Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Lee ruszył za Kat do pokoju. - Szału niema, ale nie jest źle... - stwierdził rozglądając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 -Jednak więcej po motelu bym się nie spodziewała..-powiedziała szybko.-Idziemy spać czy masz jeszcze jakieś plany ?-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Lee ściągnął koszulę. - Nie, nie mam planów. - powiedział wzruszając ramionami i kładąc się na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 -Hm.. ja się chyba bardziej krępuje..-Wzięła kilka ubrań i wyszła z pokoju do łazienki, przebrać się. Kilka minut później wróciła przebrana i położyła się obok Lee. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 ((Nie wiem czemu Kat się krępuje, przecie Lee widział ją nago. )) Lee przysunął się lekko do Kat. Objął ją lekko i pocałował w policzek. - To jak, dobranoc moja ty Blutsauger. - powiedział z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 ((to i tak trochę krępujące dla kobiety ;D)) -Nie wiem dlaczego mówisz do mnie po niemiecku, ale to nieważne..-Powiedziała lekko rozbawiona.-Dobranoc. ((Robisz Next Day ! ^^)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 ((Dobrze że idę na psychologię to może zrozumiem dlaczego... A Blutsauger oznacza pijawkę bądź wampira. Mi chodziło o wampira.)) Lee obudził się następnego ranka, przetarł oczy ręką i postarał się jak najdelikatniej puścić Kat. Po paru sekundach udało mu się, zabrał kilka ubrań i poszedł do łazienki się przebrać. Tym razem miał białą koszulkę (o zgrozo on ma białe ubranie...) z jakimś nadrukiem po islandzku. Spojrzał na Kat, po chwili zwrócił wzrok na okno i zamyślił się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 ((Wiem, niestety uczę się niemieckiego ;___) -Nad czym myślisz ?-zapytała Kat otwierając oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Lee wyrwał się z zamyślenia. - W sumie to o tym co się stanie... Może wyjdę na pesymistę ale gdy ostatnio się ,,wyrwaliśmy'' to Klaus znowu przybył i chciał cię zabić... Za to sam zginął wierząc że coś mi zrobi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Kat wstała i podeszła do Lee. Położyła mu swoje ręce na jego ramionach i spojrzała w oczy..- Cokolwiek się stanie, masz myśleć pozytywnie. To zawsze jest najlepsze wyjście. Nie można cały czas obstawiać najgorszego scenariusza. Po za tym.. dopiero się obudziłam, jestem w dobrym humorze.. Nie chcę zaczynać dnia od zmartwień.-Powiedziała powoli i nadal patrzyła mu w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 - Wybacz, nie wiem skąd mi się na takie rozkminy zebrało. - powiedział. - Może zwyczajnie wstałem lewą nogą. - powiedział patrząc w oczy Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Kat uśmiechnęła się i lekko westchnęła.-Akurat dzisiaj.. Tak czy owak, Dzień dobry.-Pocałowała Lee w policzek i poszła z ubraniami do łazienki. Ale chwilę później się wróciła.-Na pewno nic cie n ie martwi ?-zapytała troskliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 - Raz na tysiąc lat można. - powiedział wzruszając ramionami. - I nie nie martwi mnie nic... Zwyczajnie jakoś tak mam dziwny dzień... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 [[sorki zw miałam..]] Kat ubrała się szybko i weszła z powrotem do pokoju.- Dzisiaj .. chyba będzie ciekawie.-powiedziała i usiadła na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 - Raczej tak. - stwierdził wzruszając ramionami. - To jak, idziemy szukać twojego sobowtóra? - zapytał siadając obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Kat przytaknęła i spojrzała na Lee.-Ale chyba się przebierasz..?-zapytała trochę rozbawionym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 ((Przecież przebrał się wcześniej.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 ((A no..)) Kat założyła płaszcz i platformy. Wyszła na zewnątrz.-Pójdziemy najpierw na policję.-Piwiedziała i ruszyła w stronę komisariatu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Lee ruszył za Kat. - Ciekawi mnie czy twój sobowtór jest do ciebie podobny tylko z wyglądu czy też z charakteru... Ale i tak jesteś tylko jedna prawdziwa ty. - powiedział i lekko się uśmiechnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Kat nic nie odpowiedziała. Doszli do komendy policji. Kat podeszła do policjanta. Pochyliła się nad nimi spojrzała głęboko w jego oczy. Całą uwage skupiła na dostaniu się do jego umysłu.-Czy znasz kobiete o imieniu Rebekah Dowell ?- mówiła prawie szeptem. -Tak. To barmanka w barze Lost Soul. Znajdziesz ją pewnie tam.-odpowiedział bez zawahańa wpatrując się w duże czarne oczy Kat. -Zapomnisz o tej rozmowie i o tym,że kiedykolwiek mnie widziałeś..-Powiedziała szybko i odeszła. Podeszła do Lee i otworzyła drzwi.-Idziemy do baru.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 - Och dziękuje, wiesz że należy otworzyć drzwi kobiecie. - zaśmiał się wychodząc. - Do baru tak? Kupimy sobie jeszcze jakiegoś drinka? - zapytał. - A gdzie jest ten bar? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 (edytowany) -Jeśli chcesz to możesz iść się napić. A bar jest tam.-Wskazała na knajpe na przeciwko i ruszyła na przódd. Edytowano Kwiecień 2, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 - Ow, blisko... To ja też sobie wejdę, - ruszył w kierunku baru luźnym krokiem. - Wchodzimy razem czy oddzielnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 -To znaczy ?-zapytała idąc dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 - W sensie wpierw wchodzę ja i siadam gdzieś, a ty wchodzisz chwilę później i siadasz gdzie indziej. Albo na odwrót. Albo wbijamy razem. Co wybierasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts