Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Lee uśmiechnął się pod nosem i poszedł na miasto pozarabiać grą na gitarze. W końcu to było jego ulubionym zajęciem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Alin nie była pewna co do swojego postanowienia na dziś, lecz utrzymywała się w myśli, że może być zabawnie. Zobaczyła widzianego wczoraj demona, podeszła i tym razem wyjątkowo bez złośliwości uśmiechnęła się - Witaj - powiedziała i się lekko ukłoniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Lee przyglądał się demonowi. - Co ci ten krzyż na serio na czerep spadł żeś taka miła? - powiedział kpiąco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Może - zaśmiała się. Od razu poczuła się dziwnie. Normalnie osoba wypowiadająca te słowa co demon dostała by podobną, lecz o wiele gorszą odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 Kat biegła przez las. Pół godziny później była już najedzona. Jak każdego dnia rano poszła do sklepu po lokalną gazetę. Ale gdy zobaczyła nagłówek znieruchomiała. DZIKIE BESTIE ATAKUJĄ !! POTWORY SĄ WŚRÓD NAS !!- W środku był artykuł o zamordowanym człowieku. Został zabity przez bestie. Nie wiedziała czy chodzi o atak wilkołaków czy demonów albo wampirów, ale wiedziała, że to ktoś zdradził rasę NAD-ludzi. Pomyślała o Lee, że to on mógł to zrobić, ale miała nadzieję, że się myli. Schowała gazete i jak najszybszym tempem pobiegła do Zac'a. --kilka minut później była na jego tropie. Zobaczyła go i szybko podbiegła. -ZAC ! Widziałeś to ?!- Kat pokazuje mu gazetę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Lee wzruszył ramionami. - Cóż. Witaj zatem. To może odpowiesz mi. Jak cię zwą i jakie stanowisko zajmujesz w piekle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 -Osz ty w mordę! Kto to mógł zrobić?!- spytałem przestraszony, gdy Katerina pokazała mi zdjęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 -Nie wiem.. Podobno rysopis sprawcy mają opublikować dopiero jutro. A ty jak sądzisz ?-spytała Kat. ((muszę iść więc nie oczekujcie odpowiedzi. Będę jutro)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 (edytowany) -Ja sam też nie wiem, zresztą teraz i tak nie będę tego rozwiązywać, bo chcę się spotkać z siostrą. (ja też jutro dopiero) Edytowano Marzec 16, 2014 przez Lightning Energy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Szłam spokojnym krokiem, a na moich oczach pojawiły się dwa wilki, jeden mocno brązowy, drugi zaś czarny. - Znaleźliście się! - wykrzyknęłam z radości. - Ale co wam się stało. [Atilla] - Ktoś nas złapał! Próbował zmuszać do mowy by sprawdzić kim jesteśmy, ale nic nie mówiliśmy, uznali nas za wilki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 A może nie - uśmiechnęła się - wolę pozostać anonimowa - dodała, gdy nagle zobaczyła gitarę - Grasz? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 - Nie. Kroje nią bułki... Oczywiście że tak. Byłem w chórze Michała dawno temu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 A mógłbyś coś zagrać? - spytała demonica. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 - Mogę nawet zaśpiewać. - powiedział wesoło. Usiadł na murku, wyciągnął i gitarę i zaczął grać i śpiewać. ((Link do utworu. Ale bez perkusji itd. Głównie chodzi o gitarę i wokal. http://www.youtube.com/watch?v=QDMLfjPuxPc)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Nauka gry na gitarze jest trudna? - zapytała po wysłuchaniu demona. Pierwszy raz w życiu była uprzejma. Może nie było to specjalnie zabawne dla niej, ale inne. Zastanawiała się co z nią nie tak i czemu nagle odechciało jej się kpiących uwag. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Lee podrapał się po brodzie. - Nie wiem... Nigdy się nie uczyłem... Ja zwyczajnie potrafię grać. Nim byłem demonem byłem w chórze Archanioła Michała... - powiedział po chwili namysłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Zwyczajnie? No to masz talent - stwierdziła nadal się uśmiechając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 - Cóż. W końcu anioł z chóru musi potrafić grać. Bez tego ani rusz na wojnę. - powiedział i wyszczerzył zęby. ((Chóry niebiańskie to oddziały. Ciekawostka co nie...)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 (edytowany) Oz wstał i ruszył w kierunku miasta. Cały czas się uśmiechał i patrzył na budynki. Był dość młodym demonem i większość życia spędził "w zamknięciu". Na Ziemi jest dopiero od tylu lat na ile wygląda, czyli 15. Edytowano Marzec 17, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 17, 2014 Autor Share Napisano Marzec 17, 2014 (edytowany) Było około 13.00. -Okay. Porozmawiamy później. A dokładniej kiedy wrócisz od siostry przyjdź do mnie do domu.-Rzuciła szybko i pobiegła z powrotem do domu. Po kilku minutach była już w domu. Czekała, aż Lee wróci do domu. Edytowano Marzec 17, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 (odchodzę, raczej na jakiś czas, ale odchodzę z sesji, żegnam ^^ ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Lee poszedł jeszcze na zakupu. Powoli zaczął wracać do tymczasowego miejsca zamieszkania nucą Powerwolf Lucifer in Starlight. Gdy dotarł do drzwi zapukał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Gdy tylko demon odszedł Alin odetchnęła i usiadła na ławce. Nie miała pojęcia, że bycie sympatyczną jest takie trudne. Miała teraz ochotę kogoś podręczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 17, 2014 Autor Share Napisano Marzec 17, 2014 [Katerina] -Wejdź.- Powiedziała Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Lee wszedł. Ściągnął buty. - Siemka. - powiedział z lekkim uśmiechem. - Jak tam obiadek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts