Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - No niby można. Kto jeszcze gra? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Takie klimaty grają w gryfim królestwie. Miałem nawet okazję uczestniczyć w jednm koncercie jako gitarzysta... tak się złożyło. Tak! Zagrajmy!. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Ja z chęcią - powiedziała Aren i podeszła bliżej grupy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - I tak nie ma nic ciekawszego do roboty. - powiedziała Alyss dając znać, że się zgłasza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Ja zacznę! Aren, wyzwanie czy orawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Wyzwanie - odrzekła krótko patrząc na kucyka jakby się go bała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Ta odpowiedziała szyderczym śmiechem. - Musisz...-rozglądała się. - Pocałować kogoś z obecnych . Buahaha. Możesz mnie jako zwierzaka . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Serio? Dopiero was poznałam, no i nie całuję zwierzaków, szczególnie takich, które mówią.... bez obrazy, ale trudno mi się pogodzić z tym, że... no jesteś - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Ja też zagram - oświadczyła Alice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Złowieszczy kucyk jest złowieszczy. Jak mnie pocałujesz to się nie obrażę. - zażartował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 (edytowany) - głupie zadanie. jak nie chcesz Dam inne. Poproś Mephi o cukierki dla mnie Edytowano Kwiecień 16, 2014 przez Ferejli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Nie musiałaś zmieniać, ale w sumie lepiej dla mnie - stwierdziła z lekkim uśmiechem - Mephi, proszę Cię o cukierki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Smutek i niedowierzanie... öll von er farinn að hafa mök (cała nadzieja poszła się kochać.) - powiedział podnosząc cylinder. - Cała mana mi zejdzie nim dojedziemy... Eins, zwei, drei. - w kapeluszu pojawiły się cukierki. Mephisto wziął kilka i podał cylinder klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Więc teraz ja - Mephisto prawda czy wyzwanie? - zapytała jako pierwszą osobę na jaką spojrzała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - A dawaj wyzwanie. Zobaczę co mi dasz. - powiedział z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - moooje cuksy! - wzięła cylinder. - Nie dzielę się! Kto chce niech się poczęstuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Heh, skoro mi odpuszczono to ja nie odpuszczę. Też mogę spróbować pobawić się w złowieszczą. Dawaj pierwsze wyzwanie jakie dała - powiedziała wskazując na klaczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Okej. - powiedział ze złowieszczym uśmieszkiem i bez wahania wstał i pocałował Aren. - No co? Wykonałem. - powiedział siadając na miejscu. - Jango, zadanie czy pytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Kot z Cheshire podleciał do kucyka i zabrał jej cukierki. Zniknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Zabrali..mi..cukierki. - położyła pyszczek na ziemi z rozpaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Ale... mi nie chodziło o mnie - powiedziała zawstydzona - Na przyszłość się nauczę mówić jaśniej - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Wyzwanie. Nie ma rzeczy której Jango nie zrobi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 (edytowany) - A mi się podobało. - powiedział wciąż się uśmiechając. - Zatem Jango. Powtórz za mną. King Charles, keypti Queen Caroline, kórall Coral lit. (wpisz to w google translator po islandzku i odsłuchaj) - powiedział z szyderczym uśmiechem. Edytowano Kwiecień 16, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Kot usiadł na kolanach Alice i patrzył na wszystkich obecnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Aren uśmiechnęła się ponownie zawstydzona. Nastęnie popatrzyła na Jango czekając aż będzie wykonywał zadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts