Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Pewnie - powiedziała, chwyciła go za rękę i uśmiechnęła się. Skierowała się do wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Och, ależ z pana gentelman. - powiedziała uśmiechając się. - A ja taka nie uczesana. - powiedziała rozbawiona i zaczęła udawać że poprawia fryzurę. Chwyciła ramię Rina. - Nie wiem czy ten film jeszcze jest. - powiedział idąc za Lorence. - Cześć wam, waszej dwójki nie znam ale i tak cześć. - powiedział do wszystkich którzy byli na dole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 (edytowany) Rin zadowolony odprężył się. - My wychodzimy - Uśmiechnął się szeroko - Muszę naszą nową członkinie rodziny oprowadzić, Franklin zajmij się Lucas'em. - Rin i Elesis wyszli. - Gdzie najpierw chcesz iść? Edytowano Lipiec 15, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Siemka wszystkim. - powiedziała z uśmiechem. - A co do filmu to przecież nie musi być ten co wcześniej. Możemy zobaczyć coś innego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - A nie wiem... może do galerii handlowej? Dobrze wiedzieć gdzie są takie miejsca. - powiedziała wzruszając ramionami. - To spoko. Chodźmy. - powiedział Jonathan idąc razem z Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Hah... Chciałabym żeby dzisiejszy dzień nigdy się nie skończył. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Dobrze - Rin uśmiechnął się - Jak pierwsze wrażenia? - Rin zapytał Elesis. Szli powoli uliczkami, naokoło nich ludzie wracali do domów lub szli zrobić jeszcze zakupy. Była godzina 18:00. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Masz ciekawą grupkę. A miasto. Cóż, widywałam ciekawsze. Ale za to tu jest masa neonów. - stwierdziła. - Ja też Lorence... ja też. - mruknął Jonathan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Japonia - Rin i Elesis dochodzili do centrum - Chcesz wejść? - Rin uśmiechnął się do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Ta, można zobaczyć co tu jest. - powiedziała Elesis z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Mam nadzieję że będziesz się dobrze bawił. Może nawet będzie ci lepiej niż tu. - powiedziała nie przestając się uśmiechać. Trochę ją to bolało, ale za wszelką cenę chciała by Jonathan był szczęśliwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 Rin pociągnął dziewczynę do środka. Było tam dużo sklepów z ubraniami, była księgarnia jeden supermarket i kilka sklepów z elektroniką. - Wiem że jest pod centrum bar z dyskoteką a na wyższym piętrze jest kino. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Cóż, będę wiedziała gdzie chodzić na zakupy. - stwierdziła. - Nie będzie lepiej... - powiedział Jonathan. - I proszę, nie uśmiechaj się sztuczne. To widać. - poprosił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Gdzie chcesz teraz iść? - Zapytał Rin z uśmiechem - Opowiesz mi coś o sobie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Ależ przecież wszystko jest w porządku. Cieszę się że mogę być teraz tutaj z tobą. Fakt, boli mnie to że musisz odejść... Jednak nic na to nie poradzę. Niestety. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Wiem, ale nie chce żebyś udawała że się z tym pogodziłaś... - powiedział. - A ja wiem... może ty wybierzesz jakieś miejsce. - powiedziała. - A co chcesz wiedzieć? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 (edytowany) - Prawda jest taka że raczej prędko się z tym nie pogodzę... Może nawet w ogóle... - powiedziała i momentalnie posmutniała. - Boję się, że nie wrócisz. Edytowano Lipiec 15, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Wrócę. - powiedział Jonathan. - Jak mógłbym nie wrócić? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 Lucas wstał i wyszedł przed budynek szkoły. Trzeba pićwiczyć. pomyślał zaczynając biegać . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Chodźmy do zamku zbudowanego w okresie edo, jest dość imponujący - Rin zaproponował - A miałaś rodzinę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 Mi pasuje. - odpowiedziała - Miałam, ale po śmierci mój król powiedział że utrzymanie z nimi kontaktu może źle działać. Zwłaszcza że widzieli moją śmierć. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Skąd ta pewność... Nigdy nic nie wiadomo. Ale wierzę że wrócisz. - powiedziała i przytuliła go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 Jonathan przytulił dziewczynę. - Wrócę nie bój się. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Mam nadzieję że tak będzie. Będę na ciebie czekać. - powiedziała i uśmiechnęła się. Powoli dochodzili na miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Ale żyją co? - Rin zapytał się z troską - A masz jakieś hobby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts