MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 -Wejdźmy razem. To przecież nie ma różnicy.-Doszli do baru Kat weszła do środka. Od razu za barem zobqczyła barmankę,która wyglądała tak samo jak ona. Różniły się ttylko włosami. Kat miała grube ciemno brązowe loki, a Rebekah proste blond włosy.((Z góry pirzepraszam za pioswnie ale na telefonie.. do tego zlagowanym jest ciężko..)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 - Kiepsko byś wyglądała w blond włosach. - szepnął, - ale i tak jesteś ładniejsza, ona ma mniej kształtną kość policzkową i delikatny garb na nosie. I lekko krzywy łuk brwiowy. Ty za to jesteś doskonała. - szepnął z uśmiechem siadając przy barze. - Krwawą Marry raz. - powiedział do barmanki spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Kat stanęła za Rebekhą i jednym szybkim ruchem wbiła jej sztylet w serce. Dziewczyna zamarła i upadła na ziemie. W drzwiach nagle pojawiła się kobieta rysy twarzy miała podobne do Kat. -Katerina ?-zapytała jakby sama siebie. po czym zniknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Lee nie poruszył się, przez umysł przebiegła mu tylko myśl że Rebekha mogła mieć własne życie, ale nie zmienił wyrazu twarzy. - A mój drink? - zapytał Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 ((Pisze się Rebbekah i czyta się Rebeka)) Kat patrzyła na drzwi.Zastanawiała się kto to był.-Wracajmy..-powiedziała obojętnie i wyszła na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 - Eh, dobra. - powiedział wstając. - Ale gdzie mój drink... - powiedział. - Hmm. Wracamy do Francji czy może jedziemy do Niemiec? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 -Nie wiem..zastanowimy sie później. (20 min. później.) Kat weszła do pokoju. Cały czas zastanawiała się nad tajemniczą osobą w barze. Zostajemy jeszcze do końca dnia ?-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 (edytowany) Ktoś zapukał do drzwi. Kat poszła otworzyć.To była ona. Kobieta z baru. -Jak mam się do ciebie zwracać ? Katheriene Mikealson czy może Katerina Iwanow ? -Kim jesteś ?-zapytała zdezorientowana Kat. -Jestem Nadia Iwanow.. A ty jesteś moją matką.. -Nadia nie żyje.. nie żyyje od kiedy ją urodziłam ..- Kat zaczęła przecząco kręcić głową. Potykała się o przedmioty. Serce zaczęło jej szybciej bić. Edytowano Kwiecień 2, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Lee przekręcił głowę na bok i zrobił wtf. - Wait a sec, to jest twoja córka? Aha. Siemka, jestem Marshall Lee. Jednak me prawdziwe imię to Hesperus, wspaniały Earl i Przywódca piekła... - wypowiedział całą formułkę i skłonił się lekko. - Miło mi. - dodał z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 -Moja córka nie żyje od ponad pięciuset lat ! Wygnali mnie za przyniesienie chańby rodzinie a gdy kilka miesięcy później wróciłam cała rodzina rodzina była wymordowana przez Klausa a ciebie nie znalazłam.. -Trevor mi pomógł. zabrał mnie z tamtąd i zamienił w wampira. Od tamtej pory cię szukałam. -Powiedziała stanowczo Nadia. Kat zaczęła płakać i przytuliła się do córki.-Myślalałam, że jesteś martwa.. -Bo w teorii jestem.-powiedziała wesoło Nadia.-Myślałam że już cie nigdy nie znajdę ale natrafiłam na śladbmorderczynibz Nowego Orleanu i.. szukałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Lee usiadł na łóżku, założył nogę nogę i skrzyżował ręce na klatce piersiowej. Przyglądał się obu wampirzycą. Po chwili wyciągnął telefon, napisał SMS-a i ponownie schował telefon. - Hm, to ci dopiero... - szepnął pod nosem wciąż przyglądając się sytuacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Nadia podała ręke Lee.-Jestem Nadia Iwanow. Córka Kateriny Iwanow tkzwn. Katheriene Mikealson. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Lee uśmiechnął się. - Miło mi. Ile ty masz lat? - zapytał podnosząc brew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 -Cóż... zostałam przemieniona 22 lat po Katerinie. Pozwolisz,że będe nazywać cie po imieniu. To nie pora dobzacieśniania więzów matki z córką.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Lee udawał że liczy. - Coś koło pięćset da? Jestem od was starszy ponad tysiąc lat a wyglądam najmłodzej... - zrobił facepalma. - Ironiczne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 -Pomijając ten fakt.. Co robisz tu z nią ?-Wskazała podbrudkiem na Kat. -Rozumiem,że nie masz ochoty na matczyną troskę ale bądź bardziej uprzejma.. -Powiedziała najkulturalniejsza.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 (edytowany) Lee podrapał się po brodzie. - Hmm, kłócicie się gorzej niż ja z Lucy, a co to tego co tu robię. - uśmiechnął się tajemniczo. - Zgadnij. Edytowano Kwiecień 2, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 (edytowany) -Raczej ta zakochana w sobie wampirzyca nie przyjechała mnie szukać.. -Nadia ! Podobno tyle czasu mnie szukałaś. Więc znalazłaś mnie po to żeby mi udowodnić jaka jestem beznadziejna ? -Z tych powodów też. Ale podczasvgdy ty bawiłaś się w Bowym Orleanie ja szukałam cie przez cały czas. Przez ten caly czas nie pomyslałaś o mnie ani razu ! Myślałamże nie żyjesz ! -Ponieważ nawet nie próbowałaś tego sprawdzić !! -Nadia.. ja.. ja cie naprawde kocham. Jak matka córke.. Ale to dzieje sie za szybko.. -Przyjde jutro poukładaj to sobie.-powiedziała szybko i znikła. Edytowano Kwiecień 2, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Lee usiadł spokojnie. - Ale ma charakterek...- stwierdził. - Wychodzi na to że wiesz więcej o mnie niż ja wiedziałem o tobie. - powiedział drapiąc się po brodzie. Po chwili wstał i przytulił Kat. Nie odzywał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 (edytowany) -Po co miałam ci to mówić.. Miałam tylko 17 lat.. Do tego Nadia nie była chłopcem tak jak chcieli rodzice. Schańbiłam ich i mnie wygnali.Kilklat później jako wampir wróciłam po Nadie do wioski. Ale wszyscy byli zamordowani przez Klausa. O tym też nie słyszałeś. Po tym jak ja uciekłam Klaus przyszedł do wioski i zabił ich.. wymordował moją całą rodzine.-Kat patrzyła się w podłoge.-Nie wierze.. jak w takiej sytuacji moge mówić o sobie.-Schowała twarz w dłoniach. Edytowano Kwiecień 3, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Nie martw się... Pewnie Nadia jest wkurzona i inne takie, ale wątpię by cię nienawidziła. To jest jedna z cech gatunku ludzkiego, w sumie każdego poza demonami... Zawszę kocha się swoją matkę... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Kat popatrzyła na Lee.-Przepraszam.. tak bardzo się zmieniasz dla mnie, a ja nadal jestem tą samą egoistką. Po prostu .. przepraszam.-powiedziała cicho i spojrzała w okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Lee przytulił Kat. - No nie przesadzaj. Nie jesteś egoistyczna, każdy czasem musi pomyśleć o sobie. No i nieważne czy byłabyś egoistką czy nie, ja i tak cie kocham. - powiedział puszczając Kat. Po chwili uśmiechnął się. - Więc nie martw się. Uśmiechnij się. - powiedział rytmicznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Kat uśmiechnęła się.-Też cię kocham.. Po za tym, czy wampirza matka to coś dziwnego ?-zapytała lekko ironicznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Ależ skąd, zwyczajnie stwierdziłem że jeżeli w jakimś gatunku jest rodzicielstwo to dziecko kocha matkę. Poza waranami z komodo... - stwierdził. - To co robimy? Czekamy do jutra czy może gdzieś pójdziemy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts