MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 -Czemu to ciekawe ?-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 - Bo to w tym mieście narodził się jej twórca... - wzruszył ramionami. - A tak w sumie, mówiłaś że Trevor to podróżnik, a nie są oni śmiertelni przypadkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 -Nie wszyscy. Trevor to podróżnik i wampir. Podróżnika da się przemienić. W sumie to całkiem możliwe, że Trevor chodzi sobie teraz w czyimś ciele.-powiedziała idąc przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 - No chyba że tak. - powiedział spokojnie. - Tu chyba niedaleko jest całkiem ładny park. Idziemy do niego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Kat przytaknęła. I poszła za Lee.-Oczywiście wiesz gdzie dokładnie jest ten park ?-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 - Wiem. - Stwierdził spokojnie. Skręcił w jedną z ulic, a po około dziesięciu minutach dało się widzieć park. - Niedaleko... - zażartował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 -Dobrze wiedzieć..-powiedziała. Zobaczyła ławkę i usiadła na niej.-Ponieważ wiesz już o mnie chyba wszystko. Ja chcę wiedzieć wszystko o tobie-powiedziała.-Zaskocz mnie.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Lee usiadł obok Kat. - Zabiłem Urisiela tuż przed upadkiem. - powiedział spokojnie. - Chociaż może coś bardziej o mnie to... Kurdę wiesz o mnie chyba wszystko poza dokonaniami jakie miałem jako demon... To ja wywołałem pożar Nowego Yorku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 -Cóż.. Myślałam, że może masz syna..-Zaśmiała się melodyjnie.-Czy może wiesz jak się nazywał huragan w Nowym Orleanie ?-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 - Co do syna to raczej nie możliwe ponieważ ta wiedźma nie mogła być matką, a co do huraganu. To nie wiem... Nie znam się na nazwach w sumie... Katrina, huragan nazywał się Katrina. A wiesz czemu huragany mają imienia kobiet? Bo najpierw są ciepłe i wilgotne a potem zabierają domy i samochody. - udał że odtwarza *badum tsyy* na perkusji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 -terrorysta różni się tym od wkurzonej kobiety, że z terrorystą można negocjować..-Kat zaśmiała się jeszcze raz.-A więc nie ukrywasz żadnego dziecka przed mną tak ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Lee zaśmiał się. - Nie nie ukrywam, na dziewięćdziesiąt dziewięć koma dziewięć procenta nie mam dzieci.-stwierdził- No ale nigdy nie można być niczego pewnym, bo niezbadane są ścieżki życia. - zażartował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 -Dobrze.. w takim razie mamy z głowy alimenty, czy cokolwiek.-powiedziała uśmiechając się.-Zadaje sobie to pytanie od bardzo dawna.. Do czego tak naprawdę dążymy ?-zapytała i spojrzała na Lee. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 - W sensie filozoficznym? Czy może prywatnym. To w sensie filozoficznym dążymy do końca. A w prywatnym do szczęścia. - odpowiedział i spojrzał na Kat. - My chyba nie mamy ustalonego celu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 -Chodzi mi o to, że.. Będzie kiedyś taki moment kiedy, zwiedzimy już cały świat.. Spróbujemy wszystkiego. Co wtedy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 - Kto wie... No i poza tym, jest też wszechświat... - zażartował. - Ale chyba będzie można spróbować normalnego życia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 -Co masz na myśli mówiąc ,,normalne"-Kat przypatrywała się mu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 - No, jak normalniejsze jakie się da. Jak zwykli ludzie... Powiedzmy... Albo możemy też zamieszkać gdzieś w jakimś ładnym miejscu, na odludziu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Kat uśmiechnęła się.-Tak.. Pobierzemy się, będziemy mieli piątkę małych dzieci-wampirko-demonów.. Słyszysz jak to brzmi ?-Zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 - Jeżeli mielibyśmy się pobrać to musiałbym mieć nazwisko... Faust na przykład. A co do dzieci-wampirko-demonków to brzmi to prawie tak dziwnie jak oślątko-smoczątka ze Shreka. - zażartował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 -Ale ja nie mówię poważnie..-powiedziała z uśmiechem.-Jestem wampirem nie mogę mieć dzieci.. A co do ślubu.. To chyba naprawdę musiałoby nam się nudzić.-Dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 - Ja też żartowałem. - przewrócił oczami. - Przecież mnie do kościoła nie wpuszczą. - wzruszył ramionami. - A w sumie co możemy zrobić po zwiedzeniu świata? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 -Od tego są śluby cywilne.-Powiedziała znów się uśmiechając.-O to właśnie się pytałam.. Do czego dążymy. W naszym przypadku nie ma końca. Chyba,że ktoś mnie zakołkuje.-Powiedziała bez emocji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 - Prosiłem już żebyś nie mówiła tak bez emocji. No i nie zapominaj że jako wampir trafisz do piekła skąd mogę cię zabrać. - stwierdził wzruszając ramionami. - I chyba nie myślisz że ja komuś pozwolę cię zakołkować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 (edytowany) -Przepraszam..-Powiedziała cicho i zaraz się uśmiechnęła.-Nie jesteś wsech-mocny Lee.. Ale nie będe się kłócić. Nie myślmy o śmierci.-Powiedziała Kat.-Kiedy przestaniemy podróżować zostaje nam tylko szczęście. Które jak na razie się nad nami nie lituje. Edytowano Kwiecień 4, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts