi pytaniami wzbudziłam w tobie nieufność... No cóż.... - Powiedziała i zaczęła zabierać się do odejścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Nie prawda - spojrzała na nią uśmiechnięta - Tak tylko sobie żartowałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selejdii Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Aha - Uśmiechnęła się - Co mówili na apelu? Strasznie się spóźniłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 ... - Byłam dopiero od połowy, ale chyba coś o..o tym, że mamy być na przerwie na jakimś holu nr. coś tam i podwórku, mamy nie grozić magią i stosować się do "regulaminu" szkolnego. Nudy na pudy .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selejdii Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Popieram... Zamienisz się w kota? One są urocze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 (edytowany) - Mogę to zrobić, zmiana w małe zwierzę nie zużywa tyle energii co zwierzęta typu ,,niedźwiedź" których niestety jeszcze nie opanowałam, uczę się też nad wilkami...Z nimi jest tak jak z niedźwiedziem, a wiesz. Mam magię ziemską, ale skoro to przyroda to wolę jednak zwierzęta niż kwiaty... I właśnie dlatego postanowiłam podszkolić się w przemianach łatwych typu ,,papuga, kot, pies" póki co myślę , że takie zwierzęta wychodzą mi najlepiej, ale przemiany to nie wszystko. Od tygodnia próbowałam się zabrać za naukę tak zwanej ,,rozmowy z zwierzęciem" to musi być super, zamienianie się jest lepsze, bo jesteś zwierzęciem i możesz pogadać jako inne zwierzę z nim, ale jako człowiek, który nie do końca opanował jak porozumiewać się w innym ciele ... łatwiej będzie opanować to najpierw jako człowiek. Odpowiedziała, a po chwili dostała łap, ogon, uszy i w mgnieniu oka była szarym kotem z zielonymi oczami. Edytowano Kwiecień 3, 2014 przez Ferejli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selejdii Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Kotek! A ja za to uczę się swoją świetlistą kopię... A to naprawdę trudniejsze niż wygląda. Umiem tworzyć obrazy i przedmioty, ale krótkotrwałe... Bardzo ciekawi mnie zaklęcie zamiany w światło, lecz wolę ie próbować, bo to najwyższy poziom. Jak chcesz mogę o tym więcej powiedzieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Miau... - miało to znaczyć tak, ale tego nie opanowała, więc się odmieniła i kaszlnęła - wybacz..kłaczek... to miało znaczyć ,,tak" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selejdii Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Powiem tak: Niski poziom to skupianie w jednym miejscu odpowiedniej ilości energii i tworzenie bardzo słabych przedmiotów, bądź tworzenie mostu z światła, równie krótkotrwałego. Średni to otrzymywanie trochę dłuższego efektu, zwykłe ćwiczenia, a najfajniejsze to tworzenie swojej kopii i obrazów, co u mnie jest umiejętnością specjalną. O trudnym wiem w zasadzie tylko o zamianie siebie w światło, bo postanowiłam, że nie będę się o tym uczyć dopóki nie opanuję łatwiejszych rzeczy. Pokazać ci jakiś obraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Jessy był trochę zakłopotana. Odeszła od dziewczyn i usiadła pod ściana. Wyciągnęła zeszyt i zaczęła coś rysować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Lucius zobaczył że jakaś blond dziewczyna usiadła pod ścianą i zaczęła rysować. Podszedł do niej cicho, i zaczął zaglądać jej przez ramię na zeszyt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Wstałem powoli z trawnika. Zmieniłem się w sowę i pofrunąłem na jedną z wieżyczek szkoły. Obserwowałem wszystko na dole siedząc w postaci sowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 (edytowany) Harmony obserwowała wszystko dokładnie. Wyjęła z plecaka zeszyt i zaczęła coś rysować. Edytowano Kwiecień 3, 2014 przez Churchille Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Lily wyszła przed szkołę. Usiadła na trawniku i patrzyła na uczniów. Zamknęła oczy i położyła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 (Troszkę mnie nie ma i trochę mam do czytania :/) Sandro po krótkim czasie który dla niego był wiecznością postanowił się przejść po szkolę, o ile dobrze pamiętał magia ciemności była podzielona na dziedziny uczy się dwóch. Lubi tą magię, dla niego ukojenie jest w ciemności aniżeli w światle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Jessy narysowala pięknego wilka o bialym futrze, chodzącego po śniegu. Nagle zauwazyla, ze ktos spoglada jej przez ramię. Gwaltownie zamknęła zeszyt. -Nie mow ze widziales...-odparla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Widziałem... Ładnie rysujesz. - Stwierdził. - Chciałbym tak umieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Cassidy odeszła i usiadła pod ścianą rysując jakieś coś . xc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Zleciałem nadal będąc w postaci sowy i usiadłem na gałęzi drzewa, które rosło przed szkołą. Zamknąłem oczy i spokojnie drzemałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 ((Co robicie ze swoich postaci artyski?)) Lily otworzyła oczy. - Jak spokojnie... - wyszeptała do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Szybko schowala zeszyt do torby. Wstala. -Jestem Jessy-powiedziala((Ja pisze ze Jessy siadla pod sciana i zaczela rysowac a wszyscy ,, Rysowanie jest cool! " i wszyscy spieprzaja pod sciane xD )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Lucius, ale wystarczy Lucy. - przedstawił się. - Miło poznać. - powiedział z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts