Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 - Słyszałem że idioci śmieją się ze wszystkiego. Tam są dwa żywe dowody. - powiedział na tyle głośno by śmiejący się wcześniej ślizgoni, usłyszeli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 -Powiedzmy sobie szczerze Sagitta. Wszyscy Ślizgoni są tacy sami. Myślałam że jesteś inna ale jesteś taka jak twój brat! Strasznie zakłamana!-wrzasnęła ponownie Amy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 23, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2014 (edytowany) Sagitta obróciła się i zrobiła ironiczny uśmieszek Krzyknęła do nich- Tak jak wasz dom! -Zemsta jest słodka- Szepnęłam w ich stronę i odwróciłam się na pięcię Edytowano Kwiecień 23, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 -Myślałam że jesteś inna!-westchnęła Amy i poszła dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 - Żałosne... - powiedział patrząc na ślizgonów. - Będąc całkiem szczerym, to legenda głosi że był jakiś ślizgon któremu nie chciało się sprzedać liścia. - powiedział głośno, a jego akcent był jeszcze ostrzejszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 23, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2014 W Saggicie, aż wrzało, ale nie odgryzła się. Teraz to oni mieli ostatnie słowo, nie ona. Szczerze mówiąc- nie chce być wredna, bo tak nakazuje tradycja, tylko chce pokazać, że z nią nie ma tak prosto. Ona nie ma prawa oskarżać Dracona! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Alderamin zmierzając na lekcję widział tą dziwaczną sprzeczkę. W sumie, ucieszył się, że jest poza tym wszystkim, jeśli można tak to ująć. Nie miał nic do ślizgonów, bo na razie żaden nie zalazł mu za skórę, więc nie było ku temu powodów. Trzymanie się na uboczu jednak miało swoje dobre strony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Pierwsze trzy lekcje upłynęły lepiej niż Amy się spodziewała. Eliksiry były nawet w porządku. A teraz przyszła pora na Obronę przed czarną magią. Idąc do klasy spotkał ją nie kto inny jak profesor Lupin: -Witaj Amy. Słyszałem o twoim wczorajszym wypadku. Jak się czujesz. -W porządku, lepiej. Dziękuję za troskę.-powiedziała z uśmiechem. -Musisz na siebie uważać moja droga... Dobrze. Czas na lekcję. Zapraszam wszystkich do środka!-powiedział i otworzył drzwi do sali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Alexander usiadł obok Amy. - Wczoraj mieliśmy boginy, ciekawe co będzie dziś... - powiedział do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 (edytowany) (sorry za olanie eliksirów ;-; ) -Boginy? Naprawdę? Och szkoda że mnie nie było...-westchnęła wciskając swoje rzeczy pod ławkę.-A gdzie się podziała Ari? Edytowano Kwiecień 23, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 - Nie wiem... - powiedział. - A tak z ciekawości, czego się boisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 -Hmm... Ja... Niczego... Oprócz Płacących Aniołów. Wiesz czym są?-zapytała z lekką niepewnością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 - Wiem, ale jest na nie pewien sposób. Nie mrugaj... Mrugnij a jesteś trupem. - powiedział patrząc na Amy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 -Coś takiego. Głównie nie możesz pozwolić żeby cię dotknął. Nie mrugaj. A jak cię dotknie to albo cię zabije albo bezpowrotnie przeniesie w czasie. Wolałabym aby bogin się w niego nie zmienił. Każdy obraz anioła staje się aniołem.-westchnęła.-Pewnie nigdy bym już was nie zobaczyła, a to byłoby straszne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 - Wierzę iż profesor Lupin zna sposób na pokonanie anioła. Jest na to zaklęcie. Nie do końca rozumiem jak działa. Zrozumiałem tylko że niszczy energię anioła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 -Serio? Muszę się go nauczyć!-powiedziała.-A ty? Czego się boisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 - Krabów japońskich... - powiedział zawstydzony. - One są paskudne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 -Słyszałam o nich...-powiedziała.-To te z nogami jak pająki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 - Sześć metrów jedna noga... Mam do nich uraz... - powiedział i wzdrygnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 -Paskudztwo...-powiedziała.- Ja był nawet nie tknęła... A skąd ten uraz do tych zwierząt? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 - Pływanie... I to mnie dotknęło. A dla siedmiolatka to kiepskie przeżycie. - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 -Tak samo... Przez anioła zaginęła moja ciocia. Byłam przy tym. Miałam sześć lat.-westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 23, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Sagitta siedziała w przedostatniej ławce i rozmawiała z przyjaciółką. Nie zbyt ją interesowały rozmowy innych, gdyż były głównie o lekcjach, albo z nimi związane. Ślizgonka wyjrzała przez okno i wpadłam na pewien pomysł... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 - Przykro mi... moje strachy to jakaś błahostka... - powiedział przepraszająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 -Wiesz... Twoja sprawa też nie jest miła... Nie trzeba się tym przejmować. Trzeba iść dalej.-powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts