Decaded Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Cześć. Jestem Michał i lubię kucyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Ej! też lubię kucyki. Ale się złożyło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Cześć, też jestem Michał i też lubię kucyki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Cicha woda brzegi rwie ;-; Hej nowy, masz jakieś zainteresowania poza warnowaniem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Hej nowy, masz jakieś zainteresowania poza warnowaniem? Tak, lubię palić, gwutować i rabować. No i czasami lubię zjeść pizzę, taką ostrą, ale bez śledzia, bo brzydko pachnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 (edytowany) Czejś nowy. Jestem Tomek, mam prawie 19 lat i też lubię kucyki. Also umrzesz. Edytowano Maj 31, 2014 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 (edytowany) Nie kłam. Nie jesteś nowy. W 2012 masz rejestrację! Jestem Oburzona! KŁAMCA! NA STOS! A tak na serio, to cześć, też jestem Michał. Michał to znaczy Eliza w języku mego ludu. Edytowano Maj 31, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Nie kłam. Nie jesteś nowy. W 2012 masz rejestrację! Nie kłamię. Rejestrację konta miałem w 2012, prawda to. Mimo wszystko, w tym temacie jestem nowy. Potraktuj to jako spóźnione powitanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 A. No to witamy w tym temacie, wyczekiwaliśmy twojego przybycia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Cieszę się i ja. Szczerze się przyznam, iż nie sądziłem, że ktokolwiek mi odpisze Chwalmy Księżniczki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Ano, witaj. Też lubimy kucyki i mamy na imię Michał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Witam serdecznie i zapraszam do dyskusji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 (edytowany) Cześć. Witamy na tym forum. Jestem Bon Bon. Chwilowo BrillantCandy. Od siebie życze dobrej zabawy i gratuluje wyboru forum. Hmm.. jesli chodzi o mnie jestem troche pusta Edytowano Maj 31, 2014 przez BrillantCandy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Też mam na imię Michał i też lubię kucyki Tu każdy jest Michałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Witaj. Lubisz rysie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Ależ też mam na imię Michał i wielbię kucyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Cześć jestem Ed i lubię placki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Cześć jestem kucyk i lubię Michałów 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Chłopak i lubi kucyki! Pfffff.......... Ja jestem Michalina to mogem! O! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się