Trum Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Ja na ich miejscu bym dała mu buzi :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Też to miałem na myśli XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Tak szczerze to mam jeszcze inną teorie ale to by uznali za herezje, więc się nią nie podzielę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matix Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Drogi Discordzie Zawsze ciebie lubiłem i tylko jedno pytanie mi przychodzi na myśl? Czy przyjażniłeś się z Luną jak była w Postaci NightmareMoon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Drogi Discordzie Zawsze ciebie lubiłem i tylko jedno pytanie mi przychodzi na myśl? Czy przyjażniłeś się z Luną jak była w Postaci NightmareMoon Byłem kamieniem.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Tak szczerze to mam jeszcze inną teorie ale to by uznali za herezje, więc się nią nie podzielę Ej no nie bądź taka, napisz bo mnie ciekawość zżera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 To może teraz komiksy ? Mój ulubiony: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matix Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Wolisz Zorganizowany chaos czy czysty niepoukładany Chaos? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Wolisz Zorganizowany chaos czy czysty niepoukładany Chaos? Jak już mówiłem dużo razy każdy Chaos jest dobry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 a z czym kanapki najbardziej lubisz jeść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 a z czym kanapki najbardziej lubisz jeść Masłem, masło jest dobre i bardzo Chaotyczne na swój sposób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Jesteś panem chaosu a nie zła, czyli nie jesteś zupełnie zły ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Jesteś panem chaosu a nie zła, czyli nie jesteś zupełnie zły ? Tak jak mówisz. Prosiłabym abyście zadawali pytania do działu z pytaniami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Uwaga, rzucam artem! ^^ I znowu się rozpływam... ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Nice ^^ Chciałabym być tą Pinkie :3 A tutaj arcik z panią Eris Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Fajna ta Eris. Szukałem jej i nigdzie nie mogłem znaleźć. Może dlatego że wpisywałem woman Discord ? Nawet ja bym wziął te małe smutne stworzonko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Dla ścisłości panna Eris to rule63 Discordzia :3 Też bym ją wzięła pomogłaby mi w pisaniu mego fica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 ...albo wszystko by ci w nim pomieszała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Uwaga, rzucam artem! ^^ http://img684.imageshack.us/img684/5070/58266safetwilightsparkl.png I znowu się rozpływam... ^^ Pamiętam kiedy pierwszy raz ujrzałem ten art, grając w Team Fortress 2, rozwalił mnie dosłownie i w przenośni... dosłownie, bo dostałem z granatnika w momencie, gdy zagapiłem się na niego... Cóż, trzeba uważać, grając na kucykowych serwerach, nigdy nie wiadomo, kiedy jakiś dziki art zaatakuje... ale ten był warty chwili nieuwagi ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paradox Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Jestem tu nowy ale myśle że mam tu coś ciekawego. Otóż jak wszyscy (lub nie) wiemy postać discorda w pewnej mierze przypomina Q ze star treka. Ciekawym też jest fakt, że aktor grający tą omnipotencjalną istote użyczył swego głosu naszemu władcy chaosu. Oglądając niektóre odc. ster treka zauważyłem coś ciekawego. W odc star trek voyager "Q2" pod koniec drugiej połowy epizodu Q wygłasza kwestie która coś mi przypomina. Dla tych, którzy widzieli odcinek i nie zrozumieli o co mi chodzi zamieszczam podpowiedź : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paradox Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Czy tylko ja tu zaglądam ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MietekPL ( TS ) Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Paradox nie jesteś jestem jeszcze ja ale może zmiennmy temat , wrócmy na tą drogę wg tematu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Podczas poszukiwań ciekawych utworów napotkałem na taki, z Panem Chaosu i mnie po prostu zauroczył! Jak tam Screwball Discordzie? I gdzie odbywał się ten sławetny mecz na którym zdobyła swój CM? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Taka mała animacja z baby Discordem. Bu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts