Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Czemu? - zapytał zabierając cylinder. - To jakaś zbrodnia spotkanie z człowiekiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 (edytowany) Alyss obudziła się w lesie. W prawej ręce trzymała zegarek. - Eh? Chyba straciłam przytomność... - powiedziała, po czym podniosła się. Po kilku minutach wyszła z lasu. Tak jak myślała znalazła się w Equestrii. Była juź w miasteczku. W momencie nadepnęła na lalkę i podniosła ją. - Ciekawe czy kucyki są takie same jak w bajce... - powiedziała patrząc na zabawkę. Nagle ta ożyła, zaczęła chichotać i wyskoczyła dziewczynie z ręki. W pobliżu był jakiś kucyk i człowiek. Byli to Mephisto i Dandie. Lalka pobiegła w ich kierunku. Edytowano Kwiecień 13, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 (edytowany) - Z tego co wiem to nie, ale póki co nikt nie zaprosił mnie do środka, a ja nie lubię się narzucać. - klacz usłyszała tupanie nogami takimi jak ma Mephisto. Wzniosła się w górę i ujrzała dziewczynę. - Po za tym, idzie tu ktoś twojego gatunku. Edytowano Kwiecień 13, 2014 przez Ferejli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Eh, zapraszam cię do środka. - powiedział i uśmiechnął się. Potem spojrzał na biegnącą dziewczynę. - Dziwnę, więcej ludzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Dziękuję - weszła i zamachała skrzydłami. - Myślałam, że jesteście człowiekami, a nie ludźmi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 (edytowany) ((To lalka biegnie)) Lalka szybko biegła, za to Alyss szła wolnym krokiem w kierunku owej dwójki. Nagle zabawka wskoczyła Dandie na głowę. - Ojeju! A tylko dotknęłam tą lalkę. - powiedziała dziewczna. Po chwili spojrzała na chłopaka i na klaczkę. Ukłoniła się. - Witam. Jestem Alyss Baskerville. - oznajmiła. Edytowano Kwiecień 13, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Mephisto Pheles. Miło mi. A co do określeń. Zarówno ,,ludzie'' to liczba mnoga, człowiek z kolei pojedyncza. - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Dandie spojrzała na lalkę i nieco się jej wystraszyła, po chwili miała ją na głowie. - Ludzie? serio. świetnie. - podeszła do Alyss i podała jej kopytko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Alyss podała Dandie rękę. - Witaj. Może zdejmę ci tą lalkę... - powiedziała kucając przed kucykiem. Puściła jej kopyto i wyciągnęła ręce w kierunku zabawki. Ta zeskoczyła i wskoczyła Alyss na głowę. - Nie to planowałam zrobić, ale trudno... - powiedziała dziewczyna. Lalka za to zachichotała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Też jesteś człowiekiem no nie? Człowieki są całkiem fajne jak się was bliżej pozna. A no tak...Nazywam się Dandie Doux. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Mephisto wzruszył ramionami. - Dziwnie sporo ludzi w tej Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Aż za sporo. - Usiadła. - Co porobimy, nie lubię nudy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Możesz mnie oprowadzić. - powiedział. - W końcu, skoro tu jestem chce zobaczyć co i jak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Ja tu trafiłam przez przypadek. Byłam z siostrą na łące. W momencie weszłam di lasu, a tu okazuje się, że trafiłam do Equestrii. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - To musiało być dziwne... - przewróciła oczami. - Oprowadzić ? Nie chce mi się, już dziś byłam w lesie i na drzewach i spadłam i znalazłam kota i wymknęłam się z domu.. mój współlokator... gorszego się nie da. Możemy w coś zagrać, coś w co da się kopytkami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - No dobra. - stwierdził wzruszając ramionami. - Ale w co grają kucyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Może w jakąś planszówkę? - zaproponowała Alyss - Albo w karty... lub... nie wiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 (edytowany) - Możemy pograć w karty jeśli chcecie, albo ja lubię grać w to! - poszła po grę i wraca z takim pudełkiem : Uśmiechnęła się i otworzyła je na środku domu gdzie było sporo miejsca, więc wyjęła cały zestaw : - To moja ulubiona gra, głupio , że na wskaźniku nie ma kopyt tylko są wasze dziwne stopy i ręce, ale trudno... kto kręci pierwszy ? Edytowano Kwiecień 13, 2014 przez Ferejli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 ((Mogłaś powiedzieć zwyczajnie zagrajmy w twistera.)) - U nas też to jest... Ale dobra możemy zagrać... - powiedział ściągając pelerynę, marynarkę i odwiązując apaszkę. - Gramy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 (...ale Dandie nie pamiętała jak to się nazywa ^^ ) - Tak! Jestem najlepsza w rozciąganiu się po planszy. Albo w przeskakiwaniu z kółka na kółko.. jedno to samo. Kto kręci ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Alyss popatrzyła na grę. - Teraz was zaskoczę, bo nie znam zasad tej gry... - oznajmiła zdejmując lalkę z głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Powiedzmy że na tym kręciołku wylosujesz nogę i kolor zielony. Musisz dać nogę na zielony i tak dalej. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - To proste jak drut, który..jest..prosty! - wyciągnęła to do kręcenia. - jedna osoba stoi przy tym, a reszta na tamtym. - pokazała na matę z kółkami . - No i np. ja kręcę i mówię ,,lewe kopyto na zielony" i ty wtedy wybierasz jeden zielony z rzędu i dajesz na niego lewe...przepraszam,lewą nogę. później np. prawa ręga na niebieski i dajesz ją na niebieski, który ci jest najłatwiej dosięgnąć. Proste prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Aha... - przytaknęła. - No to zaczynamy. - oznajmiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Stójcie! Nie możemy! Nie wiemy kto ma kręcić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts