Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Wszystko zależy od punktu widzenia, nie? - Postawiła kółko na środku i od razu dorysowała pozostałe dwa do rzędu. - Hej, coś ci słabo poszło! - Wyszczerzyła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Xara weszła do sali jako ostatnia. Usiadła w ostatniej ławce i zaczęła bawić się włosami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Lawrence wziął gumkę i zmazał kółka narysowane przez Grim, sam dorysował dwa krzyżyki w rzędzie i przekreślił je. - Nie mam pojęcia o czym ty mówisz. Jak widzę to ja wygrałem... - zaśmiał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Grim narysowała kółko w każdym z pól i dodatkowo je zamazała. - Wojna, przegrałeś, teraz płacisz mi odszkodowanie. Przykro mi, takie są zasady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - A może by tak blitzkrieg? - powiedział zmazując wszystko poza polem. Narysował wszędzie krzyżyki. - I po blitzkriegu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Nooo, nie. Wielki... Grzyb atomowy, patrz pan do czego doprowadziłeś. Wybuchło, nie ma. Teraz tylko choroba popromienna - stwierdziła i zaczęła zmazywać grzyb atomowy razem z całym pobojowiskiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Jak kończyć wojnę to z przytupem. A zwłaszcza blitzkriegi. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Ta. Szybko i mocno, jak na blitzkriega przystało. Ile trwa lekcja? Pięć minut? Zaraz umrę... - szepnęła i oparła głowę o ławkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Poklepał lekko Grim po plecach. - Spokojnie, niewiele więcej. Czterdzieści pięć minut... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Ściany się przybliżają - mruknęła bez emocji. - Tlen się kończy... Na pewno - stwierdziła. - Jak chcesz, to mogę ci wbić cyrkiel w rękę. Wiesz, ofiara nie pójdzie na marne. Coś się będzie działo... - dodała zachęcająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Lawrence spojrzał na swoją rękę. - Ale ja lubię swoją rękę. Ale jak chcesz ja mogę wbić cyrkiel w twoją rękę. Wyjdzie na to samo... - wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Grim zastanawiała się nad tą kwestią przez chwilę. - Dobra. Ale w lewą, jestem praworęczna. Masz cyrkiel? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Lawrence spojrzał na Grim zaskoczony. Po chwili wyciągnął cyrkiel. - To jak wolisz? Od spodu dłoni czy od góry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Hmm... Od góry, bo nie można zacisnąć pięści - odpowiedziała i podała lewą rękę. - Uważaj, żeby nie patrzała - zwróciła uwagę na nauczycielkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Zapędy sado-maso? - zapytał lekko rozbawiony przyglądając się nauczycielce. Gdy się odwróciła od razu wbił cyrkiel w rękę Grim. - Proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Ała. No, magicznie - przyjrzała się ręce. - Nie wiem, powinnam teraz mdleć albo drzeć się? - zapytała, badając ranę. - Żadne tam sado-maso, ot nuda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - No, powinnaś powiedzieć że wbiłaś sobie w rękę cyrkiel i musisz iść do higienistki na co ja powiem że idę z tobą tak na wszelki wypadek... Czy coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 24, 2014 Autor Share Napisano Marzec 24, 2014 Nadia weszła nieco zmachana do klasy.-Przepraszam za spóźnienie !-Powiedziała siadając w ławce. Zauważyła, że są tu wszyscy ,,inni". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Spojrzałem się na dwóch "innych", z których jeden wbił drugiej cyrkiel w dłoń. Pokręciłem głową i prosiłem się w duchu, by nie zwymiotować na ten widok. Nienawidzę takich przejawów przemocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Aneli nie miała co robić, więc przyglądała się Grim i Lawrence'owi - Naprawdę nie mają co robić? - pomyślała i zaczęła rysować coś w zeszycie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Dobra. Rany, ale to niecne. Proszę pani, boli mnie ręka. Chyba coś mnie ugryzło. Mogę iść do pani higienistki, czy mam czekać na przerwę? - zapytała. Z jej miny wynikało, że druga opcja nie wchodzi w grę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 24, 2014 Autor Share Napisano Marzec 24, 2014 (edytowany) N. przyglądała się zajściu. Zastanawiała się co chcą przez to osiągnąć.. Edytowano Marzec 24, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Lawrence wstał. - Oj to wygląda poważnie, ja lepiej ją zaprowadzę. - powiedział z lekko udawaną troską. Wziął Grim pod ramię i szybkim krokiem wyszedł z nią z klasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Dziękuję, wrócimy szybko - obiecała. Kiedy drzwi się zamknęły, na jej twarzy wykwitł szeroki jak u kota z Cheshire uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 -Co za świat, jedni się nawzajem kaleczą, inni czerpią z tego zysk.- szepnąłem cicho do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts