Cassidy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 - Dzięki, że tak to ujęłaś.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Ależ nie ma za co, to żaden problem - powiedziała sarkastycznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 Wróciła z polowania. Cały czas myślała o tym Demonie o Lee. Był taki obojętny. Miałam wrażenie, że tylko czeka, aż odejdę. Ale.. hm. Ta jego tajemniczość sprawia, że coś mnie do niego ciągnie. Nie, nie mogę tak myśleć. Nie powinnam. Mam teraz inną sprawę na głowie.Może kiedyś do tego wrócę. Ale kim on właściwie jest ? - Myślała. Ale przypomniało jej się o tym, że te dwa wilki nadal szukają pozostałych. -Czemu ja właściwie im pomagam ?-Nie mogła tego pojąć.-Była znudzona.- w takim razie przejdę się do nich.- Miała na myśli Zack'a. Musiała myśleć o czymś innym niż Lee. To doprowadzało ją do szaleństwa.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Lee przypomniał sobie że nie ma gdzie iść. Westchnął. - No super... Czyli jednak... - mruknął pod nosem zawracając. Miał nadzieje że uda mu się znaleźć tę wampirzycę. Zaczął nucić Sabaton Metal Ripper. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Alin szła dalej, gdy zauważyła jakiegoś chłopaka. Poznała, że to demon, ale przeszła obok niego obojętnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Lee nucił teraz AC/DC Back in Black. Zastanawiał się gdzie może być wampirzyca. - Eh. Chciałbym umieć wyczuwać istoty na odległość. No ale albo to albo skrzydła co nie... - mruknął pod nosem. Znowu zaczął nucić szukając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 (edytowany) [Katerina] Kat szła spokojnie lasem do domu Zack'a. Ale w oddali zobaczyła Lee. Nie wiedziała czy ma do niego podejść czy może go wyminąć. Już nic nie wiedziała. Edytowano Marzec 16, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Lee w oddali zobaczył Katerine. - To się nazywa fart... - mruknął pod nosem przyśpieszając lekko. - Mam nadzieje że będzie na tyle miła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 Zdecydowała się podejść. Był już wieczór. Zatrzymała się przed nim. -Umm..Nie wiem czy powinnam się odzywać, wyjdzie na to, że jestem natrętna.-Powiedziała szybko. Popatrzyła mu w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Alin zaczęło się nudzić. Teleportowała się na jakieś drzewo i popatrzyła na jakieś najbliższe osoby. Była to jakaś wampirzyca i demon, którego widziała wcześniej, cicho słuchała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 - W sumie to chciałem cię zapytać czy nie wiesz gdzie mógłbym się zatrzymać. Może u ciebie. - powiedział z uwodzicielskim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 -Czyli strony się odwracają.. Teraz to ty potrzebujesz pomocy.-Kat przekręciła lekko głowę-Ehh.. Niech będzie. Odwiedzę tego wilka później. Chodź za mną.- Zaprowadziła go do Dosyć dużego domu przy lesie. -To tutaj.-powiedziała do Lee. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Alin nie mając lepszego zajęcia postanowiła śledzić osoby. Szła za nimi aż do jakiegoś domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Lee odwrócił się. - Ekchem. Siostro, czemuż to nas śledzisz? - powiedział spokojnie do śledzącego ich demona. - Nie myślisz chyba że Earl piekła nie zauważy demona... - powiedział lekko kpiącym tonem. ((Lee większość demonów nazywa siostrą lub bratem)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 -Nie przenocuję kolejnego demona, zapomnij. Jeden mi całkowicie wystarczy.-Powiedziała poważnym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 (edytowany) Nie zależy mi na tym, żeby mnie nie zauważono - demonica wzruszyła ramionami - A czemu za wami idę moja sprawa - dodała kpiącym tonem. Edytowano Marzec 16, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Lee spojrzał na wampirzyce i na demona. - Cóż. Technicznie rzecz biorąc mam prawo znać odpowiedź. W końcu jestem earlem. A ty? Kim jesteś w piekielnych kręgach? - zapytał demona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Alin spojrzała na demona i uśmiechnęła się złośliwie - tego też nie muszę mówić - powiedziała, po czym zawróciła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Lee wzruszył ramionami. - A niech ci krzyż na łeb spadnie. - Powiedział kpiąco do odchodzącego demona. Uśmiechnął się do wampirzycy. - Dzięki za nocleg. Tylko nie wypij mi całej krwi. Trudno znaleźć grupę C... - powiedział wesołym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 - Nawzajem - krzyknęła wesoło Alin i kontynuowała swój spacer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 [Dobry. Zgłaszam się.] Imię i nazwisko: Oz Baskerville Wiek: Około 125 lat. Wygląda na 15. Rasa: Demon Specjalna umiejętność: Zamiana w kruka. Wygląd: Charakter: Wesoły, lojalny, poważny, nienawidzi patrzeć na cierpienie innych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 (edytowany) -Spokojnie, o to się nie martw.-Odwzajemniła uśmiech.-Jest tylko jedna sypialnia, ale kanapa jest dość duża i powinieneś się wyspać.-rzuciła ochoczo.-Ja.. może wejdę już do środka. Edytowano Marzec 16, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Lee wszedł za wampirzycą. Położył gitarę na ziemi, ściągnął buty i koszulę i położył się na kanapie. - Szkoda że śpię na kanapie. - zachichotał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 Kat przyglądała mu się przez chwilę.-Dlaczego zapytałeś się akurat mnie o nocleg ? Przecież ostatnio nie chciałeś ze mną rozmawiać-Spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Lee spojrzał na Kat. - Nie chciałem? Nie powiedziałem tego... No i ładniutka jesteś... - wyszczerzył zęby pokazując lekko wydłużone kły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts