Artaniis Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) Witam, są jacyś chętni to utworzenia drużyny rankingowej(lub takiej do wspólnego grania bez względu na lvl) MLP? Mecze odbywały by się co tydzień w piątki wieczorem(godz. do ustalenia) Wszystkich chętnych proszę o napisanie podania w stylu: Nick: Artaniis Dywizja: Gold 3(Lub lvl konta) Pozycja: Mid,Top Lista chętnych: Artaniis ReySombra(RV BlackCat) Hameryiu Zegarmistrz(Gamerin13) megaxsardas(megakucyk) Raxoanox(Nienada) Insidias(MaleVolëncë) ToffiLove(kotkó) PlaguePony(Jacob31) Angdey(Angdeya) Edytowano Kwiecień 18, 2014 przez Artaniis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 OMG, LoL! Uwielbiam! No i tak. Na tym się kończy. Umiejętności w tej grze nie mam żadnych. Gram już prawie pół roku (ok. raz w tygodniu), a mam dopiero 18 lvl. No nic. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś lepszy ^^ Dodatkowo radzę, żeby dopisać w temacie, albo gdzieś w opisie, że to jest o LoL'u, bo nasi forumowi koledzy i koleżanki mogą nie wyczaić o co chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Poprawiłem nieco rzeczy Jeśli tak lubisz grać w Lol'a nic nie stoi na przeszkodzie by się w to razem bawić(umiejętnosci nie są wymagane ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReySombra Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Ja podobnie jak koleżanka wyżej umiejętności dopiero nabywam (mam 26 lv). Ale uczył mnie gracz z dywizji Diam. V także podstawy znam brak mi nieco doświadczenia ;D Do tego dodam że gram całkiem nieźle jako support, głównie Thresh'em ale zbieram na Leone. Oraz często grywam na topie postaciami typu Trundle Nasus itp. Dla zabawy z miłą chęcią bym mógł zagrać Nick: RV BlackCat Dywizja/Level konta: Unranked lv.26 Pozycja: Support, Top (i czasem Jungle jak mi zabiorą topa ;G) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 (edytowany) Ja mogę chętnie zagrać, z umiejętnościami jest tak średnio przynajmniej tak myślę (gdyby nie chore oczy grałbym pewnie lepiej) Nick: Hameryiu Dywizja/lvl konta: Unranked/lvl 27 Silver IV Pozycja: Głównie top/bot, rzadziej mid, a sipp/jungle prawie wogóle nie grywam Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Hameryiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Rankedów nie gram ale jakby się komuś chciało kiedyś z nudów popykać arrama albo normala to zapraszam. Gamerin13 Dywizja: Unranked(nie rozegrałem ani jednego rankeda a gram w to ponad 2 lata już). 30 na karku wbita w jakieś 2 tygodnie od założenia konta Pozycja: nie nadaję się na Jungle, cała resztę potrafię ogarnąć bez większego problemu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaxsardas Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 (edytowany) Ja jestem chętny, rankedów raczej nie chce grać,ale mogę pograć normale Nick: megakucyk Dywizja: Silver 2 bo kolega wybił mnie z unrankeda Pozycja: adc, mid, support(ale słabo mi idzie, wolę adc), na jungle mogę iść tylko jak będę miał chęci Edytowano Kwiecień 16, 2014 przez megaxsardas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Pewnie że się zgłaszam! Nick-Nienada Dywizja-Brak(Nie miałem ochoty na rankedy ostatnio) Pozycja-Gram wszędzie ale najgorzej na midzie i supporcie. Gram od początku 2 sezonu czyli wprowadzenia dominiona, czyli około 2-3 lat z przerwami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Kwiecień 17, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Dobra, mamy jako taki skład, to teraz trzeba ustalić godzinę spotkań(piątek wieczór), podajcie swoje propozycje wybiorę najbardziej pasującą. Osobiście proponuję godz. 19:00. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Moim zdaniem lepiej będzie o 19:00/19:30, wtedy mało kto jest w szkole lub np. na mszy bo Księżom z parafii się uwidziało że musi mieć wszystko podpisane w indeksie. No chyba że ktoś wtedy pracuje, to wtedy trzeba wymyślić jakąś inną porę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaxsardas Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Mi 19:00 pasuje, może być jeszcze 18:00 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insidias Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Cześć, jeśli może znajdzie się jeszcze jakieś miejsce to byłbym chętny Nick: MaleVoLëncë Dywizja: Platyna V Gram wszystko tylko najgorzej jest z junglą... Raz na wozie a raz pod... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Kwiecień 18, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2014 OMG, LoL! Uwielbiam! No i tak. Na tym się kończy. Umiejętności w tej grze nie mam żadnych. Gram już prawie pół roku (ok. raz w tygodniu), a mam dopiero 18 lvl. No nic. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś lepszy ^^ Dodatkowo radzę, żeby dopisać w temacie, albo gdzieś w opisie, że to jest o LoL'u, bo nasi forumowi koledzy i koleżanki mogą nie wyczaić o co chodzi. Jeśli chcesz z nami grać to podaj nick, lvl i umiejętności nie są najważniejsze, liczy się czysty fun ze wspólnej gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 A w sumie też chętnie z Wami pogram, czemu nie ^^. W czasie gry będziecie na jakimś komunikatorze (ts3/skype)? Nick: kotkó Dywizja: Srebro V Pozycja: Bot (support). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 (edytowany) W sumie też mogę pograć. Jacob31 to mój nick Ranga: Brąz V, bo nie dawno zacząłem grać rankedy. Pozycja: Mid, bot, ew, jungler. Edytowano Kwiecień 18, 2014 przez PlaguePony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Jest już 19:30 i jak z tą grą? Będzie, czy nie, czy już może jesteście w trakcie? :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Jeśli robicie to "dla fun'u" to chętnie następnym razem dołączyłabym się. Jest tylko jedno ale; godzina. Akurat o 19 mam trening i wracam do domu ok. 20:30, ale gdybyście się zdecydowali zbierać dodatkowo w jakiś inny dzień, to chętnie z wami zagram ^^ W razie czego: Nick: Angdeya Lvl: 18 Pozycja: top, ew. mid Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Kwiecień 18, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2014 (edytowany) Dobrze, godzinę ustalam na 19:30. Dziś niestety nie mogłem być(siły wyższe). Dlatego nasze spotkania zaczniemy od przyszłego piątku. Wszystkich zainteresowanych proszę o przesłanie mi na pw swoich nicków z skype'a. Edytowano Kwiecień 18, 2014 przez Artaniis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 O której dziś zagramy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Kwiecień 25, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Gramy- 19:30 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 A ze skypami jak jest bo nie mam żadnej prośby o informacje na skype ani odpowiedzi na pw? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Maj 2, 2014 Autor Share Napisano Maj 2, 2014 Dziś kolejny mecz, 19:30, zapraszam wszystkich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaxsardas Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Na 100%| będę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Maj 8, 2014 Autor Share Napisano Maj 8, 2014 Kolejne spotkanie 19:30 piatek, zapraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Maj 14, 2014 Autor Share Napisano Maj 14, 2014 Z przykrością ogłaszam, że w ten piątek nie ma spotkania. Zapraszam za to wszystkich na sobote o godz 19:30 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się