Cahan Napisano Sierpień 27, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2014 (edytowany) Ołówek daje większe możliwości, ale raz na jakiś czas potrzebuję urozmaicenia. A dziś niekucowo. Jedna praca będąca połączeniem kredek i ołówka, i jedna ołówkowa. Niestety przy smoczusiu aparat zwariował zupełnie i nie chciał za cholerę złapać ostrości, więc na razie wygląda to tak sobie. Spróbuję jutro zrobić lepsze zdjęcie. Edytowano Październik 22, 2014 przez Spring Apricot Obrazek do spoilera. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 (edytowany) I w końcu pucyki Edytowano Październik 22, 2014 przez Spring Apricot Obrazek do spoilera. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Widze kolejny ciekawy szkic twojego autorstwa . Bardzo fajny efekt światło-cienia. I sama poza zwłaszcza Applejack , do tego jej grzywa uchwycona dość epicko. Ogólnie praca bardzo mi się podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 3, 2014 Autor Share Napisano Październik 3, 2014 (edytowany) Przeprowadziłam się i światło mam jeszcze bardziej o kant zadu, ale cóż... Prezentuję kolejne prace. Jak widać uczę się na medycynie... Edytowano Październik 22, 2014 przez Spring Apricot Obrazki do spoilera. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Celestia ma nieco przydługi, spłaszczony pysk - przypomina wręcz kaczy dziób.Zebra wyszła bardzo ładnie, podoba mi się zwłaszcza jej pyszczek - ta czarna łatka nadaje jej łagodnego, wręcz niewinnego wyglądu.Chrysalis przydałby się dłuższy róg i mocniej zarysowane skrzydła - w jednym miejscu lekko zanikają, choć może to być artefakt zdjęcia/skanu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 19, 2014 Autor Share Napisano Październik 19, 2014 (edytowany) Dzięki wielkie za opinię. Akurat długi pysk Celestii to zabieg specjalny, a Chrysia... No cóż... Kartka się pomięła, a zdjęcie też nie najlepsze. Wrzucam kolejną pracę: Edytowano Październik 22, 2014 przez Spring Apricot Obrazek do spoilera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Ta przedostatnia Chrysalis baaaardzo mi się podoba! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 19, 2014 Autor Share Napisano Październik 19, 2014 A dziękuję bardzo, choć sama z niej w pełni zadowolona nie jestem. Pysk mi się nie podoba, no i schrzaniłam przy skrzydłach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 No, coś nie teges z tymi skrzydłami. Chyba zły kształt na końcach i zbyt wyraźnie zaznaczone te dziury przy zbyt słabym cieniowaniu. >.> Ale cały czas robisz postęp więc pewnie następnym razem będzie gut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 19, 2014 Autor Share Napisano Październik 19, 2014 Dziury, cieniowanie i pomięta kartka. A aparat nie wyłapał wszystkiego, co jeszcze pogarsza efekt. Niekanoniczny kształt jest celowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Październik 22, 2014 Share Napisano Październik 22, 2014 Odnośnie Chrysalis... Ładne cienie, dobrze umiejscowione. Podobają mi się też źrenice i tęczówki, ale niestety same gałki oczne sprawiają odrobinę wrażenie płaskich. I jedno jeszcze: pasmo włosów przesłaniające prawe oko. Lepiej byłoby bez niego. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 22, 2014 Share Napisano Październik 22, 2014 Zgodnie z tą zapowiedzią umieściłam obrazki w spoilerach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 25, 2014 Autor Share Napisano Październik 25, 2014 (edytowany) Oksymoron dziękuję za opinię . A gałki oczne to jedna z moich bolączek, niestety. Albo wyjdą krzywe, albo zły ołówek wezmę na kontur... Ale pasmo jest imho urocze. Nowa praca: Edytowano Październik 25, 2014 przez Spring Apricot Umieszczenie obrazka w taku img. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Tym razem kuc. I kredki. Zdjęcie telefonem, niestety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 1, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2015 (edytowany) Co nieco bazgrołów z serii "na ćwiczeniach i w przerwach w nauce" Przy następnej okazji postaram się odkopać ołówki i wrzucić coś porządnego. Edytowano Styczeń 1, 2015 przez Cahan 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Fajne, ładnie rysujesz. Choć powiem szczerze, wolę szkice od "pokolorowanych", ale ogólnie rysunki super. Moim zdaniem mogłabyś rysować sceny z np. gier lub książek, np. Smocze dziecię( ze Skyrim'a) walczące ze smokiem, albo coś w tym stylu. To taka droba sugestia z mojej strony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solar Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 A narysujesz moją ocke loud candu??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 3, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2015 1. Nie ten temat. 2. Za darmo nie, bo obecnie nie mam czasu. Ale jestem sprzedajną istotą, więc przyjmuję komisze i art trade. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 8, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2015 (edytowany) Tęskniliście za ołówkiem? Oto najnowsza Luna wykonana właśnie ołówkami. Niestety zdjęcie było robione tosterem. http://th06.deviantart.net/fs71/PRE/i/2015/008/4/6/luna_by_cahandariella-d8d2qb4.jpg ] Edytowano Styczeń 8, 2015 przez Cahan 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 (edytowany) I znów ołówek. Edytowano Styczeń 11, 2015 przez Cahan 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 18, 2015 Autor Share Napisano Luty 18, 2015 (edytowany) Molestia Edytowano Luty 18, 2015 przez Cahan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 18, 2015 Autor Share Napisano Luty 18, 2015 Dayan - powiem tak. Ja to wprowadziłam, bo nie mam czasu za bardzo rysiać nawet dla siebie. Kiedyś trzaskałam requesty na lekcjach, a teraz uczę się, piszę bądź mam ćwiczenia. MLK? Raczej mnie na nim nie będzie. W wakacje trwa sezon larpowy . No i liczę się z tym, że będę miała poprawki. Dziś postanowiłam dokończyć parę szkiców i tyle - a mam ich jeszcze sporo, czas wypełniać. Może kiedyś Ci Dayana Daya narysuję. Jak będzie mi się akurat chciało, będę miała czas i siły. Rysowanie bez weny nie ma sensu. A ja wzięłam nieco za dużo na siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 Cahan, a chesz collab? Bo właśnie też próbuję znaleźć czas na Dayana. XD Ty mogłabyś naszkicować (co dla mnie jest największym problemem) a ja pokoloruję, bo to umiem najlepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 18, 2015 Autor Share Napisano Luty 18, 2015 Wiesz Burning... Szkic mogę załatwić, ale i tak pewnie będę to kolorować, bo nie lubię zostawiać niedokończonych rzeczy. I nie wiem też jak z kolorowaniem by Ci to wyszło, bo ja to robię kredkami i tuszem. A zdjęcia robione tosterem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 Spoko, jakbyś kiedyś zmieniła zdanie to ja zawsze chętna na collab. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się