FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Fałsz Hehesz pyta Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 O, faktycznie Hehesz teraz słucha muzyki. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 FAŁSZ! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Prawda. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Prawda. Teraz Stworek Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Yay, a więc: Teraz głaszczę Pysia? (królik) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 fałsz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 fałsz Skąd wiesz? Eh, nie ważne. Cassidy pyta. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Bo wiem, to bardzo dobrze a nie źle :3 No więc jem kukurydzę ... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Fałsz. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 ano prawdę :3 szamię ją sobie bo lubię c: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Prawda Szeregowa, pytasz :3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Szeregowa, pytasz :3 Chyba to wie -.- minęło 40 minut a czasami mijają 4 dni lub tydzień gdy czekamy więc wyluzuj -.-'' Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 (edytowany) Ach.. Zupełnie zapomniałam o tej zabawie xdd Uwielbiam zespół RED. Edytowano Wrzesień 10, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 fałsz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Prawda~ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Prawda, prawda. Kocham ten zespół :3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Nudzi mi się. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Prawda. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Niestety prawda ;-; Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Szeregowa Rainbow dash coś nie odpowiada, to ja może teraz: Mam dwa koty. +Jeśli za tę zabawę chcecie dostawać nagrodę to pilnujcie punktacji i piszcie mi na priv kiedy ktoś będzie miał wystarczającą ilość punktów by zdobyć nagrodę. Wtedy ja nagrody będę rozdawać. Tylko piszcie, bo mi się nie chce pilnować tu tego. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Prawda. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Fałsz. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts