Krulig Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Ano... ja też mam 16... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - No to nie jest źle. - wzruszył ramionami. - Teraz tylko dowiedzieć się jaka lekcja jest pierwsza dla każdego z nas. Ja mam chodzić do klasy B. A jak z wami? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Szesnaście lat. Wybacz, nie przedstawiłam się. Jestem Grim i też mam rozdwojenie jaźni. Lubię rysować, słuchać muzyki, gram na gitarze. - Podała rękę dziewczynie. - I też klasa B. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 A więc jeszcze milej poznać. Klasa B - odparła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Ja nie jestem pewna... chyba też klasa B.... - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Ale zbieg okoliczności... - powiedział lekko zaskoczony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Niespecjalnie. Są dwi pierwsze klasy, A ma zapewne na późniejszą godzinę - rzekła Grim. - Nie poznałyśmy się jeszcze. Grim - powiedziała do cichej dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 (ale pusto) Usłyszałem, że grupa "innych" mówi, że jest z tej samej klasy. O dziwo też z niej byłem. -Ja mam tą samą klasę, jak wy.- powiedziałem i natychmiast się oddaliłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Tak właściwie to ja też - powiedziała wstając z ławki i patrząc na resztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 (strasznie tu cicho się zrobiło) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - No, to całkiem miły zbieg okoliczności - podsumowała Grim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Ta. Okoliczności miały chyba wypadek drogowy... - zażartował. - W każdym razie idę pod klasę. - powiedział ruszając w kierunku klasy przy okazji biorąc łyk swojej melisowej herbaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Usiadłem w ławce w klasie i czytałem poezję popijając gorącą herbatą z melisą. Dzięki temu mogłem się odprężyć i wyciszyć, a na dodatek melisa pozwalała kontrolować moje drugie ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Grim również ruszyła pod klasę. Schowała szkicownik i piórnik do plecaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Lawrence dotarł do klasy, usiadł w ostatniej ławce wyciągnął zeszyt i zaczął bawić się długopisem nucąc jakiś kawałek Iron Maiden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Cass usiadła w trzeciej ławce w rzędzie od ściany i wyciągnęła piórnik, ale najpierw doszła i weszła do klasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Grim wkroczyła dumnie do klasy i rozejrzała się za kimś, kto byłby gotowy ją przygarnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Aneli także poszła do klasy. Gdy dotarła usiadła w ostatniej ławce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 ((Nie zarywaj bo Panna Van Dort to demon...)) Lawrence przyglądał się wchodzącym osobą. Przez chwilę zatrzymał wzrok na Grim. Potem wrócił do zabawy długopisem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 (Z której strony jam demon?) Grim podeszła do ławki Lawrence'a. - Mogę zająć połowę przestrzeni ławki i tym samym zabrać ci trochę przestrzeni osobistej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 ((Jak spisywałem ludność piekła to byłaś na liście...)) - Nu. Proszę. - odsunął krzesło i wskazał na nie zapraszająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 (Wypraszam sobie, wiedźmą jestem) - Dzięki. Zawsze to lepiej przeszkadzać w lekcji komuś, kogo imię się już zna - powiedziała i usiadła, sadzając plecak obok ławki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 ((Ale masz zarezerwowany kociołek...)) Lawrence przewrócił oczami. - To miłe. Ale ciekawi mnie jak chcesz mi przeszkadzać. - powiedział nieco rozbawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Och, tak jakby było mało sposobów... Przykładowo... grasz w kółko i krzyżyk? - zapytała. Na ławce ołówkiem narysowała kratkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Ja bym nie nazwał tego przeszkadzaniem. Bardziej sprawianiem że lekcja jest ciekawsza. - powiedział rysując krzyżyk w lewym górnym rogu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts