Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Grim stała przez chwilę przy grupce, po czym odeszła od nich i korzystając z przerwy poszła na dwór. Usiadła na trawie i wyjęła swój zmęczony życiem szkicownik. zaczęła rysować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Cassidy usiadła na ławce obok, ale usłyszała dźwięk gitary . Po chwili umilkł, poszła w stronę chłopaka czytającego poezję . - Witaj, jestem Cassidy Forest! - spojrzała na poezję - czytasz poezję ? fajnie, fajnie to ty też grasz na gitarze, wiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Spojrzałem na dziewczynę i powiedziałem: -Poezja pozwala mi wejrzeć w głąb duszy i zamknąć się na zło tego zniszczonego świata.Dzięki niej ma dusza zszargana przez to wszystko jest spokojna, a umysł pozostaje czysty. Gra na gitarze daje mi ukojenie i leje na mnie balsam, który łagodzi mój ból.- po tych słowach wróciłem do lektury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Nie taki ten świat zły i zepsuty. Są pozytywy - rzekła Grim do chlopaka na ławce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 -hm.- mruknąłem tylko podczas czytania i znów wszedłem w "trans". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 (edytowany) Xara spojrzała na nieznajomego. - Jestem Xara... - powiedziała cicho. - I tak... jestem tu nowa - dodała. Edytowano Marzec 22, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 ((MaLinka... Jesteś chamska dla mojej postaci... On się przywitał a ty odchodzisz...)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 ((Sorki, nie wiedziałam. ;-; )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Grim stała chwilę jeszcze nad chłopakiem, po czym ruszyła z powrotem do szkoły. Stanęła zdezorientowana na środku holu, nie wiedząc za bardzo gdzie teraz iść. Spojrzała na czubki swoich glanów, ale odpowiedzi w nich nie znalazła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Anelicja wstała rano i poszła do szkoły. Rozejrzała się po nowych twarzach, po czym zdecydowała się podejść do małej grupki - Witaj, czy nie przeszkadzam?- zapytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Lawrence uśmiechnął się. - Takie pytanie. Masz drugą osobowość prawda? - zapytał miłym tonem. - Nie masz przy sobie żadnej melisy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 (Grupka chyba się rozeszła, a ja nie zauważyłam .-. A więc zmieniam...) Aneli podeszła do jakiegoś chłopaka rozmawiającego z jakąś dziewczyną - Witam, miło poznać. Nie przeszkadzam? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Dziewczyna zauważyła, że niedaleko niej znowu uformowała się grupka ludzi. Chciała podejść, z drugiej strony jednak nie chciała być upierdliwa. Wyglądali na rówieśników. Po prostu pójdzie za nimi, kiedy zadzwoni dzwonek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Lawrence spojrzał na dziewczynę która podeszła. Uśmiechnął się przyjaźnie. - Jestem Lawrence. Miło mi. W sumie nie. Tak się witam z kim mogę. - uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 (Raczej do Aneli) Mi też miło, jestem Anelicja - powiedziała wyciągając rękę na przywitanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Tak, mam drugą osobowaść, a malisę mam.. - Xara dotknęła klatki piersiowej w poszukiwaniu łańcuszka. Nie miała go na szyi. - ... w domu... - dodała lekko spanikowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Gdybym też nie miała drugiej osobowości zdziwiłabym się bardziej - powiedziała Aneli - Ja tu stoję i słyszę wszystko, gdybyś nie zauważyła - uśmiechnęła się ponownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Lawrence ściągnął z szyi wisiorek wyglądający jak kostka do gry na gitarze z flagą UK. Podał go Xarze. - Proszę. - powiedział z uśmiechem. - Ja mam jeszcze herbatkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Xara popatrzyła na wisiorek. - D-dziękuję. - powiedziała niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Aneli wyciągnęła z kieszeni niewielki flakonik - A na wszelki wypadek - powiedziała i psiknęła Xarę - perfumy z melisy. No i miło poznać - wyciągnęła rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Mi też miło poznać. - Xara również wyciągnęła rękę i uśmiechnęła się łagodnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - A tak w sumie. Do której klasy chodzicie? - zapytał z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Grim usłyszałaa pytanie i podsunęła się bliżej grupy. - właśnie... - powiedziała. - Do której klasy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Cóż ja mam 16 lat... A wy? ((System nauczania w Australii jest stosunkowo podobny jak u nas. Szkoły tylko nazywają się inaczej. Jeżeli każdy ma 16 lat to jest to pierwsza liceum. Czyli załóżmy że Klasa 1B. Bo czemu by nie... )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Ja także 16, klasa pierwsza liceum. No i ponownie miło poznać - dodała odwracając się do Grim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts